Εκπληκτικό βίντεο-αναπαράσταση αγώνα του Μουντιάλ 82

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Joined
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.603
Αντιδράσεις
202
Η τέχνη μπορεί να εκδηλωθεί με πάρα πολλές μορφές. Ειλικρινά δεν ξέρω πως μπορώ να περιγράψω το παρακάτω βίντεο.

Πρόκειται για μια αναπαράσταση κάθε στιγμής που ακολούθησε τα τελευταία 15 λεπτά του αγώνα μεταξύ Γαλλίας και Γερμανίας στο Μουντιάλ της Ισπανίας το 1982, από τη στιγμή δηλαδή που έληξε η παράταση μέχρι τους πανηγυρισμούς των Γερμανών μετά το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι. Και η παραμικρή λεπτομέρεια (χειρονομίες, κινήσεις, δράμα κτλ.) αναπαρίσταται σε προβολή στο αστικό περιβάλλον. Το soundtrack είναι μίξη μεταξύ του σχολιασμού του αγώνα και συνεντεύξεων των συντελεστών αυτού του έργου.

Καταλάβατε περί τίνος πρόκειται; Ασφαλώς και όχι.

Πρέπει να το δείτε
 
Απίστευτο, τί έκατσε να κάνει το άτομο !!!
 
Καλό και ωραίο. Αλλά αν σας έβαζε κάποιος να βρείτε σαν τι μοιάζει αυτό το video, δύσκολα θα το έβρισκε ο μη ποδοσφαιρόφιλος.
 
Πωπω ... φοβερό εύρημα... τρομερή δουλειά!!!

Η αγωνία του τερματοφύλακα πριν από τα πέναλτυ... ::)

Καρα ρετρόλ μορφές: Πλατινί, Σουμάχερ, Ρουμενίγκε και Ροστώ (ως συνδυασμός Βαμβακούλα και Κωφίδη... )

Να μην αναφέρω την τρέλα των παιδιών που αναπαράστησαν με τέτοια λεπτομέρεια τη διαδικασία των πέναλτυ.. :eek: .

Απλά... εκπληκτικό!!! :clap: :clap: :clap:

Ευχαριστούμε Άλκη!!!
 
Eγω λεω: ο,τι του κατεβει του καθενος! Καλο αλλα OK.......ολιγον τι ανουσιο και οχι ιδιαιτερα δυσκολο ή πρωτοτυπο ως ιδεα θα ελεγα IMHO
 
Το να μην σου άρεσε είναι σεβαστό. Αλλά "όχι ιδιαίτερα δύσκολο ή πρωτότυπο"; Όσον αφορά την πρωτοτυπία, εγώ τουλάχιστον δεν έχω ξαναδεί τίποτα που να το πλησιάζει σε σύλληψη. Όσον αφορά την δυσκολία, μπορείς να φανταστείς πόσες εκατοντάδες φορές θα χρειάστηκε να γυριστεί κάθε πλάνο για να είναι τόσο όμοιο με την πραγματικότητα;

Μπορεί κάποιος να το πει ανούσιο ή και κακόγουστο ανάλογα με το πως του κάθισε, αλλά σίγουρα όχι μη πρωτότυπο και εύκολο. :)
 
Όντως, αυτή η αναπαράσταση είναι εφάμιλλη μιας κινηματογραφικής ταινίας, με σκηνοθεσία και τα υπόλοιπα! Το σενάριο βέβαια γράφτηκε στην πραγματικότητα με τον αγώνα. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο. Και χρειάστηκε αρκετός χρόνος.
 
Φανταστική αναπαράσταση. Πολύ ωραίο βίντεο.
 
Πίσω
Μπλουζα