Η κληρονομιά του Χέντερσον - The Henderson Kids (TV Series 1985–1986)

phil_vr

RetroNuts!
Joined
7 Μάρ 2007
Μηνύματα
1.944
Αντιδράσεις
64
Η κληρονομιά του Χέντερσον (The Henderson kids, 1985-87), ΕΤ2


Πρεμιέρα: Τετάρτη ??/??/1988


Στην ελληνικη τηλεοραση στα μεσα του 80 ειχαμε την χαρα να εμπλουτισουμε την διαπαιδαγωγιση μας με μια υπεροχη νεανικη σειρα, τους Χεντερσον (The Henderson Kids).

Μια πολυ καλογυρισμενη αυστραλιανη σειρα με ηρωες δυο αδερφια, τους Steve και Tamara Henderson, που μετα τον θανατο της μητερας τους αναγκαζονται να μεινουν απο τις ανεσεις της πολης που ειχαν συνηθισει στην κηδεμονια ενος θειου τους, τον Mike, σε ενα μικρο παραλιακο μερος. Μαζι τους ζησαμε την προσπαθεια τους να εγκλιματιστουν στο νεο μερος, τις περιπετειες τους και τους νεους φιλους (και εχθρους λογω της εκτασης γης που κληρονομησαν στην περιοχη) που εκαναν. Εκει πρωτοειδαμε τις ομορφες περιοχες της περιαστικης αυστραλιας και τον εντελως διαφορετικο τροπο ζωης απο οτι ζουσαμε εμεις στην ελλαδα των 80's. Απο τις πιο ομορφες σειρες που προβληθηκαν ποτε στην ελληνικη τηλεοραση..

YouTube - The Henderson Kids opening titles

Σιγουρα αυτη η εισαγωγη θα ξυπνησει πολλες ομορφες αναμνησεις..

Το επεισοδιο που μου εχει χαρακτει ιδιαιτερα στην μνημη, ειναι εκεινο που ο Steve συνομιλουσε και γνωριστηκε με μια κοπελα μεσω υπολογιστη PC, σε ενα προιστορικο περιβαλλον IRC! (αν και μου φαινεται οτι ηταν σε lan περιβαλλον μιας και εχω την εντυπωση οτι βρισκονταν στην ιδια αιθουσα υπολογιστων..? Η μνημη μου δυστηχως δεν φτανει τοσο πισω..)

Μια σειρα διαμαντι για οσους ειχαν την χαρα να την παρακολουθουν.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
The Henderson Kids

Θυμάστε στην ΕΡΤ μια '80s Αυστραλέζικη νεανική σειρά (με την Kylie Minogue σε έναν ρόλο) που λεγόταν "The Henderson Kids"; Κάντε search στο You Tube να δείτε σκηνές. Θυμάμαι σίγουρα μια Αυστραλέζικη νεανική σειρά να παίζεται τότε, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος αν ήταν αυτή.
 
Αμέ! :)

Υπάρχει και θέμα (το μετέφερα! ;) )

WB, McFly! :D
 
Καλά, αυτό το site δεν υπάρχει... Μα ΟΛΑ τα βρίσκετε;;

Εδώ παίζει ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ να μην την θυμούνται την σειρά, και την θυμάστε εσείς;; :eek:

Οκ, thanks!
 
Πίσω
Μπλουζα