Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Οικονομία ρε παιδιά. Αφήστε την πρώτα να κάνει την "πρώτη της χολλυγουντιανή εμφάνιση" και μετά βαφτίστε την "βεντέτα του Χόλλυγουντ". Με το "Καλημέρα" βεντέτες γίνονταν εκεί?
 
Έχει παίξει οικογενειάρχη με παιδιά σε καμιά γνωστή ταινία ο Γ. Β.? Το πλησιέστερο που θυμάμαι ήταν υποψήφιος μπαμπάς στο τέλος της "Ιταλίδας". Ή ανύπαντρος Μικές ήταν ή μόνιμος μνηστήρας της Βλαχοπούλου.

Την ξέρω τη μοίρα μου. Θα μου αραδιάσετε τώρα μια σειρά πασίγνωστων ταινιών με Βογιατζή πολύτεκνο. Αφου η μνήμη μου είναι πια μακρυνή ανάμνηση, τώρα το μυαλό μου το έχω μόνο για έρμα να μου βαραίνει το κρανίο, τι προσπαθώ να θυμηθώ?
 
Δεν το γνώριζα ότι κι ο υιός Κούρκουλος είναι βαφτιστίρι του Φίνου (μόνο για την νονά Χρονοπούλου ήξερα). Συνεπώς ο Άλκης κι ο Γιαννάκης της Αλίκης είναι σταυραδέρφια, αφού έχουν κοινό νονό. :thumbup: Ενδιαφέρον.
 
Το μονο που τους διεφυγε να γραψουν για το σεναριο της Τζενης ειναι πως ηταν ελαφρως υπερκαρακατακλεμμενο απο την ταινια του 1946, A stolen life, με τη Bette Davis.
 
Ο σεναριογράφος του 1946 το έκλεψε από τη δικιά μας! Και ήταν τόσο σατανικός και αδίστακτος που της το έκλεψε πριν καν το σκεφτει η ίδια.
 
Λεει το αποσπασμα του περιοδικου για την ταινια ΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ: "...πρωταγωνιστουν δυο διδυμες αδελφες..."

Οι διδυμες εννοειται οτι ειναι δυο...
συνηθες λαθος.
 
Πίσω
Μπλουζα