Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

Στην Ελλαδα η μοδα ηρθε το 1968 και διηρκεσε μεχρι τα πρωτα χρονια της επομενης δεκαετιας.
Τις αραχνοβλεφαριδες τις συνηθιζε πολυ και η Λασκαρη.
Το ξέρω Bambi μου, απλώς αναρωτιέμαι, όπως κι εσύ κάνεις το ίδιο με τα 70s ρούχα, γιατί να βάζουν πάνω τους κάτι που στην ουσία αγριεύει την εικόνα, έστω κι αν τα μάτια δείχνουν μεγαλύτερα. Ούτε στη Λάσκαρη μου άρεσαν.
 
Το ξέρω Bambi μου, απλώς αναρωτιέμαι, όπως κι εσύ κάνεις το ίδιο με τα 70s ρούχα, γιατί να βάζουν πάνω τους κάτι που στην ουσία αγριεύει την εικόνα, έστω κι αν τα μάτια δείχνουν μεγαλύτερα. Ούτε στη Λάσκαρη μου άρεσαν.
Γιατι οι ανθρωποι και κυριως οι γυναικες δεν σκεφτονται δυο απλα, αλλα πολυ απαραιτητα πραγματα προτου υιοθετησουν μια μοδα:
1. Ειναι ωραιο αυτο που βλεπω; Μου αρεσει;
Κι αν μου αρεσει...
2. Εμενα θα μου πηγαινε στην εμφανιση και στην ιδιοσυγκρασια;

Αλλα οπως βλεπουμε, αυτα τα δυο ερωτηματα συνηθως δεν τιθενται γι' αυτο και οι απανταχου μοδιστροι, μοντελιστ και μαγικιερ αλωνιζουν απο τη στιγμη που οποια τρελα τους ερθει στο μυαλο μπορουν να την περασουν παραεξω.
 
μοδιστροι, μοντελιστ και μαγικιερ αλωνιζουν απο τη στιγμη που οποια τρελα τους ερθει στο μυαλο μπορουν να την περασουν παραεξω.
Πράγμα που μου έφερε αμέσως στο μυαλό το αρχαίο μοντέλο Penelope Tree που τω καιρώ εκείνω ήταν συχνά θύμα ή συνένοχος των μόδιστρων, μοντελίστ και μακιγιέρ, αφού ακόμη και τώρα θυμάμαι κάποιες εξωφρενικές φωτογραφίες της που είχαν μπει σε κανονικά περιοδικά κι έτσι τις είχα δει. Φυσικά μετά είδαμε πολύ χειρότερα αλλά η αρχή είναι το παν κι άλλωστε αυτή και ο Paco Rabane με κάτι μεταλλικά φορέματα είναι τα μόνα που θυμάμαι. Βεβαίως δεν ανήκουν στο topic κι έτσι θα βάλω μόνο μικρές εκδοχές τους για να σας θυμίσω τι τερατουργήματα έφτιαχναν και τότε.

1613585445099.png
Ποιος μίλησε για τις βλεφαρίδες της Αλίκης?
1613585502606.png
1613585582879.png
 
Πάντως οι φωτογραφίες του Πάκο Ραμπάν είναι ναι, πράγματι παράλογες αλλά είναι και πούρα αρτιστίκ.
Το αν κάποιοι και κάποιες εφαρμόζουν αυτό το υπερβολικό λουκ στην καθημερινότητά τους πιστεύοντας ότι βελτιώνουν την εικόνα τους ενώ στην πραγματικότητα η εξτραβαγκάντζα τους γελοιοποιεί, δεν ακυρώνει την καλλιτεχνικότητα της φωτογράφισης.
 
Πολυ μου κακοφαινεται που ο Γαρδελης φοραει μπλουζακι μεσα απο το δερματινο. Τι θα' χω να λεω τωρα εγω;
 
^^^
Υφος αγουροξυπνημενου ζεν πρεμιε.
 
¿¿¿Η Ελένη του Ρετιρέος???
Και η μαλλούμπα είναι ο έτσι της;
 
Πίσω
Μπλουζα