Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Συγγνώμην δηλαδή αλλά όταν μεγάλωσε λίγο το Βαλσαμάκι δεν ήταν πια τόσο όμορφα τα χριστούγεννα? Μόνο τα πρώτα ήταν όνειρο? Το πρόκοψε το παιδάκι...
 
Ήταν να μην πάρει αμπάριζα η φιλοδοξία της. Από μαμά νεράιδα. Σε άλλες 32 μέρες τι θα ήθελε να γίνει? Πάπας?
 
Ο χαζομπαμπάς "κάθεται και θαυμάζει το δημιούργημά του". Του μπαμπά δημιούργημα είναι ένα μωρό? Αυτός όλο κι όλο που συνεισέφερε ήταν ένα σαφρακιασμένο μίζερο σπερματοζωάριο. Η μαμά συνεισφέρει ένα ωάριο τόοοοοσο με το συμπάθειο, τσουπωτό-τσουπωτό και στρογγυλό, και μετά κρατάει το έμβρυο 9 μήνες, το ταΐζει, το κουβαλάει παντού, την ταλαιπωρεί, το γεννάει με πόνους, αλλά ο χαζομπαμπάς "θαυμάζει το δημιούργημά του".
 
Εγω οταν γεννησα την κορη μου και την καμαρωνα επειδη μου φαινοταν πολυ ομορφη, ηρθε ο γυναικολογος και με προσγειωσε λεγοντας: "Μη νομιζεις οτι εκανες και τιποτα. Ενα Χ εβαλες."
 
Μη νομιζεις οτι εκανες και τιποτα. Ενα Χ εβαλες."
Αυτό θα πει γιατρός με ενσυναισθηση ( που λεν κι οι νεολαίοι) που ξέρει τι να πει στη λεχώνα... Αλλά και πάλι καλύτερος απ τον δικό μου που μου είπε " Τι θα γίνει Λένα θα σηκωθείς καμία φορά να περπατήσεις ή θα μας παριστάνεις τη βασίλισσα της Αγγλίας;"
ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΟΙ!!! ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΙ!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!
 
Νομίζω (δεν είμαι σίγουρη οτι θυμάμαι καλά) οτι αυτές τις δηλώσεις τις έκανε η Λαίδη όταν εμφανίστηκε στο προσκήνιο η μικρή Όλγα. Επειδή θαρρώ την έκρυβε κάποια χρόνια η σταρ.... κάτι τέτοιο είχε γίνει, σίγουρα κάποιος άλλος θα θυμάται καλύτερα
 
Οι μόνoι που θα μπορούσαν να κάνουν τέτοια δήλωση θα ήταν η κυρίες Κάκια Αναλυτή, μητέρες Κουρούκλη (και των δύο), ο πρώτος εκδότης της "Ζωής του Παιδιού" κλπ. Οι μαμάδες φέρνουν στον κόσμο ζώα (*), όχι ζωή.

(*) Homo sapiens, αν και μερικά βλαστάρια δεν είναι και πολύ sapiens
 
Οχι μονο αγκαλια με τη Θεοδωρα. Βλεπω και κατι αλλο μαζι.
 
Πίσω
Μπλουζα