Οι σταρ και τα παιδιά τους!

Το χερι της κυριας Αλικης ακουμπαει στο καναπε και φαινεται σαν να ειναι το χερι του Πασχάλη...με τις νυχαρες...
 
Άντε πάλι "φίλος με το γιο μου" Φιλαράκια κιόλας, άμα λάχει παίζουνε και σφαλιάρες και ρίχνουνε και καμμιά κόντρα.
 
Οριστε; Μαρια Συλβα;
Μα το Συλβα δεν ηταν ουτε το επωνυμο της Χριστινας. Καλλιτεχνικο ψευδωνυμο ηταν. Αρα πως το εχει η κορη που ετσι κι αλλιως θα ειχε το επωνυμο του πατερα της;
 
Οριστε; Μαρια Συλβα;
Μα το Συλβα δεν ηταν ουτε το επωνυμο της Χριστινας. Καλλιτεχνικο ψευδωνυμο ηταν. Αρα πως το εχει η κορη που ετσι κι αλλιως θα ειχε το επωνυμο του πατερα της;
κατσε να την ψάξουμε στη ρετρό να δούμε..
 
Post 1482: μονο σε εμενα φαινεται μεγαλύτερος απο 13 ετών ο υιος Καρρας; Μου φαινεται για 16-17 στη φωτο...
 
Πρώτον, ο κύριος Τσικ λέγεται "Νακασιάν" κι όχι "Ναγκασιάν". Τόσα χρόνια άκουγα τον Άλκη Στέα με την καθαρή του άρθρωση να τον αναγγέλει στο Φεστιβάλ. Δεύτερον, το όνομα είναι Ζηνοβία, όχι Ζινοβία. Βεβαίως δικό του ήταν το κοριτσάκι, όπως ήθελε το βάφτιζε, αλλά εκτός κι αν δω την πρόσκληση στα βαφτίσια θα πιστεύω ότι απλώς ο συντάκτης ήταν ανορθόγραφος και δεν είχε ποτέ του ακουστά τη βασίλισσα της Παλμύρας (μα τι λέω ο ανόητος! Υπήρχε περίπτωση να την ξέρει?)
 
Γιατι, υπηρχε περιπτωση να την ηξερε ο Πασχαλης;
Αμα μαθαινε ομως πως η κορη του ειχε το ονομα κοτζαμ' βασιλισσας της Παλμυρας, με ητα θα το' γραφε.
 
Ναι αλλά αυτός τον αγαπάει τόσο που έβαλε άσπρο παντελόνι κι έκατσε κατάχαμα με την πλάτη σε αρχαίο ερείπιο για να μας το πει. Το κάνουν αυτό οι άλλοι γονείς? Όχι.
 
Χαρα στο πραγμα! Και η Λασκαρη στη Δηλο τα ιδια εκανε.
Μονο που αντι να μας δειξει το παιδι της, μας εδειξε στηθος και οπισθια. Αλλα παντα σε λευκο φοντο, που ειναι και το σημαντικοτερο.
 
Κι αυτός δεν φοράει πουκάμισο εδώ, αλλά η Λάσκαρη κερδίζει με διαφορά στήθους. Όσο για οπίσθια, τα δικά του δεν θα είναι τόσο άσπρα όταν σηκωθεί από εκεί που κάθεται.
 
Πίσω
Μπλουζα