Ανακοινώθηκε το Intellivison Amico

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.315
Αντιδράσεις
5.857
Mετα το Atari VCS που ξαφνικα εχει εξαφανιστει απο τον χαρτη με ολα τα τραγελαφικα που συνεβησαν και με ολη την ομιχλη που περιβαλει την συγκεκριμενη κονσολα και τελικα μη δουμε κανα ζονγκ πισω απο την κουρτινα αντι για κονσολα ηρθε και η σειρα της Intellivision να ανακοινωση την δικη της κονσολα με το ονομα αυτης Αmico.

Εχουμε και λεμε λοιπον.Η κονσολα θα εχει υποδοχες πανω της που θα μπαινουν τα gamepads τα οποια θα μοιαζουν με τα κλασσικα θα ειναι ασυρματα και θα εχουν οθονη αφης,κυκλικο κουμπι για τον χειρισμο,μικροφωνο,μεγαφωνο και δονηση και θα τοποθετουνται πανω στης υποδοχες που θα εχει η κονσολα και θα φορτιζονται ασυρματα και πανω απο 8 gamepads θα υποστηριζονται ταυτοχρονα.Η κονσολα επισης εχει γυρω γυρω φωτισμο που θα αλληλεπιδρα με τα παιχνιδια και ανετα θα μπορει να χρησιμευσει και για φωτιστικο :fafoutis: Η κονσολα θα εχει τεχνολογια 21ου αιωνα με 2D chip και αρχιτεκτονικη ναι καλα ακουσατε 2D γιατι τα παιχνιδια θα ειναι 2D και μαλιστα οπως ειπαν η 2D τεχνολογια αυτη που θα εχει θα ειναι καλητερη απο τα ps4,xbox πιθανοτατα ακομα και απο το ps5 γιατι πολυ απλα οι ανθρωποι εχουν και κρυσταλινες σφαιρες και ξερουν απο τωρα πως θα ειναι το ps5.Τα παιχνιδια θα ειναι αποκλειστικα Ε και Ε10 δεν θα υπαρχει κανενα βιαιο παιχνιδι και θα ειναι η ιδανικη αγορα για την οικογενεια.Μαλον κανενας απο αυτους δεν εχει παιδια η δεν εχουν ιδεα για την σημερινη gaming σκηνη και τι παιχνιδια παιζουν οι πιτσιρικαδες.Η κονσολα δεν θα εχει Ports απο κανενα αλλο μηχανημα και κανενα απο τα μεγαλα και γνωστα παιχνιδια δεν θα υπαρχει σε αυτη αλλα θα ειναι remakes παιχνιδων της Atari και της iMagic και θα ειναι ολα αποκλειστικα της κονσολας και θα κοστιζουν απο 2.99$ μεχρι 7.99$ το καθενα.Θα υπαρχει leaderboard,trophies κλπ και η τιμη της κονσολας θα κυμαινεται απο 149$ μεχρι 179$ και η ημερομηνια κυκλοφοριας της θα ειναι 10/10/2020.

Δεν ξερω ποιοι φωστηρες σχεδιασαν αυτο το πραγμα και σκεφτηκαν ολα τα παραπανω οπως και αν εχουν καμια ιδεα της σημερινης gaming σκηνης αλλα αν δεν ηταν μαστουρωμενοι απο τιποτα περιεργο που μπορει να καπνισαν η να καταπιαν ας κανουν κανα ευχελαιο πριν κυκλοφορησουν την κονσολα η καμια παρακληση και προσευχη σε ολους τους θεους σε καθε θρησκεια γνωστη η αγνωστη γιατι οπως την βλεπω την δουλεια μια που θα κυκλοφορησει η κονσολα και μια που θα την φαει η μαρμαγκα και θα περασει και αυτη στη λιστα με της πιο αποτυχημενες κονσολες ολων των εποχων.

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εγώ γέλασα πολύ με αυτό:

"Balanced Gameplay & Design"

"For Equal Opportunity Gaming"
 
Μοιάζει με κάποια συσκευή που θα εβρισκες σε νοσοκομειο. Κεκλιμένη ζυγαριά η κάτι τέτοιο
 
Δυομιση χρονια περασαν απο τοτε που ανοιξα αυτο το θεμα και δυστηχως επιβεβαιωνομαι.Ειχαμε στην E3 που γινετε αυτες της μερες ενα μικρο βιντεο παρουσιαση της κονσολας αυτης και πραγματικα απορω αν εχουν καταλαβει οι τυποι αυτοι πως ζουμε στο 2021 και οχι στο 1970.Τραγικη παρουσιαση τραγικο project γενικοτερα και χανει το παιχνδι απο την αρχη κιολας που μιλαει για teraflops κλπ.Αν το Atari VCS ειναι μια φορα φολα το Amico ειναι ο βασιλιας της φολας.Παντως το Earthworm jim 4 που ειναι αποκλειστικοτητα της κονσολας αυτης ολο και θα κανει καποιες πωλησεις γιατι μιλαμε για καλο χαρτι αλλα δεν σωζεται η κατασταση μονο με αυτο.


 
Τελευταία επεξεργασία:
Έχω την εντύπωση ότι θέλει να γίνει κάτι σαν το Wii των Ρετραδων!

Δεν ξέρω γιατί αλλα έχει κάτι που με ελκύει.
 
Τελευταία επεξεργασία:
"δεν θα υπαρχει κανενα βιαιο παιχνιδι και θα ειναι η ιδανικη αγορα για την οικογενεια."

Θα το πω στην κόρη μου που παίζει Resident Evil με σβηστά φώτα για 'ultimate experience'. Θα ενθουσιαστεί. Σίγουρα σίγουρα... :gun:

Ωραία δείχνουν τα παιχνίδια πάντως στο video. Κράτα μας ενήμερους metalcandyman!
 
Tα παντα κινουνται σημερα γυρω απο νουμερα,νουμερα και νουμερα CPU,GPU,Teraflops κλπ,κλπ δεν μπορει να σταθει μια τετοια κονσολα πουθ στην ουσια δεν προσφερει απολυτως τιποτα την στιγμη που ο καθε πιτσιρικας με ενα κινητο στα χερια μπορει και παιζει απο forthnite μεχρι οτι μπορει να φανταστει.Ασε απο την αλλη η τιμη του που θα ειναι 250 με 270 δολαρια και με στανταρ κοστος 10 δολαρια στο καθε digital παιχνιδι και τι παιχνιδια λες και βλεπουμε flash games την στιγμη που κορυφαια indie παιχνιδια σε κονσολες και steam παρα πολλα απο αυτα κοστιζουν κατω απο 10 δολαρια.Δεν υπαρχει σοβαρο third party studio που θα βγαλει παιχνιδια γιαυτο το πραμα και φαινεται αυτο καθως μονο δικα τους παιχνιδια εχουμε δει η ακουσει γιαυτα.Τελως παντων θα δουμε τι θα γινει αλλα εχουν περασει ανεπιστρεπτι τα χρονια που καποιος θα αγορασει μια κονσολα μονο και μονο επειδη ονομαζεται Αtari η intellivision.
 
Να και η official ιστοσελίδα:

 
Τον λυπήθηκα τον Tommy σε αυτό το video. Το όλο project θυμίζει κακό κλώνο του Wii. Και όλες αυτές οι stock φωτογραφίες που δείχνουν ανθρώπους να χασκογελάνε σαν χαζά γιατί παίζουν videogames... :shocked: Tα παιχνίδια όλα φαίνονται άθλια, κακάσχημες εκδόσεις παιχνιδιών του μακρινού παρελθόντος, Δεν θα αγόραζε κανένας ούτε ένα σαν indy release ακόμα και αν κόστιζαν 1 ευρώ.

Και το μόνο σοβαρό χαρτί που έχουν, το EWJ, δεν το έδειξαν σχεδόν καθόλου πέρα από ένα απλό concept teaser. Ας επικεντρωθούν σε αυτό και να το βγάλουν σε όλα τα άλλα συστήματα και PC να ησυχάσουν αυτοί, να ησυχάσουμε κι εμείς.
 
Και λέω που τον ξέρω αυτόν στην παρουσίαση! :D

Ο Tommy Tallarico στην ιστοσελίδα που βάζω στο τέλος του ποστ αναφέρει και κάποια αλλα παιχνίδια που θα βγουν στο Amico.

Tallarico mentioned some of the games that will be coming for the Amico.

The list includes:

  • Earthworm Jim
  • Night Stalker
  • Incan Gold
  • Shark Shark
  • Spades
  • Cornhole
  • Astro Smash
  • Retro Reimagined
  • Breakout
  • Asteroids
  • Tempest
  • Missile Command
  • Burger Time
  • Bump and Jump
  • Cloudy Mountain
  • Sesame Street
  • Care Bears
  • Finnegan Fox
  • Bomb Squad
  • Space Strikers
  • Rigid Force Redux Enhanced
  • Dyno Blaster
  • Major League Baseball
  • Blank Slate
  • Telestrations
  • Flying Tigers
The brands making games for the Amico include Hot Wheels and the Harlem Globetrotters, and there will be games based on charades, soccer, pool, card games, skiing, and more.

And he said the original Ecco the Dolphin team to create a new game called Dolphin Quest.

Διαβάστε περισσότερα για το Amico :


Στο παρακάτω λινκ γίνεται αναφορά και για το Stadia της Γκουγκλ και το Amico:

 
Τελευταία επεξεργασία:
"δεν θα υπαρχει κανενα βιαιο παιχνιδι και θα ειναι η ιδανικη αγορα για την οικογενεια."

Θα το πω στην κόρη μου που παίζει Resident Evil με σβηστά φώτα για 'ultimate experience'. Θα ενθουσιαστεί. Σίγουρα σίγουρα... :gun:

Ωραία δείχνουν τα παιχνίδια πάντως στο video. Κράτα μας ενήμερους metalcandyman!

Το έχει πάντως στο μυαλό του ο Τομμυ...

The aim is to create a console that families can play together without any fear whatsoever that they’ll encounter something that isn’t family friendly: a step further than the Switch, which may be considered a family console to some but still has the likes of Doom Eternal and Resident Evil in its eShop. >>Link<<

Την τιμή του Αμικο αμα κατεβάσουν καλά θα είναι!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η κονσολα αυτη οχι απλα δεν εχει τα φοντα για να γινει νεο Wii αλλα ουτε καν να το αγγιξει μπορει.Το Wii οταν κυκλοφορησε ηταν κατι το πρωτοποριακο για την εποχη του παρα το υποδεεστερο hardware σε σχεση με τον ανταγωνισμο και πετυχε μια πολυ μεγαλη μαγκια καθως καλυπτε ολες της κατηγοριες των gamers.Καλυπτε και τους casual gamers και τους hardcore gamers γιατι οι third party εταιριες εβγαζαν τα παιχνιδια τους σε αυτο λογο των υψηλων πωλησεων της κονσολας και κυριως ειχε και το τεραστιο κοινο των NINTENDO fans που επαιξαν ενα σωρο παιχνιδαρες στην κονσολα.Το Amico μονο τους casula gamers κυνηγαει αλλα με ρετουσαρισμενα παιχνιδακια απο το μακρινο παρελθον που δεν αξιζουν ουτε ενα ευρω δεν μπορει να κανει τιποτα την στιγμη που οπως εγραψα και ποιο πανω με ενα και μονο κινητο ενας πιτσιρικας η ενας casula gamers μπορει να παιξει εκατονταδες καλυτερα παιχνιδια και για να μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας τωρα ποιες οικογενειες να κατσουν να παιξουν παιχνιδια δηλαδη μονο τιποτα πολυ μικρα παιδακια να ξεγελαστουν με κατι τετοιο.Φιλος μου με δυο παιδια 6 και 8 χρονων που δεν θυμαμαι αυτη την στιγμη το παιχνιδι που επαιζαν πηγε να τα πει να παιξουν μαζι και η απαντηση τους ηταν φυγε απο δω ρε noobα που θες να παιξουμε κιολας χαχαχαχαχαχαχαχαχα.

Καλα καναν και εβγαλαν αυτη την κονσολα κανεις δεν μπορει να αρνηθει σε καποιον την προσπαθει να μπει στο χωρο αλλα δυστηχως χωρις παιχνιδια,χωρις υποστηριξη απο κανενα μεγαλο Third party studio και με αυτη την πολυ υψηλη τιμη κονσολας και παιχνιδιων την στιγμη που με 50 εως 70 ευρω παραπανω περνει καποιος switch και xbox one S προβλεπω πως θα το φαει η μαρμαγκα πολυ γρηγορα.
 
Αναρωτιέμαι αν θα μπορεί να παίξει κάτι που θα μπορώ να παίξω πχ στο PS TV μου.
 
Η κονσολα θα εχει τεχνολογια 21ου αιωνα με 2D chip και αρχιτεκτονικη ναι καλα ακουσατε 2D γιατι τα παιχνιδια θα ειναι 2D και μαλιστα οπως ειπαν η 2D τεχνολογια αυτη που θα εχει θα ειναι καλητερη απο τα ps4
Δηλαδη μια νεα γενια ξεκιναει για τα 2d παιχνιδια με το intellivision amico.

πολυ υψηλη τιμη κονσολας και παιχνιδιων την στιγμη που με 50 εως 70 ευρω παραπανω περνει καποιος switch και xbox one S προβλεπω πως θα το φαει η μαρμαγκα πολυ γρηγορα.
Ειτε ps5 αγορασει καποιος ειτε swich ειτε xbox one s ειτε το intellivision amico σημασια εχει να διασκεδαζει με αυτο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν υπάρχει πλέον τεχνολογία 2D ή 3D. Ολα τα chip μπορούν να τα κάνουν όλα. Δεν είναι όπως παλιά που ήθελες συγκεκριμένο hardware για scrolling ή να κουνάς sprites κλπ. Σήμερα ακόμα και η πιο άσχετη ή φτηνιάρικη συσκευή θα μπορούσε να βγάλει καλύτερα γραφικά από ένα Neo-Geo πχ.

Η διαφορά με παλιά είναι ότι δεν υπάρχουν πλέον big budget 2D παιχνίδια. Δηλαδή παρόλο που θα μπορούσαν σήμερα να φτιάξουν παιχνίδια με καλύτερα γραφικά και animation από ένα Metal Slug 3 πχ, σε οποιοδήποτε μηχάνημα, δεν το κάνουν γιατί κανείς δεν αναλαμβάνει τέτοια παραγωγή. Τα 2D γραφικά έχουν μεγάλη δυσκολία, πρέπει να σχεδιάζεις χιλιάδες διαφορετικά frames, δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο να φτιάξεις 2D μόνο και μόνο γιατί έχεις το hardware και αυτό φαίνεται αν δεις σημερινά 2D που ελάχιστα φτάνουν την ποιότητα των παλιών.
 
Νέα βίντεακια του Amico οπου δείχνει και κάποια παιχνίδια.



E3 2021 Presentation


Μετά τα π 2 λεπτά δείχνει γενικά τα χαρακτηριστικά της κονσόλας, τα χειριστήρια και το πως παίζεις στα παιχνίδια.

Release date : 10/10/2021

INTELLIVISION AMICO INCLUDES:​

  • Amico console
  • Two wireless controllers
  • Six premium games: Astrosmash, Shark! Shark!, Skiing, Cornhole, Farkle, and a soon-to-be-announced sixth game.
  • Two wrist lanyards
  • Power adapter
  • HDMI cable
  • 6 Premium Games Included - Fun for all ages and skill levels, with additional games available for purchase typically ranging from $2.99–$9.99

Η κονσόλα πωλείται στην προνομιακή :nervous: τιμή των... $249.99 :bigeyes: όπως αναγράφει στη Preorder φόρμα!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Δεν ξέρω γιατί αλλα έχει κάτι που με ελκύει.
Το ίδιο και μένα.

Είδα κάποια video και παρατήρησα τα παιχνίδια. Παράξενο, μου βγάζουν ένα 90s Amiga (και Atari ST) feeling σε τέλεια ρετουσαρισμένο σύγχρονο 2D. Η γκλουπ (και γκασπ μαζί) τιμή των $249.99 είναι άκυρη. Στα $99.99 θα ήταν πιο ελκυστική. Στα $49.99 θα την έκανα δώρο στα βαφτιστήρια μου.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα