Οι φίλοι μας...τα ζώα!

Η μαμά της πού κολλάει? Δεν ξέρω από πότε είναι η φωτό, αλλά προφανώς η Μπρουκ Σηλντς σ' αυτήν είχε περάσει προ πολλού την ηλικία που χρειαζόταν γονική έγκριση για οτιδήποτε. Και μια χαρά τη βλέπω, δεν καταλαβαίνω αυτό το "στρουμπουλή" και την επιμονή του περιοδικού ότι δεν τα παραλέει, λες και ήταν τόφαλος ενώ σύμφωνα με τα κριτήρια του περιοδικού όφειλε να είναι σκελετός.

Περί του υποτιθεμένου παγκάλου κυναρίου τι να πω? Αν αυτή η διασταύρωση ποντικιού με πρόβατο είναι το ομορφότερο δώρο της ζωής της τότε η καημένη είχε πολύ κακό γούστο στην επιλογή δωροδοτών. Όσο για την αγάπη του πού την είδε? Είχα την εντύπωση ότι τα σκυλιά δείχνουν την αγάπη τους κουνώντας την ουρά τους, γαυγίζοντας σαν υστερικα και βγάζοντας μια γλωσσάρα να γλείψουν που θα τη ζήλευαν σφουγγοκωλάριοι δικτατόρων. Τίποτε από αυτά δεν βλέπω στη φωτό. Η Μπρουκ απλώς το άρπαξε και το κόλλησε στη μύτη της κι αυτό θα μπορούσε να ήταν λούτρινο αν κρίνω από την έλλειψη κάθε αντίδρασης.
 
Η μαμά της πού κολλάει? Δεν ξέρω από πότε είναι η φωτό, αλλά προφανώς η Μπρουκ Σηλντς σ' αυτήν είχε περάσει προ πολλού την ηλικία που χρειαζόταν γονική έγκριση για οτιδήποτε.
Εσυ καλα τα λες, αλλα η μαμα ανακατευοταν συνεχως στη ζωη της Μπρουκ και τα περιοδικα της εποχης εγραφαν για ολα τα κατορθωματα της. Μαλιστα, η μαμα την εκανε σταρ απο τοτε που η κορη ηταν ακομα σε βρεφικη ηλικια καθως την ετρεχε απο δω κι απο κει για να συμμετασχει σε διαφορα διαφημιστικα.
Αλλα καλο μαμοθρεφτο ηταν και η Μπρουκ που καθοταν και ακουγε τη μανουλα.
 
Βλεπω την πανεμορφη γατουλα και θελω να τη φιλησω και μετα βλεπω την Κανελλη.
Πως να παει τωρα το χερι μου στο Like;....Δεν παει!
 
Εγώ βλέπω πώς πιάνει τους δίσκους ο Μάρλον Μπ. και μου έρχεται ανατριχίλα.
 
Πίσω
Μπλουζα