1981 TV Πρόγραμμα 23 - 29 Ιουνίου

Πω,πω.. Ιούνιος του '81. Δεν είχα κλείσει τα 7 και θυμάμαι αρκετά από το πρόγραμμα και κυρίως:

Παρασκευή βράδυ οι "Επαγγελματίες". Πρέπει να ήταν η αγγλική σειρά με το εκπληκτικό intro! Την περίμενα πως και πως.Έβλεπα τους πρωταγωνιστές και τα ακροβατικά τους στους τίτλους αρχής και προσπαθούσα να κάνω τα ίδια. Έπαιρνα φόρα και έκανα άλμα στον καναπέ.Έτρεχα γύρω γύρω από το τραπέζι του καθιστικού σαν να με κυνηγούσαν. Ευτυχώς που τελείωνε γρήγορα το intro γιατί πάντα κοιτούσα και την κουρτίνα στην μπαλκονόπορτα και την έβλεπα σαν σχοινί που έπρεπε να πιαστώ και να σκαρφαλώσω όσο ψηλά μπορούσα!

Πορφύρα και αίμα, Οι Γουόλτονς, Άγγελοι του Τσάρλι, Χαρτ και Χαρτ (άλλο ένα υπέροχο intro).Και αρκετές άλλες σειρές.

"H νύχτα που έπεσε η γέφυρα". Το θυμάμαι! Το πρόγραμμα γράφει για μίνι σειρά σε 4 μέρη. Δεν θυμάμαι αν τα είχα δει όλα,αλλά το τελευταίο σίγουρα το είδα. Ήμουν και ξαπλωμένος κάτω από το τραπέζι του καθιστικού,είχα πάρει και κάτι πλαστικά ανθρωπάκια (όχι playmobile),και βλέποντας την ταινία,αντέγραφα τις σκηνές. Η "γέφυρα" ήταν ένα ξύλο κάτω από το τραπέζι,οι βάσεις της γέφυρας ήταν τα ποδαρικά του τραπεζιού και οι πρωταγωνιστές τα πλαστικά ανθρωπάκια! Και η φαντασία μου οργίαζε! Έπαιζα και ταυτόχρονα έβλεπα την tv!
Τι αγωνία είχα εκείνο το βράδυ. Αμάν να κατέβουν οι πρωταγωνιστές από τις σιδερένιες βάσεις της γέφυρας!
 
Δεν θυμάμαι αν τα είχα δει όλα,αλλά το τελευταίο σίγουρα το είδα. Ήμουν και ξαπλωμένος κάτω από το τραπέζι του καθιστικού,είχα πάρει και κάτι πλαστικά ανθρωπάκια (όχι playmobile),
"O δαίμων του τυπογραφείου" ξανχτύπησε (έτσι δεν το έγραφαν?) !
Από τη βιασύνη μου φυσικά, έγραψα "playmobile" αντί του σωστού "playmobil". Συγνώμη φίλοι μου για το λάθος.
 
Πίσω
Μπλουζα