Περιοδικό 1000 Θέματα

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.289
Αντιδράσεις
49.095
Ένα περιοδικό πρόγονος θα λέγαμε των κουτσομπολίστικων αλλά στο πιο ποιοτικό και καλλιτεχνικό. Από ότι θυμάμαι δεν πρέπει να πήγε πολλά τεύχη. Το τεύχος που βλέπουμε είναι το 4ο (16 Δεκεμβρίου 1993) , ήταν εβδομαδιαίο , άρα ξεκίνησε 3 βδομάδες πιο νωρίς , Νοέμβριο του 1993

 


28.jpg
Προβολή συνημμένου 144807
 
Γυναίκες-λεσβίες? Τι άλλο είδος λεσβίες υπάρχουν εκτός από γυναίκες? (αλλά το πιάνει φρίκη το καλό περιοδικό ότι αυτά τα περίεργα πλάσματα κυκλοφορούν "...μεταξύ μας!")

(Ξυπνάει ο Τζάρτζανος μέσα μου: Κακώς λέμε "λεσβίες". "Λέσβιες" είναι το γραμματικά σωστό, αφού η ονομαστική "λεσβία" κατέβαζε τον τόνο στην παραλήγουσα επειδή το τελικό -α ήταν μακρό, αλλά στον πληθυντικό ήταν "αι λέσβιαι". Βέβαια ίσως είναι καλύτερα έτσι αφού με τη διαφορά του τονισμού ξεχωρίζουν οι θηλυκές κάτοικοι του ωραίου νησιού από τις υποτιθέμενες μιμήτριες της Σαπφούς - λέω υποτιθέμενες, διότι ως γνωστόν η Σαπφώ είχε μέγα νταλκά με τον Φάωνα που οδήγησε στην αυτοκτονία της και στην παραμόρφωση του νότιου ακρωτηρίου της Λευκάδας. Άρα της αρέσανε και τ' αγόρια).

Ελπίζω το πρώτο θέμα να είναι "Μια Ελληνίδα μιλάει με τον Χρίστο" κι όχι "... με το Χριστό" διότι αυτό θα με έκανε να απορήσω για το χαρακτηρισμό "στο πιο ποιοτικό". Δηλαδή αν δεν ήταν ποιοτικό τι θα έλεγε? Ότι μια ελληνίδα έχει σχέσεις με τον Χ?
 
ωραίο ευρημα, δεν το θυμάμαι όμως...

τα γλυκύτατα παιδάκια είναι τα παιδάκια του Γρηγόρη Βαλτινού...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χι χι τώρα αν διάβαζε κανείς "Ποιος φοβάται τη Ζωή" άλλη Ζωή θα καταλάβαινε :D

Αλλά η φωτό του εξωφύλλου δεν κολακεύει καθόλου τη Ζ.Λ. Το μαλλί αυτό δεν της πήγαινε καθόλου, κι όσο για τα σκουλαρίκια... μου θυμίζουν κάτι παλιά ρολόγια τοίχου με μακρύτατες αλυσσίδες για κούρδισμα, με κουκουνάρια στις άκρες. Και τα χέρια της μοιάζουν πιο ηλικιωμένα από την υπόλοιπη.

Ελληνίδα μπορεί να ένιωθε αλλά δεν ήταν ούτε έκτοτε έγινε...
 
[edit] Δε χρειάζονται τέτοιου είδους σχόλια που κάλλιστα μπορούν να οδηγήσουν σε καβγά και παρεξηγήσεις. Παραμείνετε στους σχολιασμούς των τίτλων στο εξώφυλλο σε λογικά πάντα πλαίσια [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα εσώρουχα της βασίλισσας?! Κοσμοϊστορικής σημασίας θέμα. Ποιας βασίλισσας? Από τη βασίλισσα του Σαββά μέχρι την Ελισσάβετ υπήρξαν πάμπολλες βασίλισσες και αμφιβάλλω αν φορούσαν όλες τα ίδια (δεν φαντάζομαι τη Βικτώρια να φοράει Victoria's Secret... ή σωστότερα, προτιμώ να μην τη φανταστώ, δεν θα το άντεχα τέτοιο σοκ, εδώ ο σκληραγωγημένος Αλβέρτος μετά από λίγα χρόνια προτίμησε να πεθάνει)
 
Πίσω
Μπλουζα