Παλιές Διαφημίσεις - Μέρος 5

Διαφημίσεις Star (1995) - 26 spots


Διαφημίσεις Ant1, Star (1998)


Διαφημιστικό - Cajoline Sensitive White (1994)


Διαφημίσεις ΕΤ-2 (1988) - 25 spots

 
Διαφημιστικό - Panty Slip (1994)


Διαφημίσεις ANT-1 (Α' Μέρος) - 16 spots


Pampers Baby Fresh Wipes (1997)


Panty Slip Up & Go (1997)


Pampers Premiums Soft System (1997)

 
Θυμάμαι και εγώ τον πόλεμο με τα ζωντανά γιαούρτια. Η Δέλτα είχε μεγάλη επιτυχία με το ζωντανό γιαούρτι, και θυμάμαι και σε άλλες διαφημίσεις (ίσως Φάγε) να αναφέρονται στο γιαούρτι τους σαν ζωντανό. Κάποια στιγμή βγήκε και ένα σποτ της Φάγε "καρφί" στη Δέλτα, και έλεγε περίπου ότι κάποιοι νομίζουν πώς ανακάλυψαν πρώτοι το ζωντανό γιαούρτι, και έπαιζε ένα κομμάτι από παλιότερη διαφήμιση της Φάγε που αναφερόταν στο δικό τους γιαούρτι ως ζωντανό, με τα κόκκινα γράμματα, και άρχισαν να το τυπώνουν και στο αλουμινένιο κάλυμα της συσκευασίας.

Σχετικά με τα Verus, βρήκα και άλλη διαφήμιση, που αναφέρεται σε 3 τύπους (Fysido, Satine, και Vive, ενώ η πρώτη είχε φωτογραφία 4 (ίσως το ένα σταμάτησε νωρίς). Εγώ έτρωγα το Fysido, το οποίο είχε 12% λιπαρά, και είχε εσωτερικά ένα πλαστικό καλαθάκι για να στραγγίζει τυχόν νερό από το γιαούρτι στον πάτο της συσκευασίας.

Στο Retromaniax Facebook group δημοσιεύτηκε η παρακάτω φωτογραφία με 5 τύπους "ζωντανών" γιαουρτιών Verus της Delta.

1609728273029.png
 
καλησπερα σασ μηπως μπορω να βρω καπου την διαφιμιση απο το home alone (μονος στο σπιτι) που ειχε κυκλοφορησει στην εφημεριδα το εθνος της κυριακης το 2007 τα χριστουγγενα??
ξερω ειναι λιγο παλια αλλα μηπως καπου υπαρχει η διαφιμιση ?
vsas parakalw eseis mporeite na voithisete
mono eseis
apanthste pliz
μονος στο σπιτι (home alone) στο εθνος της κυριακης .. χριστουγγενα ηταν 2007 ειχαμε μπορειτε να μου βρειτε αυτην τη διαφιμιση σε βιντεο και να μου τη στειλετε?
δεν θυμαμαι σε ποιο κανα απο αυτα ηταν alpha,ant1,mega,star
alter μπορει αλα δε νομιζω ... ζηταω την διαφιμηση που ειχε παιχτει στην τηλεοραση ριξε μια ματια εδω:
σαν αυτο, απλα ηταν η ταινια home alone (ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ) με το εθνος της κυριακης ηταν 2007 χριστουγγενα εκει μεσα νοεμβριου η λιγο πιο πριν η πιο μετα αλλα εκει κοντα
 

Συνημμένα

  • ds.jpg
    ds.jpg
    6,8 KB · Προβολές: 4
Ένα πακέτο διαφημίσεων που περιλαμβάνει πολλά διαμαντακια. Ένα εξ αυτών είναι το παιχνίδι Λόττο με τον Λεζεντανο της Μικα!!Εμφανίζονται κι αλλά παιχνίδια της Mika στην ίδια διαφήμιση ενώ στο πακέτο υπαρχουν πολλές διαφημίσεις παιχνιδιών άλλων εταιρειών

 
Το μισό βίντεο είναι διαφημίσεις τηλεμάρκετινγκ!
 
Άλλο ένα πακέτο διαφημίσεων. Αρκετές από αυτές τις βλέπω πρώτη φορά στον σωλήνα.
 
Ένα ακόμη μεγάλο πακέτο με διαφημίσεις της δεκαετίας του 80. Ενδιαφέρον έχει ένα σποτάκι στο 29:00 όπου εμφανίζεται η Μαίρη Μηλιαρέση κοριτίσακι, εικάζω 18 χρονών. Ο τύπος που φιλάει μπας και είναι ο Ψινάκης;

 
Δυσεύρετη είναι η τελευταία διαφήμιση της Icon Διαφημιστικής για τις ελαστικές πάνες Babylino με εκφωνητή τον Γιώργο Παπαστεφάνου που προβλήθηκε το 1985.


s-l1600-1~5.jpeg
 
Πίσω
Μπλουζα