Retroid #6

Omenforever

RetroMasteR
Joined
26 Mαϊ 2006
Μηνύματα
1.910
Αντιδράσεις
1.113
Είπα να ανοίξω εγώ το νήμα αυτή τη φορά, έτσι για να γουστάρουμε :p

Το νέο τεύχος δεν είναι και τόσο μακριά σε κάθε περίπτωση!
 
Πολυ ωραια δουλεια. Εχω καταευχαριστηθει τις πληροφοριες, εχω σκασει στα γελια με το χιουμορ. Ευχομαι υγεια, μακροζωια, κεφι, εμπνευση, σε ολους τους παραγοντες που μας κανουν τετοιο δωρο
 
Καταπληκτικη δουλεια ,μπηκα για ξεφυλλισμα και εφυγα μετα απο καμμια ωρα .
Και δουλευουμε κιολας. :banghead:
Τα σινεμα του 80 και τα παιχνιδια με καθυστερησανε ,πφφ.
 
Το τεύχος που ενσαρκώνει αυτό που είχε ο Μάριος στο μυαλό του, όταν αποφάσισε να μας ΕΥΛΟΓΗΣΕΙ με το Retroid. Ο καθημαγμένος (εδώ και καιρό) εγχώριος ρετροχώρος τού οφείλει ευγνωμοσύνη.
 
Δεν θέλω να αδικήσω τα προηγούμενα τεύχη (εξάλλου στα προηγούμενα είχα μεγαλύτερη συμμετοχή), αλλά αυτό είναι τουλάχιστον για εμένα το καλύτερο μέχρι σήμερα. Οι συνοδευτικές εικόνες κάθε άρθρου έχουν δεθεί εντυπωσιακότατα. Κι επίσης, υπάρχει ύλη για τα ΠΑΝΤΑ!
 
Δεν θέλω να αδικήσω τα προηγούμενα τεύχη (εξάλλου στα προηγούμενα είχα μεγαλύτερη συμμετοχή), αλλά αυτό είναι τουλάχιστον για εμένα το καλύτερο μέχρι σήμερα. Οι συνοδευτικές εικόνες κάθε άρθρου έχουν δεθεί εντυπωσιακότατα. Κι επίσης, υπάρχει ύλη για τα ΠΑΝΤΑ!
Ισχύει, έτσι μου φάνηκε και μένα, με κάθε τεύχος βελτιώνεται. Για δουλειά ενός ανθρώπου από μεράκι και μόνο η προσπάθεια είναι αξιέπαινη και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Εύχομαι να συνεχίσει.
 
Λοιπόν.... Έχει πέσει ΤΡΟΜΕΡΗ δουλειά στο περιοδικό, και αυτό φαίνεται!!!
Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι τα τεύχη κυκλοφορούν σαν ριπές πολυβόλου!
Έχει αποκτήσει ταυτότητα, το DTP είναι εντυπωσιακό, τα άρθρα καλογραμμένα και είναι διάχυτη η αίσθηση του χιούμορ!
Επίσης, το τεύχος έχει κάτι για όλους και καλύπτει πολλά ρετρό γούστα, εκτός από το vintage gaming...
Σαν γνήσιος Atarian, απόλαυσα το θέμα με το"Power Pack", το οποίο το είχα αποκτήσει κι εγώ, μαζί με τον ST μου, αλλά δυστυχώς, ενώ κρατάω γενικώς πράγματα, τη συσκευασία του δεν την κράτησα... Τις δισκέτες, φυσικά και τις έχω ακόμα...
Highlight για μένα, και το άρθρο για τα παλιά παιχνίδια!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πασχίζουν να μας δώσουν αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα και ειδικά στον Μάριο, αφού αυτός τραβάει και το περισσότερο "ζόρι"...

Άντε, να στείλουμε και κανένα γράμμα στο περιοδικό τώρα, ε; :)
 
Άντε, να στείλουμε και κανένα γράμμα στο περιοδικό τώρα, ε; :)

Και κανά άρθρο μη σου πω. Είμαστε ελάχιστοι αυτοί που απομείναμε να φυλάμε τις Ρετροθερμοπύλες...
 
Don't hold your breath για 7ο τεύχος όταν το 6ο (το καλύτερο έως τώρα) έχει τόσα κατεβάσματα. Δεν θα κάτσει ο Μάριος να λιώνει στο DTP. Ακολουθεί επεξηγηματικό infographic:

infog.png
 
Όλα τα τεύχη που έχουν βγει έως τώρα είναι εξαιρετικά και μέσα απο κάθε σελίδα τους πέρα απο το ρετρό οφθαμολουτρο (λόγω του Ρετρο στιλ που έχουν και θυμίζουν τις παλιές καλές εποχές) ο αναγνώστης ρουφά μπόλικη νοσταλγία με τα ΣΟΥΠΕΡ reviews σας.

Το θέμα των λιγότερο downloads πιστεύω ότι έχει να κάνει κάποιες φορές και με την διάθεση και την ψυχολογία που έχει ο Ρετρο αναγνώστης.

Βλέποντας το τεύχος 5 (τεύχος Δεκεμβρίου) να είναι πολύ ανεβασμένο στα downloads καταλαβαίνω ότι μάλλον έπαιξε ρόλο και το ότι ήταν και οι διακοπές των Χριστουγέννων και φυσικά υπήρχε και άλλη διάθεση και ψυχολογία που ευνοεί όσους ασχολούνται να κάτσουν να διαβάσουν το περιοδικό.

Του Φεβρουαρίου πάλι πιστεύω ότι δεν έχει πολλά downloads γιατί μετά τα Χριστούγεννα ξαναπέφτει βουρδουλας.. πληρωμές... Ευθύνες.. άρα αυτό σημαίνει και πολύ δουλειά και αυτό αποτρέπει τους ρετροφιλους αναγνώστες όχι μόνο να κατεβάσουν το περιοδικό αλλα θα έλεγα ακόμα και να μπουν να χαλαρώσουν και να διαβάσουν το φόρουμ.

Το περιοδικό είναι γαμάτο (συγγνώμη κιόλας για την έκφραση) μην αγχώνεστε με τα downloads μιας και το διαβάζουν αρκετοί απλα ίσως αυτό γίνεται και λίγο αργότερα που σημαίνει ότι κάποιοι έχουν κατά νου να το κατεβάσουν και να το διαβάσουν όταν μπορέσουν και τελικά το ξεχνάνε και έτσι κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται ποτέ και τα downloads είναι και φυσικά λιγότερα.

Όσο για τα tits...

Ναι.. εννοείται ότι γουστάρουμε πολύ τα Retro (•)(•) και τα strip graphics απο την Ms Dos hardcore :biglaugh: εποχή!!


samantha-fox-strip-poker-damen-t-shirt-dunkelblau-1.jpg


Πως την λέγανε είπαμε εκείνη την ιστορική εταιρία που έβγαζε όλα εκείνα τα strip poker στα ρετρό μασίνια μας ;;; :whistle:

Μήπως δίνω Ιδέα για Reviewδακι.. :fafoutis:
 
Τελευταία επεξεργασία:
600 (589.666 για την ακριβεια) ατομα μεσο ορο να το διαβαζουνε εμενα προσωπικα μου φαινεται καλο νουμερο ,με βαση το ποσα ατομα εχει ενεργα το φορουμ και ποσα απο αυτα τα ατομα ασχολουνται με το gaming.
 
600 (589.666 για την ακριβεια) ατομα μεσο ορο να το διαβαζουνε εμενα προσωπικα μου φαινεται καλο νουμερο ,με βαση το ποσα ατομα εχει ενεργα το φορουμ και ποσα απο αυτα τα ατομα ασχολουνται με το gaming.

Aπλα κάποιες φορές σίγουρα θα υπάρχουν λιγότερα downloads.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τα περισσότερα downloads δεν ειναι από το GRM αλλά από τα social media. Τα downloads δεν έχουν τόσο σημασία για εμένα όσο το κάνω απλά για την φάση. Έτσι και αλλιώς το donate είναι μηδέν και ούτε και αυτό έχει σημασία. Πάντως αν καταλήξει να το κατεβάζουν κάτω από 100 άτομα δεν νομίζω πως θα έχει νόημα πλέον. Πέφτει πολύ δουλειά που χρειάζεται αρκετές ημέρες και μπορεί να μην φαίνεται αυτό. Δεν είναι μόνο να κάνω το dtp στα άρθρα και την δημιουργία των διαφημίσεων. Το πιο χρονοβόρο είναι να γράψω τα δικά μου άρθρα, που σε κάθε τεύχος είναι και τα περισσότερα όλων.

Το νόημα των downloads το γνωρίζω. Γιατί πιστεύεται το 3ο τεύχος έχει ξεπεράσει τα 800 downloads; Γιατί όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο Τάσος ο λόγος είναι τα στήθη της γυναίκας. Να είστε σίγουροι πως αν έβαζα για εξώφυλλο για παράδειγμα μια ημίγυμνη (ή ακόμη και γυμνή) γυναίκα των 80s τα downloads θα ανέβαιναν ταχύτατα. Έχω όμως διαφορετικό concept για τα εξώφυλλα του περιοδικού. Αν στόχευα στα downloads και στο donate δεν θα έβγαζα το Retroid αλλά το RetroPorn.
 
My mind is blown away , νόμιζα ότι αυτό με τα στήθη παραπάνω ήταν για πλάκα.
Ότι σε αυτή την ηλικία μας επηρεάζει κάτι τέτοιο το θεωρώ αστείο, lol.
Άμα είναι έτσι Μάριε κοπάνα και εσύ εξώφυλλα με την Maria Whittaker στο επόμενο , αφού με κάτι τόσο απλό θα πάει ακόμα καλύτερα.
Εγώ με την Μαρία θα το κατέβαζα 2 φορές παντως. :fafoutis:
Ο Ρυγκαρ 3-4.

Εδώ το Game informer το ντύνει με χρυσό εξώφυλλο για να μην μείνει στην απέξω.


Free tip αφίσες με τον Βαν Νταμ στην μέση for the ladies
 
Τελευταία επεξεργασία:
το κάνω απλά για την φάση.
Για μενα εδω ειναι η ουσια του πραγματος. Να κανεις πραγματα γιατι σου αρεσουν, γιατι γουσταρεις και περνας καλα οταν τα κανεις.

Οχι για να σε χειροκροτουν και να σου λενε μπραβο καποιοι, ειδικα διαφοροι αγνωστοι στο web.

Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να λεμε μπραβο εκει που πρεπει.

Αλλα τα εύσημα πρεπει να ειναι το κερασακι στην τουρτα. Η ιδια η τουρτα ειναι η απολαυση που εχεις οταν κανεις αυτο που σ' αρεσει.

Τωρα θα μπορουσα να πω πολλα για οσους κυνηγανε τα likes, αλλα γιατι να ειμαστε αρνητικοι και να χαλαμε τις καρδιες μας;

Live and let die live! :diablotin::fafoutis:

My mind is blown away , νόμιζα ότι αυτό με τα στήθη παραπάνω ήταν για πλάκα.
Δεν ειναι πρωτη φορα που εχουμε συζητησει τα ρετρολιγουρια.

Οχι οτι ειναι τιποτα το κακο να εκτιμαει κανεις την ομορφια. Εξαλλου δεν ειμαστε ολοι παντρεμενοι με παιδια εδω. :D
 
Πίσω
Μπλουζα