Άλλη Το Πρωί Άλλη Το Βράδυ (1994 MEGA)

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.363
Αντιδράσεις
49.421
Άλλη Το Πρωί Άλλη Το Βράδυ - MEGA (1994)


Retrodb:
http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/%CE%86%CE%BB%CE%BB%CE%B7_%CF%84%CE%BF_%CF%80%CF%81%CF%89%CE%AF_%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7_%CF%84%CE%BF_%CE%B2%CF%81%CE%AC%CE%B4%CF%85

Οικογενειακή σειρά 26 ημίωρων επεισοδίων η οποία ξεκίνησε στο MEGA στις 5 Ιανουαρίου 1995. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Κωνσταντίνου. Πρωταγωνιστούν η Σοφία Αλιμπέρτη , ο Νίκος Ρίζος , ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος , η Ισαβέλλα Βλασιάδου , ο Κώστας Παληός , ο Νίκος Ζιάγκος , ο Νίκος Ασημάκης , η Ισμήνη Καλέση κ.α.


Υπόθεση : Μια νεαρή ζωντοχήρα μητέρα που προσπαθεί να μεγαλώσει το παιδί της , απελπισμένη από τη δημοσιογραφική της καριέρα η οποία έχει κολλήσει στη στήλη των φαρμακείων που διανυκτερεύουν αποφασίζει να γίνει συνοδός πλούσιων επειχειρηματιών τα βράδια , προκειμένου να αυξήσει τα πενιχρά της εισοδήματα...

 


18.jpg


17.jpg


16.jpg


15.jpg


[yt deadlink]

Οι τίτλοι της σειράς.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμάμαι τη σειρά αυτή με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Δεν την έβλεπα όμως γιατί δεν καταλάβαινα την υπόθεση. Πάντως μου άρεσε η μικρή της κόρη.
 
Κι εγώ που ήμουν μικρός τότε,δεν μπορούσα να καταλάβω την υπόθεση!
 
ουτε εγω καταλαβαινα πολλα απο οτι θυμαμαι προσπαθουσε να κλεισει ραντεβου μετα απο συμβουλες καποιας φιλης της που ηταν παλιοτερη στον χωρο σαν συνοδος επειχηρηματιων και παντα κατι γινοταν και χαλαγαν ολα και υπηρχε καποιος που ηθελε να την παντρευτει και την πολιορκουσε επισης θυμαμαι τον βλακα αδερφο της που τον εκανε ο νικος ασημακης
 
Πλάκα είχε αυτή η σειρά, την έβλεπα, αλλά αντίθετα με τους προλαλήσαντες, εγώ ήμουν μεγάλη (23 χρόνων) και καταλάβαινα μια χαρά την υπόθεση. Βεβαίως για ένα πράγμα είχα ένσταση, όσον αφορά το σενάριο: ότι ουσιαστικά παρουσίαζε την εργασία μιας κοπέλας ως συνοδού κυρίων σαν κάτι το όχι και τόσο κατακριτέο, αρκεί η κοπέλα να μην πήγαινε στο κρεβάτι με αυτούς που συνόδευε. Και ναι μεν εγώ ήμουν αρκετά ευαισθητοποιημένη σε τέτοια θέματα και δεν επηρεαζόμουν, μια άλλη όμως κοπέλα, λιγότερο ευαισθητοποιημένη σε παρόμοια θέματα, θα μπορούσε να επηρεαστεί. Δεδομένου κι όλας ότι εκεί στα μέσα της 10ετίας του 90 τα κουτσομπολίστικα έντυπα βοούσαν συχνά σχετικά με την εργασία αρκετών almost famous κοριτσιών ως "συνοδών", και δεδομένου ότι την ίδια εποχή υπήρχαν και στον ΑΝΤ1 το αμφιλεγόμενο show Ciao ANT1 και το εξίσου αμφιλεγόμενο τηλεπαιχνίδι "3, 2, ,1 ΑΝΤ1" (για τις συμμετέχουσες των οποίων λέγονταν και γράφονταν πάρα πολλά), μπορεί κανείς να φανταστεί τον αντίκτυπο που είχε.

Στο θέμα μας: αυτή η (μάλλον αφελής) σεναριακή ιδέα της εν λόγω σειράς, ίσως είναι και η αιτία που μετά από λίγο καιρό έπαψε να προβάλλεται σε επανάληψη, ούτε καν το καλοκαίρι
 
Συμφωνώ με τη LadyNaty ως προς το μήνυμα που έβγαζε η σειρά, ούτε σε μένα άρεσε αυτό και με ενοχλούσε. Παρ'όλα αυτά την παρακολουθούσα γιατί είχε πλάκα και η Αλιμπέρτη πάντα μου άρεσε σε ό,τι κωμικό κι αν εμφανιζόταν.
 
Παρά το συμπαθητικό καστ, δεν μου άρεσε καθόλου αυτή η σειρά. Όσο για το σενάριο, συμφωνώ με αυτά που γράφουν οι παραπάνω φίλοι.
 
Την θυμάμαι μόνο σαν όνομα αλλά ποτέ δε με κέντρισε για να την δω.
 
Ειχα δυσκολευτει να καταλαβω τι ακριβως εκανε το βραδυ η Σοφια.

Την εδειχνε κουκλαρα...με μακρια περουκα, με ωραιο ντυσιμο (και οχι.. του δρομου), και το πρωι.. απλα μια συνηθισμενη.

Δεν ειχε αναφερθει ξεκαθαρα..και για καποιον που δεν ηξερε (πχ ενα παιδι) εμενε με την απορια, ενω διασκεδαζε με αυτες τις αλλαγες, και ετσι κωμικα οπως μεταφερονταν στο κοινο. Ασε που πρεπει να ειχε και χαπι εντ, νομιζω με τον γιο του αφεντικου (της πρωινης δουλειας)

Εργοδοτης για την βραδινη δουλεια, ηταν ο Γ. Κωνσταντινου. Αυτος της τηλ. για τα ραντεβου της με τους πελατες. Παντως η Σοφια του απαντουσε αποτομα, τον ειρωνευοταν, και γενικα δεν του συμπεριφεροταν σαν σε αφεντικο.

Ειχε βρει ενα ταλαιπωρο ανθρωπακι (μαλλον ηταν ο Ριζος) και τον εδινε λεφτα, προκειμενου να τον εχει στην δουλεψη της. Δηλ.. να την γλιτωνει, οποτε δεν μπορουσε να ξεφυγει απο τα ραντεβου της. Για παραδειγμα, μια φορα χτυπουσε τις πορτες του ξενοδοχειου κανοντας φασαρια, γιατι εψαχνε (και καλα) την αδερφη του. Τρομαξε το ραντεβου.. την γλιτωσε και εκεινη.

Πως την γλιτωνε νωριτερα; Το ειχε αναφερει, σε εναν φιλο του καποιος, που την αναγνωρισε το πρωι, πως εκεινο το βραδυ ειχε μεθυσει, και η Σοφια τον εβαλε στο κρεβατι και τον νανουρισε. Και οταν την επομενη ξυπνησε, εκεινη την ειχε κοπανησει.

Τα πρωινα, εκτος απο την κορη, ειχε και μια μανα που προσπαθουσε να την προξενεψει με κατι ακυρους, και ειχε και ενα γραφειο να παει, οπου παντα τονιζε οτι επαιρνε πενταροδεκαρες (και πρεπει να απορουσαν και οι συναδελφοι πως τα εβγαζε περα)
 
Η σειρά παίζει σε επανάληψη τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στις 8. Ένα απόσπασμα από τη σειρά: [video=youtube;DQU-t3uxaOk]

 
Πίσω
Μπλουζα