Άλμπουμ Ελληνική Μυθολογία (δεκαετία '70)

krios

RetroNuts!
Joined
21 Ιουν 2008
Μηνύματα
1.801
Αντιδράσεις
409
Ως παιδί κι εγώ μάζευα αυτοκόλλητα για άλμπουμ. Ένα από αυτά αναφερόταν στην Ελληνική Μυθολογία με τους άθλους του Ηρακλή. Είχα λυσσάξει να το συμπληρώσω. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είχε 4 αυτοκόλλητα που μάλλον δεν τα είχαν τυπώσει ποτέ :D ή μάλλον μόνο μία φορά. Είχα φτάσει στο σημείο να παίρνω ολόκληρο το κουτί (όχι μια και δύο φορές) και πάλι τζίφος. Τέλος πάντων κάποια στιγμή το κατάφερα. Δώρο ήταν η πανοπλία του Ηρακλή. Και πήγα να την πάρω. Τι απογοήτευση, εκεί που περίμενα σπαθιά και περικεφαλαίες και δερμάτινες θήκες, βλέπω μια πλαστικούρα σπαθί :eviltongue: , έναν πλαστικό θώρακα καφετοκεραμυδί :eviltongue: και ένα κράνος :eviltongue: .Θύμωσα πολύ :rant: και έφυγα χωρίς να πάρω τη στολή. Επίσης αποφάσισα να ασχοληθώ περισσότερο με τα υπερατού που ήταν τα πιο σούπερ χαρτάκια :cool: και άξιζαν τα λεφτά τους.
 
Καμιά φωτό από αυτό το άλμπουμ έχεις τώρα να το δούμε και εμείς?
 
Δεν έχω δυστυχώς γιατί έπρεπε να το παραδώσεις για να πάρεις το δώρο. Αλλά και να μην το είχα παραδώσει, πάλι δεν θα υπήρχε γιατί από τα νεύρα μου θα το είχα κάνει χίλια κομμάτια. Απογοητεύτηκα πάρα πολύ στη θέα του δώρου :( . Σίγουρα όμως θα το θυμάται και η Juanita μιας και το είχε κι αυτή. Θυμάμαι όμως τα δεσπόζοντα χρώματά του και στο εξώφυλλο καθώς και των αυτοκόλλητων: σκούρο καφέ σε όλες τις αποχρώσεις :eviltongue:
 
Αν σου πω πως δεν το θυμάμαι καθόλου... :( :( :(

Αν και η περιγραφή της στολής κάτι μου λέει, ωστόσο το ίδιο το άλμπουμ δε μου ξυπνά καμιά εικόνα... :xm:
 
:( Μα είχαμε πάει μαζί στην παιχνιδαποθήκη τότε και με τον μπαμπά σου. Και πήραμε και βατραχοπέδιλα εκείνη τη μέρα από εκεί :D :D :D
 
Γι αυτό γράφω πως θυμάμαι το δώρο αλλά όχι το άλμπουμ...

Και το μάζευα και εγώ;;; :xm:

Πάει... Έχω κάψει πολλές φλάντζες φαίνεται... :sealed:
 
Πίσω
Μπλουζα