"Έφυγε" από τη ζωή ο ηθοποιός Στρατής Τσοπανέλης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

johndiam

Retro Member
Joined
7 Μάρ 2012
Μηνύματα
175
Αντιδράσεις
71
Προβολή συνημμένου 73549Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο ηθοποιός Στρατής Τσοπανέλης καθώς πάλευε για ένα μήνα στην ενταντική του ΚΑΤ

Τον Στρατή Τσοπανέλη γνωρίσαμε μέσα από την ταινία της Τόνιας Μαρκετάκη "Η τιμή της αγάπης" αλλά και από το «Το Θέατρο της Δευτέρας -Ματωμένος γάμος» καθώς και την ταινία "Εν πλω".

Τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά του ANT1 "Δρόμοι της πόλης: Ο τελευταίος μπάτσος"

Ο ηθοποιός είχε εγκαταλείψει την ηθοποιία εδώ και δέκα χρόνια.

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας και ταμίας του σωματείου ηθοποιών μιλά για τον θάνατο του Στρατή Τσοπανέλη: "Δυστυχώς ο Στρατής μας άφησε. Ήταν στην εντατική του ΚΑΤ, εδώ κι ένα μήνα, αλλά άφησε την τελευταία του πνοή χθες το βράδυ. Τραυματίστηκε όντως σε εργατικό ατύχημα αλλά δεν ισχύει όπως γράφτηκε ότι ήταν οικοδόμος. Έκανε κατασκευές σκηνικών και περιπτέρων σε εκθέσεις.

Είχε αφήσει το επάγγελμα του ηθοποιού από άποψη και όχι εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Καμία σχέση δεν έχει αυτό με την οικοδομή. Τώρα τελευταία δούλευε σε μία έκθεση στον Ασπρόπυργο. Το ατύχημα έγινε πριν από ένα μήνα. Έμεινε στην εντατική του ΚΑΤ όλο άυτόν τον καιρό. Έχει και δική του οικογένεια... Έχει δυο γιους που σπουδάζουν.

Το τραγικό είναι ότι δεν το γνωρίζει η 87χρονη μητέρα του που είναι άρρωστη και ζει στη Μυτιλήνη. Εδώ είναι κι ο αδερφός του... Άρα πρέπει να πάει κάποιος συγγενής να το πει. Η κηδεία δεν έχει αποφασιστεί ακόμη πότε θα γίνει."

[edit by D@redevil] ΠΗΓΗ: on-news.gr
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κρίμα για τον άνθρωπο, ας είναι ελαφρύ το χώμα.Μακάρι να αποζημιωθεί η οικογένεια του κάπως για αυτό το ατύχημα
 
"Aναθεμα τα ταλαρα" Στρατη....

Καλο σου ταξιδι.
 
Χαίρομαι που ξεκαθαρίζονται και κάποια πράγματα γι'αυτόν και τη ζωή του γιατί πολλά ακούστηκαν. Ας είναι ελαφρύ το χώμα.
 
'Ενας σημαντικός ηθοποιός...
 
Κρίμα και πάλι κρίμα..Ελαφρύ να'ναι το χώμα και καλή δύναμη στους δικούς του.. :(
 
Πραγματικά κρίμα...Άσχημος ο θάνατός του...Καλό του ταξίδι... :(
 
Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.....

(και μια παράκληση: Όταν αναμεταδίδετε ειδήσεις από άλλο blog / site / έντυπο, οφείλετε να παραθέτε την πηγή, ειδικά όταν κάνετε αντιγραφή της είδησης λέξη προς λέξη. Στην προκειμένη περίπτωση, την πρόσθεσα, αλλά για να είμαστε τυπικοί και σωστοί, πρέπει να την παραθέτουμε παντού. Ευχαριστώ.)
 
[edit] έγινε μεταφορά σε θρεντ: http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?11332

Δεν ήξερα ότι του έτυχαν τόσο δύσκολες στιγμές ... τώρα το μαθαίνω ... Θα τον θυμάμαι με τη ζωντάνια και το μπρίο του στην "Τιμή της αγάπης" .... Άλλος ένας "εφηβικός ήρωας" [για εμάς "των 80ς τους εκδρομείς"] που φεύγει από κοντά μας :( :( .... Καλό του ταξίδι ....
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Με τις απαραίτητες ενέργειες, πλέον τα μηνύματα που αφορούν την Τιμή της αγάπης, μεταφέρθηκαν στο σωστό θρεντ, οπότε και συνεχίζετε τον σχολιασμό εκεί!
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα