Έφυγε η Μίνα Αδαμάκη

retrobabyboy

RetroActive
Joined
4 Οκτ 2020
Μηνύματα
328
Αντιδράσεις
548
Η διάσημη κωμική ηθοποιός που τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στις «Τρεις Χάριτες» του μεγάλου καναλιού τη δεκαετία του 1990 άφησε τη τελευταία της πνοή σήμερα το απόγευμα σε ηλικία 78 ετών γεμίζοντας με θλίψη το καλλιτεχνικό χώρο. Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 
Οι αδελφες Χαριτου ειναι πλεον δυο για εμας που ειμασταν παιδια οταν ξεκινησε η τηλεοπτικη σειρα θα ειναι παντα τρεις .Καλο της ταξιδι .
 
Είχε πολύ προσωπικό στιλ και ως ηθοποιός και ως γυναίκα. Ξαφνιάστηκα που έμαθα πως ήταν 78 ετών, την είχα για πολύ νεότερη. Άνηκε στα ιδρυτικά στελέχη της Ελεύθερης Σκηνής, δεν παντρεύτηκε ποτέ και δεν απέκτησε παιδιά. Στην τελευταία της συνέντευξη δήλωσε:

«Αυτά τα πράγματα ή σου πάνε ή δεν σου πάνε. Και εμένα δεν μου πάνε. Δεν μου πήγαν ποτέ και για αυτό δεν αισθάνομαι καμία έλλειψη. Το παιδί είναι full time job και δεν μπορείς να πεις ότι σήμερα θα δώσεις αυτό και αύριο θα δώσεις λίγο λιγότερο. Αυτό συνεπάγεται ότι θα είσαι απολύτως δοσμένος σε αυτό το πλάσμα για να μπορέσει να μεγαλώσει σωστά και επίσης δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο».

Έπαιξε το ρόλο της Μπίλιως στο Κλάμα, και κλάψαμε απ τα γέλια. Ώρα της καλή.
 
Πίσω
Μπλουζα