"Έφυγε" ο Κώστας Τσάκωνας

Dr. SLUMP

RetroMasteR
Joined
6 Απρ 2007
Μηνύματα
1.300
Αντιδράσεις
144
καλό σου ταξίδι Κώστα Τσάκωνα. Καλό παράδεισο
 
Λίγες μέρες πριν έδειχνα σε συναδέλφισσες την συνέντευξη στο φόρουμ αφού ο Κώστας Τσάκωνας ήταν αγαπητός σε όλους.

Είχαν σχολιάσει ότι ήταν ταλαιπωρημένος και είχα εξηγήσει το γιατί!

Στενοχωρήθηκα πολύ με την είδηση του χαμού του.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του! :(
 
Μολις το ακουσα στο ΣΚΑΙ....παγωσα!

Ηξερα οτι ειχε καποιο προβλημα υγειας,αλλα οχι τοσο σοβαρο.

Δυσαρεστη ειδηση πραγματικα... :(

Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει....Καλο του Ταξιδι.
 
Συμπαθέστατος κωμικός Ο θεός να τον αναπαύσει.
 
βΠολύ κρίμα καλό του ταξίδι...
 
Πρίν απο λίγα λεπτά το διάβασα και δεν το πίστευα! Πάγωσα για λίγο!

Τι να πώ. Το κενό που αφίνεις στον καλλιτεχνικό χώρο Κώστα τσάκωνα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Ηθελα να τον ξαναδώ ζωντανό για 2η φορά να του δώσο κουράγιο ,δυστιχώς λόγο ελλιψης χρόνου δεν τα κατάφερα μα θα πάω να τον αποχερετήσω.

Ο Κώστας Τσάκωνας γνωρίζει απο κεί ψηλά οτι εκτός απο ολους εμάς που ζήσαμε με τις βιντεοταινίες του και τον λατρέψαμε ,θα μεγαλώσει και άλλες γενιές. Αυθεντικό ταλέντο,πηγαίος ηθοποιός,πάντα χιούμορ με έμπνευση.
 
Ναι, ήταν μια πολύ άσχημη πρωϊνή είδηση...

Στον Κώστα Τσάκωνα, πέραν του μεγάλου του ταλέντου, πρέπει ν' αναγνωρίσουμε ότι υπερασπίστηκε και δούλεψε σκληρά, για ένα είδος κινηματογράφου που βιαστήκαμε όλοι ν' αποκυρήξουμε, αλλά που τελικά από κάποιους τέτοιους συντελεστές, απέκτησε την αξία του και τη θέση του...

Ο Κώστας, ο "Βέγγος των φτωχών" ίσως, αντισυστημικός, αντιστάρ και αυτοδημιούργητος, άφησε σίγουρα μια σχολή πίσω του....

Καλό του ταξίδι, πάνω στη γαλάζια εκείνη Lambretta που τον θυμάμαι να έρχεται στη Νέα Σμύρνη, μια φορά κι έναν καιρό να επισκέπτεται τη μάνα του, γνωστός τότε μόνο από τις ταινίες του Μαραγκού...
 
Θεος σχωρεστον τον ανθρωπο! Καλο του ταξιδι.
 
Φαινόταν ότι ήταν στα τελευταία του ο άνθρωπος και το περίμενα, αλλά και πάλι στενοχωρήθηκα πάρα πολύ :( Θα μείνει πάντα στις καρδιές μας ο γλυκός Τσάκωνας...
 
Λυπήθηκα πολυ με την είδηση. Άνθρωπος με ήθος και ταλαιπωριμενος πολύ το τελευταιο διάστημα.

Καλό του ταξίδι.
 
Καλό ταξίδι μάστορα. Δώσε απότομα ατμοσφαιρες
 
Απ' τους αγαπημένους μου! Πάει κι αυτός! Ο άνθρωπος με το απίστευτο γέλιο! Καλό σου ταξίδι μαστοράκο!! :(
 
Μιλαμε επαθα πλακα οταν το διαβασα και λυπηθηκα παρα πολυ.Ηξερα πως ειχε προβληματα υγειας αλλα νομιζα πως απλα δεν του επετρεπαν ολα αυτα να δουλεψει οχι ομως πως θα ηταν τοσο ασχημα.Τι να πω δεν εχω να πω πολλα τον θαυμαζα πραγματικα και θα τον θυμομαστε για παντα και οπως δε περνουσε βδομαδα μεχρι τωρα που να μη δω καποια ταινια του ετσι δεν θα περναει και τωρα.Ασ ειναι ελαφρυ το χωμα που θα σε σκεπαζει τεραστιε κωστα τσακωνα.
 
Καλή ανάπαυση! Εκεί πάνω θα περνάνε καλά με τα αστεία του. Πολύ κρίμα πάντως. Θα τον θυμόμαστε για πάντα.
 
Μπορεί να ξεκίνησες το μεγάλο ταξίδι αλλά θα είσαι πάντα εδώ για να μας δίνεις απλόχερα το γέλιο... Καλή ανάπαυση, Κώστα μας... :icon_cry:
 
Κριμα :( . Ας αναπαυθει εν ειρηνη!
 
Καλο ταξιδι, μεγαλε Κωστα Τσακωνα!

Για παντα στις καρδιες μας.

Σε ευχαριστουμε για τις ατελειωτες ωρες γελιου που μας χαρισες.
 
Αυθεντικος τυπος. Ωραιος τυπος. Ταλεντο.

Με πηγαιο χιουμορ. Θυμαμαι στο διωρο που τον γνωρισα (και ενω ειχε βεβαρυμενη υγεια) δεν σταματησε τις πλακες. Η πλακα και το γελιο ηταν η ζωη του.

Ουδεις συγχρονος κωμικο του αντεχε τη συγκριση μαζι του. Κριμα που δεν ειχε την αναλογη αποδοχη απο μεγαλο μερος του κοινου. Κριμα και που οι κινηματογραφιστες δεν του δωσανε ευκαιριες για το κατι παραπανω.

Ζεστος, απλος ανθρωπος και παλιας κοπης. Οταν ειχαμε σκασει σπιτι του, τον βοηθουσαν να ντυθει "με τα καλα του" (ειχε εμφανη κινητικα προβληματα) παρολο το γεγονος οτι ουτε δημοσιογραφοι ημασταν, ουτε κατι θα εβγαζε απο την κουβεντα ο ιδιος.

Απο οτι μας ειχε πει, δεν ειχε μετανιωσει για οτι δουλειες ειχε κανει αλλα ηταν πικραμενος με αρκετο κοσμο που "εφτιαξε" και μετα δεν του ελεγαν ουτε καλημερα μηπως και "ξε-κουλτουριασουν".

Πολυ στεναχωρηθηκα.

Θα εχουμε τον μαστρο Γιαννη, τον Τελη τον χομπιστα, τον Μπιτζιμπιτζιδη και τοσους αλλους χαρακτηρες του, να μας τον θυμιζουν.
 
Πίσω
Μπλουζα