"Έφυγε" ο Νικος Απεργης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

georgeikos

RetroAdept
Joined
24 Mαϊ 2008
Μηνύματα
829
Αντιδράσεις
99
Πριν από λίγο ο δημοφιλής ηθοποιός (και όχι μόνο), Νίκος Απέργης μετά από πολύχρονη ταλαιπωρία από τον καρκίνο, άφησε την τελευταία του πνοή
 
Κρίμα. Η ίδια αρρώστεια που έπαυσε και τη σύζυγό του. R.I.P.
 
Μόλις το έμαθα!

Πόσο κρίμα;

Ας αναπαυθεί η ψυχή του.
 
A, τον καημενο τον ανθρωπο! Δεν ηξερα πως ηταν αρρωστος.

Πηγε κοντα στην αγαπημενη του Μαιρη τωρα.......Ας τον αναπαυσει ο Θεος.
 
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
 
Αγαπημένος ηθοποιός των παιδικών μου χρόνων με μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του '70 (Βόιλερ στον "Άγνωστο πόλεμο", αλλά και "Εν τούτω νίκα", "Αθάνατες ιστορίες αγάπης", "Η Κρουσταλλένια"). Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του, δίπλα στην αγαπημένη του Μαίρη Κυβέλου.
 
Πραγματικά κρίμα, τον θυμάμαι σαν Σέβο στη Λάμψη αλλά σίγουρα πρέπει να είχε μεγάλη καριέρα. Ας αναπαυθεί το πνεύμα του..
 
Ο Θεός ας τον αναπαύσει...Πολύ κρίμα πραγματικά... :(
 
Αυτός ήταν που έπαιζε και στη Λάμψη?

R.I.P.
 
Από τους πιο αγαπημένους μου ηθοποιούς...ας αναπαυθεί εν ειρήνη...
 
Δεν το ήξερα ότι ο άνθρωπος ήταν άρρωστος... :(

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, μέσα από πολλές δουλειές - κυρίως τηλεοπτικές...
 
Και γώ στενοχωρήθηκα ,το διαβασα τυχαια στη yahoo. Ο Νίκος Απέργης θα μεινει στο ευρή κοινό γνωστός απο την παρουσία του στη "Λάμψη" εκει οπου ξεκήνησε ώς guest star (και παρέμεινε...).

Θεός χορέστον.
 
Kρίμα. Από τους αγαπημένους και σεμνούς ηθοποιούς. Έγινε πολύ δημοφιλής μέσα από την τηλεόραση σε σειρές όπως ο Άγνωστος πόλεμος, η Γειτονιά, οι Πανθαίοι στα 70s αλλά και από την Λάμψη αργότερα.

Δεν ήξερα ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας

Καλό του ταξίδι.
 
Μπορεί οι παλαιότεροι να θυμούνται τον εκλεκτό ηθοποιό Νίκο Απέργη (1947-2012) από τον "Άγνωστο πόλεμο" και οι νεότεροι από τη "Λάμψη", θα ήταν άδικο, ωστόσο, να τον αποχαιρετίσουμε χωρίς να πούμε δύο λόγια για την αξιόλογη θεατρική πορεία του κατά τη δεκαετία του '70. Τελείωσε τη Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 1969 και γνώρισε την πρώτη μεγάλη θεατρική επιτυχία του πρωταγωνιστώντας στις "Λευκές νύχτες" (1971) του Ντοστογιέφσκι, δίπλα στην Γκέλλυ Μαυροπούλου (στην παράσταση αυτή ο Απέργης είχε κάνει και τα σκηνικά!). Κατόπιν συνεργάστηκε με τη Μαριέττα Ριάλδη ("Ουστ", 1971), την Αλίκη Βουγιουκλάκη ("Ωραία μου κυρία", 1972), τον Λυκούργο Καλλέργη και τη Θάλεια Καλλιγά ("Πλέι Στρίντμπεργκ" του Ντίρενματ, 1972), τον Άγγελο Αντωνόπουλο και τη Βέρα Ζαβιτσιάνου ("Η αστική τάξη αστειεύεται", 1974), τον Στέφανο Στρατηγό, τη Νίκη Τριανταφυλλίδη και την Ελένη Ανουσάκη ("Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας", 1974), τον Γιάννη Γκιωνάκη ("Ο εαυτούλης μου", "Ένα βότσαλο στη λίμνη"), τη Μαρία Αλιφέρη ("Μαντάμ Ορτάνς", 1982), τη Ρένα Βλαχοπούλου ("Τρίχες", 1985). Στην παράσταση "Κίμων ο νεόπλουτος" (1980), όπου συμπρωταγωνιστούσε με τον Γιάννη Γκιωνάκη, την Γκέλλυ Μαυροπούλου και την Κατερίνα Γιουλάκη, ο Απέργης γνώρισε τη γλυκύτατη Μαίρη Κυβέλου, που έγνε σύζυγός του και έζησαν μαζί ως τον θάνατό της, το 2005. Αναπαύσου εν ειρήνη, Νίκο.
 
Καλό ταξίδι... ακόμα ένας από αυτήν την αρρώστια...
 
Κρίμα... ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Τον γνώριζα ελλάχιστα. Δυστυχώς όμως, ήμουν από τους πρώτους που έμαθαν για την σοβαρότητα του προβλήματός του...

Βλέπετε... τον γνώρισα στο δωμάτιο του νοσοκομείου.Ήταν 10ος του 2009. Λίγες ημέρες μετά, εγώ έκανα την εγχείριση στην καρδιά μου.

Είχα γνωρίσει και τον γιό του που ερχόταν κάθε μέρα να του κρατάει παρέα...

Αν θυμάμαι καλά, είχε φύγει από το νονσοκομείο, χωρίς οι γιατροί να μπορούν να κάνουν κάτι για την περίπτωσή του.
 
πολυ κριμα

Ας αναπαυθεί εν ειρήνη.


κι αυτος ο χρονος ετσι αρχισε
:(
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα