"Έφυγε" ο panthro79

θανος

RetroJunkie™
Joined
18 Αύγ 2009
Μηνύματα
2.242
Αντιδράσεις
606
δυστυχως λυπαμαι που ειμαι εγω στην δυσαρεστη θεση να το ανακοινωσω ομως εφυγε σημερα το απογευμα το μελος του forum panthro79 (δεν ξερω αν ειχε και εδω το ιδιο Nickname) Που οι περισσοτεροι θα θυμουνται απο τα πολλα μεταγλωτισμενα cartoon τα οποια ανεβαζε στο youtube και σε διαφορα αλλα forum σε ηλικια 35 χρονων απο ανευρυσμα στο κεφαλι οπως μου ειπε η μητερα του τον μπαμπη (οπως ηταν το ονομα του) τον ειχα γνωρισει και ηταν και τακτικο μελος που σχολιαζε στα post του retromaniax στο facebook group ειχαμε ανταλλαξει υλικο αλλα δεν ειχε τυχει να βρεθουμε ποτε απο κοντα καθως εμενε στην πατρα πραγματικα κριμα.... https://www.youtube.com/watch?v=T_ln1Het0GQ
 
RIP

κρίμας, σε τόσο νέα ηλικία.

Πριν κανά 2 εβδομάδες κοίταζα το channel του, damn..
 
Δεν το ηξερα το παληκαρι. Πολυ κριμα, νεος και της παρεας μας. Κουραγιο στους δικους του.
 
Αν ειναι δυναντον...

Ειδα την "ασαφη" αναρτηση που ειχες κανει στο FB. Ψιλιαστηκα τα χειροτερα και μπηκα στο προφιλ του οπου ειδα μια ζωγραφια με ενα νιοπαντρο ζευγαρι. Υπεθεσα οτι παντρευτηκε και μου εφυγε ενα βαρος.

Δυστυχως ομως...

Βαζουμε κατι "εφυγε" αναρτησεις για καλλιτεχνες 80 χρονων και λυπομαστε. Ποσο μαλλον για εναν νεοτατο ανθρωπο που γνωριζαμε ηλεκτρονικα, που μας κραταγε και συντροφια με τις μεταφορτωσεις του...

Ποσο πιο κριμα?
 
Δεν θα πω κατι παραπανω....με καλυψαν Rakeesh και Wally.

Καλο ταξιδι.... :(
 
Εξαιρετικά λυπηρό να φεύγουν έτσι νέοι άνθρωποι...

Επειδή μένω Πάτρα, ξέρουμε πότε είναι η κηδεία (και πού);
 
Δεν το ηξερα το παιδι και δε θυμαμαι αν διαβασα ποτε κανενα σχολιο του εδω. Λυπηθηκα ομως παρα πολυ για τον ανθρωπο γιατι εφυγε νεοτατος, αδικα και ξαφνικα. Κουραγιο (οσο ειναι ανθρωπινως δυνατον) στη μανουλα του πανω απο ολα που πηρε τη μεγαλυτερη πικρα και σε ολους τους δικους του.

Ευχομαι εκει που πηγαινει να ειναι ηρεμος και χαρουμενος.
 
Πολυ κριμα..μετα το χαμο του Δημητρη απο το retrocomputers τωρα αυτο..ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη του και να δωσει δυναμη στους δικους του..
 
Κριμα το παιδι... :(

Ειχα δει αρκετα καρτουνς/ανιμε απο το channel του...

RIP!!
 
Κρίμα για το παιδί, και για τον τρόπο που έφυγε.

Είναι πάρα πολύ λυπηρό να φεύγουν νέοι άνθρωποι.
 
Πολύ κρίμα για το παλικάρι, που έφυγε τόσο νέο από τη "μάταιη" αυτή ζωή...!!!

Ο Θεός ν' αναπαύσει τη ψυχούλα του και να δώσει κουράγιο στους δικούς του...
 
κριμα για το παιδι, ότι και αν πουμε θα ΄ναι λιγο
 
Το παληκαρι δεν το ηξερα αλλα το username του το έχω δει πολλές φορές. Λυπάμαι που "έφυγε" σ΄αυτή την ηλικία και για τέτοια αιτία. Ελαφρύ το χώμα, ελπίζω να ήταν καλός ανθρωπος.
 
Θλιβερό πολύ...λυπήθηκα...
 
Ούτε εμένα μου λέει κάτι το nick του αλλά δεν έχει σημασία αυτό , πολύ κρίμα για έναν τόσο νέο άνθρωπο , καλό του ταξίδι... :(
 
Τον ήξερα μόνο απο τον λογαρισμό του στο Youtube. Πολύ κρίμα πάντως που έφυγε έτσι νωρίς
 
Κρίμα...πολύ κρίμα....
 
Κρίμα ήταν νέο παιδί.
 
Κρίμα ρε παιδιά. Αυτή η ζωή δεν ξέρει κανείς τι του επιφυλλάσει. Για αυτό πρέπει να απολαμβάνουμε κάθε μέρα και την πιο μικρή στιγμή. Δεν το ήξερα και εγώ το παλικάρι αλλά φαίνεται ότι έκανε πολύ καλή δουλειά από το δείγμα που ανάρτησε ο 'Θάνος'.

Τα συλληπητήρια και απο εμένα στους δικούς του. RIP!
 
Πίσω
Μπλουζα