Αγαπημένοι ηθοποιοί όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί!

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
^^^
Tι ωραια γυναικα που ηταν η Μαριαννα! Αν εφτιαχνε λιγο την μυτη της που της χαλαγε την εμφανιση, θα ηταν ακομη ωραιοτερη.
Παντως εγω αν ημουν στην θεση της, θα το αποφασιζα.
Η περιπτωση της Μαριαννας μου θυμιζει την Ντινα Τριαντη. Ωραια κοπελα κι εκεινη, αν και οχι οσο η Μαριαννα, αλλα εκεινη η καταραμενη ελια στο πηγουνι την κατεστρεφε την κοπελα.
Λεπτομερειες που ομως κανουν την διαφορα.

Βέβαια το πρόσωπο με το επιθετικό βλέμμα (έλα κοντά να σου πιω το αίμα )... αλλά και το βάψιμο του ματιού οπου είναι μέσα στη μαυρίλα... μα και αυτό το αναμαλλιασμένο μαλλί...

Αποτρέπουν πραγματικά πολύ μια χοτ φωτογράφιση και θυμίζουν την φωτογράφιση του Σκαθαροζουμη.

Τελευταία επεξεργασία:
Βέβαια το πρόσωπο με το επιθετικό βλέμμα (έλα κοντά να σου πιω το αίμα )... αλλά και το βάψιμο του ματιού οπου είναι μέσα στη μαυρίλα... μα και αυτό το αναμαλλιασμένο μαλλί...

Αποτρέπουν πραγματικά πολύ μια χοτ φωτογράφιση και θυμίζουν την φωτογράφιση του Σκαθαροζουμη.
.... έμεινες στο άνω 15% της φωτογραφίας.
Εγώ μάλλον εστίασα στο υπόλοιπο 85% της φωτογραφίας.....
[Δεν μου κάνει και τόσο επιθετικό. Περισσότερο για αποτυχημένη προσπάθεια "αχ καλέ, μην κοιτάς, ντρέπομαι..." μου κάνει].
Εμένα με χαλάει το στόμα..... Αλλά είπαμε... το 85% φτάνει και αρκεί... Άλλωστε μιλάμε για το Σοφάκι, δεν έχει δώσει και πολλά δείγματα super-sexy-και-όποιος-αντέξει ....

Άλλωστε μιλάμε για το Σοφάκι, δεν έχει δώσει και πολλά δείγματα super-sexy-και-όποιος-αντέξει ....

Τι λες; Έχει δώσει πάντως απο τα νιάτα της πολύ χοτ φωτογραφικό υλικό στα περιοδικά. Τίποτα παράνομο. Απλά κάνε μια αναζήτηση.

Τελευταία επεξεργασία:
Τι λες; Έχει δώσει πάντως απο τα νιάτα της πολύ φωτογραφικό υλικό στα περιοδικά. Τίποτα παράνομο. Απλά κάνε μια αναζήτηση.
Εχμ.... στα πολύ νιάτα της / ταινία με Μιχαλόπουλο, και μετά σε κάτι α/μ φωτογραφήσεις, .... χχμμμμ.... έτσι και έτσι....
Πάντως έχει δώσει υλικό, έχεις δίκιο, δεν καλοθυμόμουν.

Πίσω
Μπλουζα