Αγαπημένος παιδικός ήρωας

αριαδνη

candy fan
Joined
29 Μάρ 2010
Μηνύματα
14.096
Αντιδράσεις
15.422
Πάμε να δούμε ποιός ήρωας συντρόφευσε περισσότερο την παιδικη μας ηλικία :) Ποιόν δεν αφήναμε απο τα χέρια μας μικροί (γιατί είναι όλοι λογοτεχνικοί ήρωες στην ψηφοφορία και είχαμε τα βιβλία τους )και διψούσαμε να μάθουμε για τις περιπέτειες του. Από ότι βλέπετε όλοι οι ήρωες είναι παιδιά, όπως ήμασταν και εμείς κάποτε, αντιπροσωπεύουν τα πιο αθώα παιδικά ονειρά μας.

1. Νηλς Χόλγκερσον

2. Τομ Σώγερ

3.Μικρός Πρίγκηπας

4.Χάιντι

5. Πήτερ Παν

6.Μικρός Νικόλας

7.Λώρα Ινγκαλς

8.Τα πέντε λαγωνικά

9. Πολυάννα

10. Φράνσις Νόουλαν

Προβολή συνημμένου 87827 Προβολή συνημμένου 87828 Προβολή συνημμένου 87829Προβολή συνημμένου 87830Προβολή συνημμένου 87831

Προβολή συνημμένου 87832
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τομ Σώγερ, με αναπληρωματικό τον Μικρό Πρίγκιπα. Ωραίο δημοψήφισμα, Αριάδνη.
 
Ευχαριστω, μια θέση αξιζε και ο Ολιβερ Τουιστ :) αλλά έχουμε μόνο 10 επιλογές.
 
Τομ Σωγιερ, διαβασα μονο απο τα παραπανω, στην παιδικη μου ηλικια και μου αρεσε πολυ :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τα 5 Λαγωνικά. Τους υπόλοιπους προτιμούσα (αφού υπήρχαν) να τους βλέπω σε ταινίες/ σειρές ή κινούμενα σχέδια :D
 
Νιλς Χολγερσον απο μενα. :)
 
Χαιντι από μένα, το βιβλίο η ''Χαιντι μεγαλώνει '' είναι από τα πρωτα που απέκτησα , το είχα διαβάσει πολλές φορές και έβρισκα πολύ όμορφο και το εξώφυλλο :)
 
Κι εγώ 5 Λαγωνικά!....

Κυρίως, επειδή είχα τρέλα με τη συγκεκριμένη σειρά βιβλίων!....

Στις επόμενες θέσεις, άνετα φιγουράρουν Τομ Σώγερ, Πήτερ Παν, Μικρός Πρίγκηπας! :)
 
Mικρός Πρίγκιπας για μένα. Είναι από τα αγαπημένα μου βιβλία.
 
Εγώ ψήφησα τον Τομ Σώγερ. Ήταν το πρώτο βιβλίο που απέκτησα όταν ήμουν μαθητής δευτέρας δημοτικού και το διάβασα πρώτη φορά 2-3 χρόνια αργότερα. Μερικά χρόνια μετά και ενώ είχα διαβάσει το βιβλίο 2-3 φορές ακόμα χάρηκα που τον ξανασυνάντησα στο βιβλίο με τις περιπέτειες του Χωκ Φιν
 
Και εδώ τα πέντε λαγωνικά μπροστά, όπως στην δημοσκόπηση του Wally για την συγγραφέα :) Μάγεψαν μικρούς και μικρούς φαίνεται!
 
Μικρός πρίγκηπας!!!! Ακόμα και τώρα συγκινούμαι τον είχα και σε κουκλάκι μαζί με το προβατάκι και το τριαντάφυλλο.
 
Παιδια ουτε ένα ψήφο η Πολυάννα και η Λώρα ;) μα πόσοι μικροί δεν βλέπαμε ''μικρό σπίτι στο λιβάδι'', από τις αγαπημένες παιδικές εκπομπές!
 
Το μοναδικο βιβλιο (της λιστας αυτης) που διαβασα οταν ημουν μικρη ηταν η "Χάιντι" ,οπως ξαναεγραψα σε άλλα θεματα εχω ολοκληρη τη σειρα(4 βιβλια)

αριαδνη είπε:
Παιδια ουτε ένα ψήφο η Πολυάννα και η Λώρα ;) μα πόσοι μικροί δεν βλέπαμε ''μικρό σπίτι στο λιβάδι'', από τις αγαπημένες παιδικές εκπομπές!
αριαδνη τη Λωρα την παρακολουθουσα κι εγω οπως και πολλα αλλα παιδια αλλά δεν ειχα αγορασει κανενα βιβλιο(ποσα κυκλοφορησαν συνολικα); Το οτι δεν εχει καμμια ψηφο μπορει να σημαινει οτι ηταν πιο ωραιο να βλεπουμε "το μικρο σπιτι στο λιβαδι" στην τηλεοραση :) απ το να διαβασουμε τις ιστοριες.Καπου ειχα διαβασει οτι υπηρχαν διαφορες στο βιβλιο σε σχεση με την αγαπημενη μας σειρα,προσωπικα,θα με ενοχλουσε κυριως τοτε να διαβασω κατι διαφορετικο απ αυτο που εδειχνε η σειρα
 
Κατερινα έχω διαβασει μόνο το α' και το δ' βιβλίο της σειράς, οπότε έχω κενά για να σου πω που ακριβώς υπάρχουν οι διαφοροποιήσεις, κάποιος άλλος ίσως( δεν πολυθυμάμαι και το τηλεοπτικό σπίτι στο λιβάδι)...Περίμενα όμως πως θα ήταν αγαπημένο ανάγνωσμα της παιδικής ηλικίας πολλώ παιδιών λόγω του σήριαλ.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ψήφισα τον Τομ Σώγιερ μετά από σκέψη γιατί και ο Μικρός Πρίγκηπας αλλά και ο Νιλς Χόλγκερσον μου άρεσαν παλιά. Όσον αφορά το κουίζ είμαι ο

 
Ωραιος ηρωας τζονι σου βγηκε με το ζωδιο σου πάντα :)
 
Αριάδνη είναι πάντα πολύ διασκεδαστικά τα τεστάκια που βρίσκεις :) Είμαι η Χιονάτη.
 
Σημερα παγκόσμια μερα παιδικου βιβλιου ας ψηφίσουμε αγαπημένο παιδικό ήρωα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα