Αγρια Νυχτα [Γιαννη Κανδυλα]

Wally

Retired Admin
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
25.785
Αντιδράσεις
4.254
Μια αστυνομικη ιστορια του Γιαννη Κανδυλα που μεταδοθηκε 1981 απο την Ελληνικη Ραδιοφωνια.

Το στορυ ξεκινα στο γραφειο ενος δικηγορου και της βοηθου/φιλης του η οποια τον ρωτα για το λογο της καθυστερησης του. Αυτος της λεει πως συναντησε ενα παλιο καλο του φιλο ο οποιος ειχε κληρονομησει ενα αδαμαντορυχειο στο Κογκο. Αργοτερα ειχε παντρευτει μια (οχι και τοσο ηθικη) υπαλληλο της οικογενειας και απομονωθηκε απο ολους και ολα στη βιλα του στη Βαρκιζα.

Εκει εμενε και αδερφη του η οποια ηταν παντρεμενη με εναν "πλειμποι" πραγμα που της στοιχισε και ενα "ριξιμο" στη διαθηκη των γονιων τους.

Στη συναντηση που ειχαν του εξομολογηθηκε οτι πιστευε οτι θα πεθαινε.

Ο δικηγορος ξεκινα αμεσα μια ερευνα ωστε να προλαβει το γεγονος που του προ-ειπε. Μια μερα ο δικηγορος λαμβανει τηλεφωνημα απο τον φιλο του να τον επισκευτει το συντομοτερο στη βιλα. Ο φιλος του δικηγορου επασχε απο μια αρρωστια των νεφρων και επρεπε συχνα να κανει ενεσεις. Εκεινη τη νυχτα, μετα απο μια ενεση και ακριβως τη στιγμη που εφτανε ο δικηγορος, ξεψυχα.

Ποιος των σκοτωσε? Απο ποιους ειχε παραπονα ο θανων? Ποιους βολευε ο θανατος του?

Στους πρωταγωνιστικους ρολους ο ανελπιστα καλος Εσκεναζυ, ο παντα απολαυστικος Μοσχιδης, η Βανιτα που ταιριαζει γαντι στο ρολο της κυνικης και συμφεροντολογας συζυγου, η Ευη Γκινη και αλλοι.
 
Εχω ξετρελλαθει με την υποθεση!!!!!!!!!!!!!!

Εχει ολα τα στοιχεια που με συγκινουν σε ενα θεατρικο. ΜΠΡΑΒΟ!
 
ειναι καλος θεατρικος συγγραφεας πιστευω αν και το συγκεκριμενο εργο δεν το ξερω
και σαν ηθοποιος μαρεσει αρκετα
 
Πίσω
Μπλουζα