Αναζήτηση ξένων ταινιών προς αγορά Νο. 2

anapodos100

RetroN00b
Joined
7 Νοέ 2007
Μηνύματα
25
Αντιδράσεις
6
Καλησπερα.Αναζητω τρεις[3] ταινιες:1.Ο Πατουχας-1972-γυριστηκε στην Κρητη,με Δ.Παπαγιαννοπουλο & Τασο Γιαννοπουλο.2.Ο Τσαρλατανος-1973-με τον Θαναση Βεγγο,της Φινος Φιλμ και 3.μια ξενη ταινια[της Αγκαθα Κριστι],Οι 10 μικροι Νεγροι[Ten Little Indians]-1965.Αν γνωριζει καποιος φιλος γι αυτες τις ταινιες κατι,δηλαδη αν υπαρχει διαθεσιμο DVD κ.λ.π.Ευχαριστω πολυ.
 
καλησπερα

Επεστρεψα μετα σχεδον 8 μηνη απουσια στους μακρινους πονρτους.

Τις 2 απο τις 3 ταινιεσ που ζητας μπορεις να τις βρεις στο Video Club Cosmos

στην Καλλιπολη του Πειραια

Βλεπε σχετικα τα πιο κατω Links

http://www.pgcosmos.gr/movie.php?ID=11866

http://www.pgcosmos.gr/movie.php?ID=23801
 
Κατ'αρχας να σε ευχαριστησω[sea lion] για την γρηγορη ανταποκριση σου.Απο τις 3 ταινιες,πραγματι,η μια,ο πατουχας δηλαδη,θα την ελεγξουν γιατι ειναι σε κασετα και αν ειναι οκ θα την γραψουν μετα σε DVD.Η δευτερη,ο τσαρλατανος,ηδη εδω και 20 μερες κυκλοφορει ευρυτατα & στο διαδυκτιο,οποτε κανενα προβλημα...Αν τωρα υπαρξει κανα νεο για την 3η ταινια-10 μικροι Νεγροι-τα ξαναλεμε...Ευχαριστω και παλι.
 
Θέλω να βρω κάποιες ταινίες τις οποίες ψάχνω καιρό σε dvd.

Για αρχή θα θελα να βρω την ταινία "Το Σωφεράκι" του 1953 με τον Μίμη Φωτόπουλο. Πολύ ωραία ταινία, αλλά στα σταντς με τις ελληνικές σε γνωστά καταστήματα δεν υπάρχει.

Επίσης θα θελα πολύ να βρω την ταινία "Παμπτωχοι Α.Ε." του 2000(νομίζω) με τον Γιάννη Μπέζο. Αυτήν την ταινία την είδα μόνο μια φορά στην τηλεόραση (ούτε κανάλι δε θυμάμαι) και δε μπορώ να τη βρω ούτε σε όσα βίντεοκλαμπ έχω ρωτήσει (και είναι κάμποσα και κάποια "γνωστά"). Οπότε για πώληση ούτε για αστείο.

Όποιος ξέρει ας βοηθήσει.
 
Το Σωφεράκι είναι της Φίνος Φιλμ. Τόσα περιοδικά τηλεόρασης έχουν δώσει τις ταινίες της εταιρείας (σε σημείο που να σκέφτεσαι που θα πάει αυτό το βιολί), οπότε δεν νομίζω να δυσκολευτείς ιδιαίτερα αν πάρεις τηλέφωνο στην εταιρεία (νομίζω πως είναι η Victory).
 
μπορει να αλλαξει ο τιτλος; το μελος δεν αναζηταει τιτλους
 
Πίσω
Μπλουζα