Αναζήτηση προγράμματος ενσωμάτωσης τραγουδιού σε βίντεο

Metalcandyman

Billy Mitchell εκ Σερρών
Joined
23 Απρ 2011
Μηνύματα
9.309
Αντιδράσεις
5.816
Στα βιντεο με gameplay που ανεβαζω δυστηχως δεν εχω ηχο και λυση δν μπορω να βρω.Με εδωσε την ιδεα ο φιλος γιαννης(Αjax87)να ενσωματωνω τραγουδι.Ζητω λοιπον απο οποιον ξερει να με προτηνει καποιο προγραμμα εμπορικο η free ωστε να βγαζω τα παρασιτα και να ενσωματωνω το τραγουδι που θελω.
 
To virtualdub μπορεί να το κάνει αλλά είναι αργό γιατί το κάνει decode και encode ξανά αλλά μπορείς να το κάνεις. Απο κει και πέρα κάθε video editor μπορεί να το κάνει. Έχω ακούσει καλά λόγια για το lightworks.

http://www.lightworksbeta.com/
 
Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, αλλά έχοντας ακούσει πολύ καλά λόγια γι' αυτό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Dubit. Freeware & εύχρηστο. Το βρίσκεις εδώ.

Εναλλακτικά (ομοίως δεν το έχω δοκιμάσει), μπορείς να δεις και το AVI-Mux-Gui και να το κατεβάσεις από εδώ. Open source, για windows 2000 & XP. Βλέπω καλή βαθμολόγηση και από όσους το χρησιμοποίησαν. Επίσης, εδώ, μπορείς να βρεις κι ένα μικρό video tutorial που σου δείχνει πώς να προσθέσεις ήχο!

Κλασσικά, αν κάπου χρειαστείς βοήθεια, εδώ είμαστε! ;)
 
Το virtualdub το εχω παρατησει πολυ καιρο γιατι ειναι πολυ περιορισμενο στα φορματ που επιτρεπει.

Για δουλειες "κοψε ραψε" με βιντεο πολυ καλο ειναι το avidemux (μην το μπερδευετε με το avi-mux που προτεινε η Μαριαννα πιο πανω)

Δεν ειναι και το πιο φιλικο που υπαρχει, κατι που φαινεται ολοφανερα στον τροπο που σωζεις αρχεια (ουτε το extension δεν προσθετει) αλλα αν το μαθετε θα σας ανταμειψει γιατι εχει πολλες επιλογες.

Για την επεξεργασια του ηχητικου stream αποκλειστικα, προτεινω το audacity απο τα free. Νομιζω εχει και δυνατοτητα να αφαιρει παρασιτα. Απο τα πληρωμενα, και κορυφη κατα τη γνωμη μου το adobe audition. Μην τρομαζετε, δεν το ανεπτυξε η adobe :p . Το αγορασε πολλα χρονια πριν και το μετονομασε. Ειναι το παλιο cool edit pro.

Οταν φτιαξεις ενα αρχειο ηχου στα μετρα που θες, το κολλας στο βιντεο με το avidemux και καθαρισες
 
Πίσω
Μπλουζα