Αναζήτηση τίτλου εκπομπής? [Αγγλικό ποδόσφαιρο]

reminisce66

RetroN00b
Joined
17 Σεπ 2013
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
Εν πρώτοις, καλησπέρα και (πολύ) καλώς σας «βρήκα». Ο εντοπισμός του site σας είναι μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές του internet browsing, τηρουμένης κάθε αναλογίας και χωρίς υπερβολή. Μπράβο σε όσους συντηρούν και εμπλουτίζουν το περιεχόμενο.

Προχωρώ ευθύς σε παράθεση ερωτήματος: πώς στην ευχή ήταν ο τίτλος αθλητικής εκπομπής που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο απόγευμα και ως επί το πλείστον είχε ως θέμα Αγγλικό ποδόσφαιρο; Ξεκινούσε με μια εκπληκτική φάση ενός ποδοσφαιριστή που λεγόταν Pearson, ο δε Άγγλος sportscaster, περιέγραφε σε κατάσταση παραληρήματος με κορύφωση όταν η μπάλα έφτανε στα δίχτυα (η δε λήψη της κάμερας ήταν χαμηλά, στο χορτάρι!!!

Χρονικά το προσδιορίζω στα μέσα της δεκαετίας του '70 (νομίζω)

Χαιρετώ και καλή δύναμη σε όλους!

Γιώργος
 
Γιώργο, καλώς μας ήρθες!! Υπήρχε εκπομπή με τίτλο ''Αγγλικό ποδόσφαιρο'' εκείνη την περίοδο και, νομίζω, μεταδιδόταν Σάββατο απόγευμα.
 
Ναι, νομίζω έχεις δίκιο... Τι εποχές... Ευχαριστώ!

[video=youtube_share;IeQAAk_lScg]

Αυτή είναι η φάση...

Ξέχνα το χρώμα προς στιγμή...

Φαντάσου τώρα:

-ασπρόμαυρη τηλεόραση

-λήψη της φάσης από κάμερα που βρίσκεται πίσω από το γκολποστ, από τη στιγμή που ο Pearson κον-τρολάρει με το κεφάλι και ο σπίκερ λέει το «ηδονικό» "ohh Pearson!", μέχρι το γκολ... και να γίνεται τ-η-ς μ-ου-ρ-λ-η-ς!...

Έτσι ξεκινούσε η εκπομπή...

Απίθανο! Μαγικό!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μαγεία, όντως. Και αθωότητα και για την τηλεόραση και για το ποδόσφαιρο.
 
Πίσω
Μπλουζα