Αναζήτηση τίτλου ξένης ταινίας Νο. 3

mariaz

RetroN00b
Joined
25 Αύγ 2009
Μηνύματα
2
Αντιδράσεις
0
καλησπέρα!

sos!!!!!ψάχνω απεγνωσμένα μια χριστουγεννιάτικη ταινία κινουμένων σχεδίων που παίχτηκε μεταγλωττισμένη σε ελληνικό κανάλι περίπου το 1990. ήταν με κάτι κινούμενα σχέδια τύπου λαχανουλήδων αλλά δεν ξέρω ποιο ήταν το κανονικό τους όνομα!

η αδελφή μου ήταν ξετρελαμένη με αυτη την ταινία αλλά εγώ η κακιά αδελφή, διέγραψα τη βιντεοκασέτα γιατί μας είχε πρήξει και ακόμα με κράζει....!Ήταν πολύ γλυκά κινούμενα σχέδια όντως...!!!plz help...!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
mariaz είπε:
ήταν με κάτι κινούμενα σχέδια τύπου λαχανουλήδων
Μα τότε θεωρητικά θα πρέπει να είναι πράγματι η πρώτη ταινία για τους Λαχανούληδες που προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1984 ως TV special με σκοπό να δώσει στα κουκλάκια κάποιο υπόβαθρο και κυρίως για επιπλέον διαφήμιση. Υποθέτω ότι το μήνυμα που είχε σκοπό να περάσει η ταινία εκτος από τα γνωστά περί Χριστουγεννιάτικου πνεύματος κτλ ήταν "Αγοράστε Λαχανούληδες αλλιώς μια κακομούτσουνη στρίγγλα και τα τσιράκια της θα τους πιάσουν και θα τους βάλουν να δουλέψουν στα ορυχεία". Εαν δεν έχεις βρει τον τίτλο, είναι The Cabbage Patch Kids' First Christmas.

[edit] Aυτό το βίντεο δεν είναι πλέον διαθέσιμο λόγω υποβολής αξίωσης πνευματικών δικαιωμάτων από το χρήστη Warner Bros. Entertainment [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα