Αναζήτηση τίτλου ταινίας καράτε

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.580
Αντιδράσεις
1.724
Λοιπον η εξης αναμνηση εχει να κανει με διαφορες εικονες απο ταινια που ειδαμε σε βιντεο οταν ειχα επσκεφτει κατι γνωστα μου παιδια

Ηταν δρασης αλλα και λιγο ψιλοκωμωδια. Πρωταγωνιστουν 2 ασιατες που ισως ειναι αδελφια ή αστυνομικοι, δεν ξερω. Στο δρομο τους βρισκεται μια κοπελα Αμερικανιδα, η οποια ειναι μαλλον μπλεγμενη καπου. Το πρωτο που θυμαμαι ειναι οτι τη φιλοξενουν στο σπιτι τους, ειναι ξαπλωμενη στον καναπε και προσπαθουν να τη φροντισουν. Μετα απο καποιο "ατυχημα" ειναι και οι δυο γυμνοι φορωντας μονο κατι πετσετες. Ειναι αμηχανοι και της φερνουν και οι δυο απο ενα ποτηρι νερο, αλλα επειδη δε διψαει, τα πινουν και οι δυο μονορουφι (το οποιο βρηκα πολυ παραξενο και αστειο). Σε καποια φαση ο ενας ασιατης της λεει κατι που την προσβαλλει και τον χαστουκιζει.

Την αλλη μερα θυμαμαι ηταν μια καταδιωξη με αυτοκινητα. Κατι κακοι ασιατες (μαφια; ) τους κυνηγουν, μαζι με την κοπελα. Στο δρομο οι πρωταγωνιστες πετανε κατι ασπρα στο αυτοκινητο των κακων (γιαουρτια; τουρτες; αφρους; ) για να τους καθυστερησουν.

Ε σε καποια φαση μαλλον βρισκονται καπου ολοι μαζι, γιατι μετα θυμαμαι καποια κλωτσομπουνιδια!

Αυτες ειναι οι μονες σκηνες που θυμαμαι.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πες μου αν έπεσα μέσα. Μη με κρατάς σε αγωνία! 

:p  
 
Κατα 90% ναι, αλλα δεν ειχα χρονο να ψαξω να βρω τα σημεια που θυμαμαι. Θενκς!
 
Πίσω
Μπλουζα