Αναζήτηση τίτλου ταινίας με Τσάκωνα - Ρένα Παγκράτη: Πρόβα Γάμου

Jackie dragon

RetroMaNiaC
Joined
29 Οκτ 2010
Μηνύματα
736
Αντιδράσεις
402
Καλησπερα! Ψαχνω βιντεοταινια στην οποια πρωταγωνιστει ο Τσακωνας και η Ρενα Παγκρατη (δε θυμαμαι τους υπολοιπους ηθοποιους αλλα ουτε και το τιτλο της ταινιας) Το μονο που θυμαμαι απο τη συγκεκρημενη ταινια ειναι μια σκηνη στο τελος οπου ειναι νυχτα και ο Τσακωνας βρισκεται σε μια βιλα με πισινα και η Ρενα Παγκρατη τραγουδαει, ενω ο Τσακωνας ειναι διπλα της και κουναει ρυθμικα το κεφαλι..
 
Πρόβα γάμου
 
Θα συμφονήσω με τον Πάνο.Να πώ επίσης οτι ο ηθοποιός διαθέτει poster και απο αυτή την ταινία του.

Συμπαθιτική βιντεοταινία στα χρόνια που είταν στα πάνω τους τόσο ο Τσάκωνας όσο και η συγχωρεμένη η Παγγράτη.Στην ταινία λέει και 2-3 σουξεδάκια της! Γιατί είναι γνωστό σε όλους οτι η ηθοποιός παραλληλα εκανε και καριέρα τραγουδίστριας.

Ας την αναπάυσει ο Θεός ,δεν επρεπε να δώσει τέλος.
 
Eυχαριστω θερμοτατα για τις πολυτιμες πληροφοριες! Δυστυχως τη ταινια δε τη βρηκα οσο κι αν εψαξα σε σχετικα μαγαζια στο Μοναστηρακι.. εγω τη θελω οριτζιναλ και οχι να τη κατεβασω απο το ιντερνετ.. συγνωμμη..
 
Το φινάλε της ταινίας..

[edit] Το βίντεο δεν υπάρχει πλέον [edit]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Για να μην ανοίγω νέο θέμα, το βάζω εδώ λόγω Τσάκωνα. Ξέρει κάποιος πως λέγεται η μουσική, που ακούγεται σε αυτό το απόσπασμα της ταινίας; Ήταν και στο Εξάρχεια ώρα 12...

 
η παγκρατη λεει το ιδιο τραγουδι που ελεγε και στον δυναστεια....παντως το σεναριο αποδικνυει ποσο μπροστα ειμαστε γιατι μοιαζει με την ταινια what happens in vegas μονο που ειναι γυρισμενη 24 χρονια πριν τοσο μπροστα ειμαστε....
 
Jackie dragon είπε:
Το φινάλε της ταινίας..[edit] Το βίντεο δεν υπάρχει πλέον [edit]
Ο Ηλίας Κωνσταντίνου με καρεδάκι μαλί ολα τα λευτά. Πολύ γέλιο.
 
Μέτρια πράγματα αυτή η ταινία. Για μένα ανήκει σ'αυτές που δεν αρκεί η προσπάθεια του Τσάκωνα για να τη σώσει και εκτός από αυτόν, μου φάνηκε σαν να βαριούνταν όλοι.
 
Πίσω
Μπλουζα