Exosquad (1993)

LIONHEART

RetroActive
Joined
2 Mαϊ 2008
Μηνύματα
282
Αντιδράσεις
12
Τον τελευταίο καιρό μου εχει κολησει μια anime σειρά αλλα δεν θυμάμαι τον τιτλο της ..θυμαμαι οτι την πρόβαλε το mega κατα το 93-95 (μπορει και παραπανω) το καλοκαιρι στην πρωινη ζωνη του ..Εχει σαν θεμα τον πολεμο με μια εξελιγμένη απο τους ανθρωπους που οι ιδιοι τους ειχαν διμιουργησει τους νιοσαπένς ειχαν εγκατασταθει στον αρη νικώντας τους ανθρωπους στο παρελθον και επιτεθηκαν αξαφνα ενω ειχαν συμφωνισει για ειρηνη της με της δυναμεις της γης οπου κατεκτησαν την ιδια την γη

εμεις παρακολουθουσαμε τα γεγονοτα μιας ομαδας της αντιστασης οπου ειχαν μικρα mech σχεδον στο σωματοτυπο τους και συνδεοταν με μια πριζα πισω στο σβέρκο (ηταν χαρακτηριστικο της σειρας)

αν ξερει κανεις :bow:
 
Για να βοηθησω λιγο περισσοτερο οι niosapiens ηταν ψηλοι μωβ και ειχαν διμιουργηθει απο τους ανθρωπους ..Επαναστατησαν πριν 30 χρονια στον Aρη και ειχαν ερθει για πρωτη φορα για μια συνθηκη ,αν θυμαμαι καλα οπου και τελικα καναν εισβολη

το εδειχνε την ιδια περιοδο οπου εδειχνε ο skai τοτε το helen....
 
Μπραβο φιλε μου πραγματικα ετρωγα το κεφαλι μου δεν εβρισκα πουθενα τον τιτλο του μηπως υπαρχουν τα επεισοδια για κατεβασμα !!
 
Μπραβο που το ανακαλυψες ,τα υπολοιπα μεσω pm θα τα βρειτε.
 
Φοβερη σειρα, οπως και φοβερο παιχνιδι για το mega drive. Το ειχε στα toys academy της Καλλιθεας και το ειχα δει περισσοτερες απο 666 φορες να παιζει.

Κριμα που δεν μεγαλωνει η νεα γενια με τετοια διαμαντια :(
 
Aardvark είπε:
Μπραβο που το ανακαλυψες ,τα υπολοιπα μεσω pm θα τα βρειτε.
ενταξει η ειρωνια που κολλαει τωρα.....κατα αλλα ειμαστε μια ομαδα εδω μεσα... :confused: ειναι σωστη αντιμετωπιση αυτη...
 
Καμμια ειρωνια που την ειδες την ειρωνια;;;;;;

Eλεεεοος ,σας λεμε μπραβο και στραβωνετε,δεν σας κανουμε παρατηρηση για το οτι ζητατε download links και τα ακουμε.

Ξαναδιαβασε την πρωτη απαντηση μου ,δεστη με αλλο ματι και θα δεις οτι αυτα που γραφω τα εννοω. :)
 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Exo_Squad

Και εγώ το έψαχνα το όνομα του για αρκετό καιρό. Θυμάμαι ότι το έβαζε τα πρωινά του ΣΚ στο Mega. Θυμάμαι ότι ο αρχηγός των Νεοσάπιεν ήταν ο Φαέθων ο οποίος έπασχε απο μία ασθένεια η οποία προκαλούσε αλλοίωση στο σώμα του και για αυτό έπρεπε να είναι μέσα σε ένα εξωσκελετό.

Για πολύ καιρό, η συγκεκριμένη σειρά μπορούσε να βρεθεί σε κάτι κασσέτες στο eBay και σε κάποια video χαμηλής ποιότητας, αλλά επιτέλους πήρε το πράσινο φώς για κυκλοφορία σε DVD το οποίο θα είναι διαθέσιμο απο τον Απρίλιο ή Μάιο του 2009. Βέβαια αρχικά θα κυκλοφορήσει μόνο η πρώτη σεζόν στην Αμερική και έπεται και η δεύτερη. Ελπίζω να μην έχει μόνο την μοίρα των Gargoyles των οποίων το 2ο μισό της 2η σεζόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα γιατί περιμένει η Disney να ανέβουν οι πωλήσεις με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να μην κυκλοφορήσει ποτέ.
 
Την έβλεπα κι εγώ φανατικά αυτή τη σειρά. Για κάποιο λόγο μου άρεσε που το κανάλι επέλεξε να ΜΗΝ την μεταγλωττίσει και να κρατήσει τους αυθεντικούς αμερικάνικους διαλόγους, κατά την γνώμη μου προσέδιδε αφάνταστο ρεαλισμό για καρτούν. Η δε πλοκή θεωρώ ότι ήταν εξαιρετική στο να σε καθηλώσει. Μια φάση που μου είχε μείνει ήταν όταν σε κάποιο επεισόδιο μετά από μια μάχη μεταξύ Νεοσάπιενς και ανθρώπων με νικητές τους πρώτους, λέει σε μια δόση ένας από τους επιζήσαντες ανθρώπους στους συντρόφους του: «Neosapiens are clever, but they don't think strange; After their victory, they will not possibly expect us to return and attack again» κάπως έτσι, δηλαδή «Οι Νεοσάπιεν είναι έξυπνοι, αλλά δεν σκέφτονται «παράξενα, μετά τη νίκη τους δεν θα περιμένουν ότι θα γυρίσουμε για να επιτεθούμε!».

Τα επεισόδια τα βρήκα πρόσφατα στο ΥΤ και κάθισα και τα ξεκοκάλισα ευλαβικά.
 
Πίσω
Μπλουζα