Αναζήτηση ταινίας & σειράς: Jura Tripper & Space Three Musketeers

SYZo

RetroN00b
Joined
8 Αύγ 2012
Μηνύματα
4
Αντιδράσεις
0
Καλησπερα σε ολους. Εδω και πολυ καιρο ψαχνω μια ταινια και μια σειρα. Η σειρα εχει να κανει με μια ομαδα παιδιων που βρεθηκαν σε μια χωρα με δεινοσαυρους και ειχαν ενα τεραστιο 4χ4. Αν θυμαμαι καλα έφτασαν εκει με ενα μεγαλο πλοιο και απο μεσα βγηκε το 4χ4.

Γι τη ταινια τωρα θυμαμαι πολυ λιγοτερα. Αυτο που θυμαμαι καθαρα ειναι πως εφανιστηκε ενα διαστημοπλοιο στη γη το οποιο απεικονιζονταν μεγαλο και με φανταστικη λετπομερια ολο φωτακια κλπ, στη συνεχεια δε θυμαμαι για πιο λογο τα παιδια εφτασαν σε ενα αλλο πλανητη οπου προσπαθουσαν να σωσουν καποιον, και αντιμετωπησαν γιγαντες κυκλοπες κλπ. Δυστηχως δε θυμαμαι παραπανω λεπτομεριες. να βοηθησω λιγο με τη χρονολογια, τα ειδα στη τηλεοραση απο το 1994 εως 1998
 
Kambia είπε:
Tο μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι ταιριάζει στην περιγραφή του πρώτου παιδικού που ψάχνεις είναι το Attack of the Super Monsters / Kyoryu Daisenso Aizenborg (1982) . Επίσης είναι και το Στην εποχή των Δεινοσαύρων - Age of the Great Dinosaurs (1979)
Δυστηχως δεν ειναι ουτε το πρωτο ουτε το δευτερο.( τα εξαχνα και αυτα καποτε τα βρηκα ομως)

ευχαριστω για την απαντηση :)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Θυμάσαι σε ποιο κανάλι τα είδες? Ήταν μεταγλωττισμένα? Cartoon, anime?
 
Kambia είπε:
Θυμάσαι σε ποιο κανάλι τα είδες? Ήταν μεταγλωττισμένα? Cartoon, anime?
Αν θυμαμαι καλα ηταν στο TIME και στο POWER. νομιζω οτι αυτο με τους δεινοσαυρους και τα παιδια ηταν το juratripper, αλλα αν δε δω καποιο επεισοδιο δε μπορω να πω σιγουρα. Αυτο ηταν anime.

Το αλλο που αναφερω ηταν cartoon
 
Απλά τα πράγματα! Πας στο yοutube και αναζητάς το juratripper. Δες κάποιο επεισόδιο (υπάρχουν) και θα σιγουρευτείς αν είναι αυτό που ψάχνεις ή οχι.
 
πιστευω οτι ειναι αυτο στα ελληνικα το ελεγαν 2 χρονια διακοπες με τους δεινοσαυρους επαιζε παλια στο new channel

 
ευχαριστω πολυ. το ενα απο τα δυο ειναι το Jura Tripper η "ταινια" παραμενει προς αναζητηση


βρηκα και το αλλο. λεγοτανε
Space Three Musketeers

ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα