Αναζήτηση ταινίας: American Cyborg: Steel Warrior (1993)

Rakeesh

RetroDB Feeder
Joined
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
4.581
Αντιδράσεις
1.726
Λοιπον ειχα πετυχει πριν καποια χρονια αυτή την ταινία δύο φορές, αλλά ποτέ δεν την προλαβα απο την αρχη. Ηταν καπως b-movie αλλα ειχε αρκετα καλα εφφέ.

Δυστυχώς δεν θυμαμαι ουτε καν ποια εποχή το είδα. Μπορεί πριν το 2000 αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Το σκηνικό ήταν μελλοντολογικό, μετά απο κάποια καταστροφή οπου η ανθρωπότητα είχε πρόβλημα στειρότητας. Πρωταγωνίστρια ήταν μια κοπέλα η οποία είχε καταφέρει να γονιμοποιηθεί, και κρατούσε το έμβρυό της σε μια γυάλα (το οποίο ήταν σαν εξωγηινάκι) και σκοπός της ήταν να ταξιδέψει κάπου για να το γεννήσει :eek:

Μαζί της ήταν ένας τύπος με άσπρα ο οποίος ήταν ανδροειδές (ανθρωπόμορφο ρομπότ) και ο κακός που τους κυνηγούσε ήταν ένα cyborg και κάτι νταήδες. Στο τέλος υπήρχε μια σκηνή κλιμάκωσης στο cyberspace οπου ο κακός φαινόταν τερατώδης με πλοκάμια στο κεφάλι του.

Μια άλλη σκηνή που θυμάμαι είναι οταν οι πρωταγωνιστές πανε στο εργαστήριο κάποιου γέρου ο οποίος έχει μόνο κεφάλι και ζει σε ένα μηχάνημα :D
 
Μήπως είναι τo Nemesis 2 (1995) ; Το έβαζε παλιά, στο Μέγκα...
 
Το Nemesis 2 ειναι ενας θηλυκός Schwarzenegger που τριγυρναει σε μια ερημικη τοποθεσια και περιστασιακα δερνει καποιον, εχει κανα-δυο εκρηξεις και κατι εφε τις πενταρας. Απ'οσο θυμαμαι δεν εχει cyberspace, ασωματους γερους και εμβρυα σε διαφανη συσκευασια!

Sue-Price-nemesis-2.jpg
Sue-Price-nemesis-2.jpg

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το είπα επειδή και κει είχε να κάνει με παιδί, κατεστραμένο κόσμο κλπ και επίσης, την ηρωίδα κυνηγούσε ένα σαίμποργκ. Έχει χρόνια, που το είδα και δεν πολυθυμάμαι λεπτομέρειες...
 
Μπα οχι, δεν ειχε τοσο εξαλλα σκηνικα. Ενδιαφερον το Νεμεσις ομως :)
 
Πολυ σωστος neuer :) ευχαριστω!!!
 
Πίσω
Μπλουζα