Αναζήτηση ταινίας: The Boys of St. Vincent (1992)

nwntas

RetroMasteR
Joined
3 Ιαν 2011
Μηνύματα
1.465
Αντιδράσεις
596
Μιας και είδα ότι αρκετοί ψάχνετε να βρείτε τον τίτλο μιας ταινίας που είδατε φευγαλέα, να κάνω κι εγώ μια προσπάθεια.

Τη συγκεκριμένη ταινία την πέτυχα στην τηλεόραση γύρω στο 1996, οπότε είναι σίγουρα πριν το 1995, γιατί τα κανάλια δε δείχνουν ταινίες πρώτης προβολής αμέσως.

Η ανάμνηση από αυτή την ταινία είναι λίγο επεισοδιακή και λίγο τραυματική. Τη συγκεκριμένη ταινία την πέτυχα βράδυ, γυρνώντας από επίσκεψη με τους γονείς μου. Άνοιξα την τηλεόραση και πετυχα, στο Star αν θυμάμαι καλά, την ταινία, η οποία είχε το σηματάκι Α, δλδ Ακατάλληλο. Είχα ανοίξει την τηλεόραση που είχαμε στο δωμάτιο, και μόλις το πήραν χαμπάρι οι γονείς μου, την έκλεισαν, και επειδή είχα περιέργεια, πήγα κρυφά στην τηλεόραση του σαλονιού για να δω τη συνέχεια.

Δικαιολογημένα οι γονείς μου δε με άφηναν να δω, γιατί η ταινία ήταν λίγο περίεργη...

Και ξεκινώ:

η ταινία είχε να κάνει με ένα ορφανοτροφείο αγοριών. Σε αυτό το ορφανοτροφείο ένα αγοράκι είχε υποστεί βιασμό από έναν υπάλληλο (άνοιξα την τηλεόραση στη σκηνή του βιασμού... :/ /emoticons/unsure@2x.png 2x" width="20" height="20" /> ) και όταν ξύπνησαν το πρωί τα παιδιά, εκείνο δεν είχε όρεξη να πάει στο μάθημά του. Τότε κάποιος άλλος υπάλληλος το πήρε και το πήγε στο νοσοκομείο, όπου το εξέτασαν και διαπίστωσαν το βιασμό. Αυτός που το πήγε στο γιατρό, νομίζω κατάλαβε ότι κάτι είχε κάνει ο υπάλληλος που το βίασε, και πρεπει να ειχαν τσακωθεί. Όταν το παιδί γύρισε πίσω, πήγε κανονικά στην τάξη στο σχολείο, και ενώ έκανε μάθημα, το φώναξαν να πάει στο διευθυντή. Εκεί πρέπει να έκοψε για διαφημίσεις ή να μου έκοψαν οι γονείς μου την τηλεόραση...

Θυμάται κανείς τπτ; Η ταινία δεν είναι το Sleepers, μιας και τα παιδιά εκεί είχαν υποστεί βιασμό σε φυλακή, όχι σε ορφανοτροφείο.

Αυτή η ταινία με είχε σοκάρει και με είχε τρομάξει. Δεν είχα αντιληφθεί τι είχε γίνει με το παιδί όταν την είχα δει, αλλά θυμάμαι ότι είχα αισθανθεί μια αηδία για αυτό που έβλεπα. Μετά από καιρό κατάλαβα τι είχε γίνει στο παιδι. Για χρόνια στριφογυρίζει σαν ανάμνηση αυτή η ταινία, αλλά δεν είχα μπει ποτέ στον κόπο να ρωτήσω αν κάποιος την ξέρει.
 
Ευχαριστώ! Θα το τσεκάρω με κανα τρέηλερ και θα επανέλθω.

edit: Και ναι, είναι αυτό! Βρήκα και τη σκηνή που θυμόμουν :(

Πόσα συγχαρητήρια και ευχαριστώ αξίζουν στην απίθανη ομάδα του Retromaniax!!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kαλή αλλά πολύ σκληρή ταινία. Θυμάμαι πως όταν είχε προβληθεί στην τηλεόραση είχε και το Α ( ακατάλληλο), επάνω στην εικόνα.
 
Πίσω
Μπλουζα