Αναζητείται: ενημερωτική εκπομπή [ΕΡΤ, 1983]

stakovios

Human RetroDatabase
Joined
21 Αύγ 2009
Μηνύματα
3.242
Αντιδράσεις
914
Μια ακόμα αναζήτηση στο υποφόρουμ της τηλέορασης. Σίγουρα θα θυμίζει κάτι σε πολλούς και πολλές αυτό το απόσπασμα από βίντεο του Φορντ 231. Είναι από την ΕΡΤ το 1983. Βλέπουμε αφιέρωμα στην Κόστα-Ρίκα μεταξύ άλλων. Η φωνή του δημοσιογράφου που παρουσιάζει την εκπομπή μού φαίνεται γνωστή.

Οι απορίες:

 


1. Ποια είναι η εκπομπή;


 


2. Ποιος είναι ο παρουσιαστής;


 


3. Πού βρίσκεται σήμερα; (συνταξιοδοτήθηκε
;)

http://www.youtube.com/watch?v=o3lzbkLbSx4&feature=channel_video_title
 
Η φωνή που ακούγεται στο σπικάζ, είναι του ηθοποιού Αλέξανδρου Αντωνόπουλου. Για τα υπόλοιπα, δεν θυμάμαι τίποτα.
 
Ο Κώστας Βούλγαρης πέθανε σε ηλικία 69 ετών στις 20 Δεκεμβρίου 1997. Άνθρωπος της ΕΡΤ, αρθρογραφούσε και στην "Καθημερινή". Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι είναι ο άνθρωπος του βίντεο;

Αντιγράφω:

ο διευθυντής που πήγε τον Σκάι στην πρώτη θέση ήταν, ο αείμνηστος Κώστας Βούλγαρης Το Φεβρουάριο του ΄91, όταν ο σταθμός έφτανε το 32% της ακροαματικότητας με τον δεύτερο Antenna στο 17%, ο Κώστας Βούλγαρης έλεγε για τη φυσιογνωμία του σταθμού :” ΄Ενας σταθμός ελεύθερος, που δεν έχει σχέση με την εξουσία, αυτό είναι ξεκαθαρισμένο, δεν παίζει κανένα παιχνίδι. Κρίνουμε την εξουσία ή την επαινούμε ανάλογα με τις πράξεις της. Δεν έχουμε όμως και το επαναλαμβάνω , καμιά εξάρτηση” .Το μοντέλο ειδήσεις και πολιτικό παρασκήνιο , κατάλληλα σκηνοθετημένο ραδιοφωνικά (περίπτωση Τράγκα) διακατέχει μέχρι σήμερα το ενημερωτικό ραδιόφωνο.




Πηγή:

The Media Project
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα