Αξίζει η αγορά 3DO??

bolzano77

RetroN00b
Joined
9 Φεβ 2009
Μηνύματα
18
Αντιδράσεις
0
Καλησπέρα!Πριν πέσουν να με φάνε οι φαν του συγκεκριμένου μηχανήματος,ρωτάω επειδή μου αρέσουν τα ρετρό games και επειδή υποστηρίζει την αναπαραγωγή Cd-r χωρις κάποιο τσιπ νομίζω άρα αν έχει 10-15 καλά games θα συμφέρει και οικονομικά.

Ρωτάω επειδή από ότι αντιλαμβάνομαι έχει πάνω κάτω αρκετές πρώιμες εκδόσεις παιχνιδιών που μεταφέρθηκαν σε Saturn και Playstation,άρα όχι κάτι που μπορείς να το βρείς μόνο στο 3do.Ρωτάω αν ξέρετε να μου πείτε κάποια πραγματικά ωραία παιχνίδια,που να παίζονται άνετα ακόμα και σήμερα (πχ το Need for Speed σόρυ αλλά δεν μπορώ να το παίξω ενώ αντίθετα 2d games η RPG πάιζω άνετα) και να είναι αποκλειστικότητα για το μηχάνημα ώστε να αξίζει η αγορά του.Τιμές δεν έχω κοιτάξει ακόμα πάντως..
 
Φυσικα αξιζει!

Κατ αρχην δεν υπαρχει αξιοπρεπης emulator και ετσι για να δεις 3DO παιχνιδια ειτε πρεπει να παρεις την κονσολα ή την πανακριβη και σπανια PC καρτα.

Διαθετει αρκετα καλα παιχνιδια και ηταν για ολους μας απωθημενο οταν ειμασταν μικροτεροι...
 
Πίστεψε με , αν το δοκιμάσεις ( και τα καταπληκτικά underdog παιχνίδια του ) θα το λατρέψεις. Αξίζει και με το παραπάνω.
 
να ρωτήσω και εγώ,οι τιμές των συστημάτων ποίες είναι; (και ποίο μοντέλο είναι η καλύτερη επιλογή από άποψη κόστους/ποιότητας κατασκευής γενικά; )

επίσης,όταν κάποια παιχνίδια έχουν βγει και σε έκδοση με μεγάλο κουτί και σε jewel case ποία να προτιμήσουμε; τέλος,υπάρχουν κάποια παιχνίδια που να είναι must-have ;
 
Θυμάμαι υπήρχε ένας προσομειωτής , ο FreeDO , δεν τον έχουν βελτιώσει τόσα χρόνια τώρα ;
 
τ'ιποτε σαν το αυθεντικό! Πραγματικά σπουδαίο μηχάνημα! Το αγόρασα από ebay 90 λίρες και νομίζω ότι εκεί γύρω κυμαίνεται γενικά η τιμή του! Εξωτικό hardware για Ελλάδα και ειδικά τις εποχές του μακρινού 1993. Το χρησιμοποιώ περισσότερο από οποιαδήποτε κονσόλα της εποχής και ειδικά από το CD-i. Στο ebay θα βρείς μπόλικα παιχνίδια ακόμη και sealed σε λογικές σχετικά τιμές.Η κάρτα isa που εξομειώνει 3DO σε hardware emulation είναι από σπάνια μέχρι "δίνω ένα νεφρό για να την αγοράσω" και ακόμη και αν την βρείς θα πρέπει να έρχεται κομπλέ με το Cd-rom drive το οποίο είναι dedicated και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο άλλο, συν το γεγονός ότι είναι isa οπότε δεν χρησιμοποιείται σε σύγχρονα μηχανήματα. Σημειώνω ότι την παρήγαγε η Creative!
 
Επειδή λογικά έχεις διαβάσει τα υπόλοιπα threads του θέματος 3do δεν θα πάρω θέση στην ερώτηση σου αν αξίζει!! :)

Το thread που υπέδειξε ο wally πάντως με το top50 είναι οτι χρειάζετε για να σε πείσει πάντως...

btw Πάνο ακόμα δεν έχεις ανοίξει thread με τις εντυπώσεις σου απο το 3do που είχες πεί το 2008!!Σε έφαγε το x360 μάλλον!

:)
 
Πίσω
Μπλουζα