Βαδίζοντας στο 2000

alkis21

ΚickOff World Champ 2013
Joined
16 Οκτ 2008
Μηνύματα
2.603
Αντιδράσεις
199
Όσοι έμεναν Αθήνα στις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας ίσως το θυμούνται. Πριν από το πολύ καλό Computer Show υπήρχε αυτή η απόλυτα cult εκπομπή για υπολογιστές (ο Θεός να την κάνει...) στο πάλαι ποτέ Κανάλι 29. Μάλιστα αν δεν κάνω λάθος το παληκαράκι που την παρουσίαζε ήταν ο γιος του ίδιου του Κουρή. Το όλο σκηνικό ήταν άτακτα, σχεδόν αμοντάριστα πλάνα. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω αν η εκπομπή ήταν live ή μαγνητοσκοπημένη. Από τη μια για ποιο λόγο να είναι live; Αλλά αν δεν είναι πώς περάσαν σκηνές του στυλ:

-Βρισίδια στο background

-Φάσεις στις οποίες ο παρουσιαστής έλεγε "και τώρα θα δούμε ένα demo". Περνούσαν γύρω στα 20'' κατά τα οποία εξακολουθούσαμε να βλέπουμε τον παρουσιαστή να χασμουριέται, να ξύνει τη μύτη του και άλλα τέτοια χαριτωμένα. "Ελπίζω να σας άρεσε το demo, ευχαριστούμε τον τάδε που μας το έστειλε".

Good times!
 
Ηταν το μονο ομως που εδειχνε ενα σκασμο gameplay clips...καλη προσπαθεια,cult αποτελεσμα με 0 budget ;)
 
Όχι ρε ... τι έχω χάσει... :rofl: :rofl:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δστυχώς δεν την πολυέβλεπα την εκπομπή, καθώς ξεχνούσα την ημέρα και την ώρα προβολής!!! :D

Παρ'όλα αυτά, ήταν ή μόνη διέξοδος εκείνη την εποχή, για να δούμε στην τηλεόραση το αγαπημένο μας χόμπυ!

Όντως, ο γιός του Κουρή την παρουσίαζε...
 
Κυριακες νωρις το απογευμα...
 
Σε ευχαριστώ Wally... Θα έχω το νου μου αύριο! :D

Έτσι εξηγείται... Συνήθως την Κυριακή ή θα ήμουν για μπάλα στην αλάνα ή θα έπαιζα με το 800 XL μου...
 
Ναι το θυμάμαι. Και αν δεν με απατά πολύ η μνήμη μου στο σήμα της εκπομπής έτρεχε κάτι από Amiga αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς.
 
Η εκπομπή προβάλλονταν κάθε Κυριακή απόγευμα γύρω στις 7...(θυμάμαι ότι την συνδύαζα με airwolf στον αντ1). Η εκπομπή ήταν amiga oriented και θυμάμαι ότι σε αυτή πρωτοειδα το Monkey island. Πρόβαλε πολλά νέα για την αμίγκα ενώ είχε εικόνες από ένα παιχνίδι με λουνα παρκ της αμίγκα...(δεν θυμάμαι ποιο)

Ο ξανθός παρουσιαστής ήταν γιος του Κουρή και ελαφρά μεγαλύτερος μας... :)

Μιλάμε για 1991! Μετά συχνά έβγαινε ο Γιαννόπουλος με τον σημερινό Αντινομάρχη Αθηνών-Πειραιώς για να σχολιάσουν την επικαιρότητα! Ο ορισμός του cult

Τρομερές εποχές!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
στο λινκ που παραθέτεις έχει 2 ακόμα φώτο. Εκείνη από το back cover έχει 6 screenshots...το πάνω αριστερά ήταν το εναρκτήριο της εκπομπής που ψάχνουμε!
 
Παιδια, πιο παλια υπηρχε μια εκπομπη με το ιδιο ονομα, η οποια ηταν ξενη σειρα ντοκυμανταιρ, και παρουσιαζε εφευρεσεις και αλλα τεχνολογικα νεα

Προκειται για συνωνυμια η καποιος απο μας μπερδευτηκε;;
 
Επίσης θυμάμαι στην εισαγωγή της εκπομπής, αποσπάσματα απο τις εισαγωγές των Killing game show (Το ρομπότ που όπλιζε) , Running Man (Τον άρνολντ να μπαίνει στην τσουλήθρα) , Shadow of the beast 2 (Το χέρι του πουλιού που άρπαζε το μωρό)...Είμαι 90% σίγουρος για το τελευταίο.

Αγαπημένη μου εκπομπή στην τηλεόραση μακράν...Θυμάμαι που έπαιρνα χαρτί και μολύβι για να προλάβω να σημειώσω τα cheats...΄

Αργότερα υπήρξε μια εκπομπή και στη ΕΡΤ-1, όπου είχαν γίνει και κάτι διαγωνισμοί live στο Kick off 2 !!! Tα θυμάται κανείς αυτά ?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μιλάς για το Computer Show, για το οποίο νομίζω πως έχει γίνει εκτενής αναφορά σε άλλο topic.

Φοβερή εκπομπή, ελεεινό το επίπεδο των παιδιών στο Kick Off 2. :)

Rakeesh λογικά πρόκειται για συνωνυμία.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Tί μου λέτε τώρα ξημερώματα (8:39πμ) Σαββάτου...

Εγώ την έγραφα στο βίντεο και ξανάβλεπα τα demos της Amiga! Απίθανα πράγματα... Εντάξει, το παιδί έκανε την πλάκα του κι έκανε εκπομπή όσα έβλεπε σπίτι του. Υπέροχο :)
 
To "παιδι" αυτο ειναι ο Αντρεας Κουρης, γιος του γνωστου εφημεριδα-καναλαρχη Μακη. Ηταν αυτος που (στα 21 του) εφτιαξε απο το μηδεν το Mad TV και σημερα ειναι ιδιοκτητης αλλων πεντε-εξι δορυφορικων τηλεοπτικων σταθμων, δυο-τριων ραδιοφωνικων σταθμων, του 50% γνωστης αλυσιδας καταστηματων πωλησης CD και ποιος ξερει τι αλλο. Not bad...

Οσο για την εκπομπη ηταν η καλυτερη παρηγορια στον κακομοιρο ιδιοκτητη ενος ταπεινου "πρασινου" Amstrad, που εμενε με ανοιχτο το στομα βλεποντας τις υπεροχες εισαγωγες των Amigoπαιχνιδων και τα φανταστικα demo της "κυριας" και φανταζοταν πως θα ηταν αν ειχε και αυτος μια Amiga...
 
Κι όμως,μια τέτοια εκπομπή,με τις όποιες προχειρότητές της,στην ελληνική TV,σήμερα -αν δε κάνω λάθος- δεν έχουμε...!
 
Υπαρχει μια,ελαφρως καζουάλικη στο MAD
 
Aχ ρε Πάνο,τελικά για μένα είσαι κάτι σαν ο....Βέλτσος του GRM ! :biglaugh: :biglaugh: :biglaugh:

"καζουάλικη"= ;;;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Εκ του "casual" που λενε και στα χωρια μας :)

Εξου και το "καζουάλι","καζουαλάς" κτλ

We support only the hardcore gaming community :D
 
Πίσω
Μπλουζα