Βιβλιοθήκη του τρόμου [Εκδόσεις Α. Σίμωσι]

krem13

RetroNuts!
Joined
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
1.520
Αντιδράσεις
58
"Η βιβλιοθήκη του τρόμου" ήταν μία σειρά βιβλίων "τρόμου" από διάφορους,σύγχρονους αλλά και παλαιότερους,συγγραφείς η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του 80 από τις εκδόσεις α. σίμωσι.Έβγαιναν σε εβδομαδιαία βάση (νομίζω κάθε Πέμπτη άμα θυμάμαι καλά από το εσωτερικό των βιβλίων) και είχαν μορφή "βιβλίου τσέπης" .Κυκλοφόρησαν σίγουρα πάνω από 40 τίτλοι και σήμερα μπορούν να βρεθούν σε αφθονία στο Μοναστηράκι σε εξευτελιστικές τιμές αλλά και σε διάφορα στάδια "αποσύνθεσης" (απόρροια της κακής ποιότητας του χαρτιού και της κακής βιβλιοδεσίας,πάντως μπορείτε να βρείτε και αντίτυπα σε καλή κατάσταση αν ψάξετε).

δύο από τα βιβλία που έχω (συνολικά έχω γύρω στα είκοσι)

fetch


μερικοί τίτλοι της σειράς (οι Ελληνικές μεταφράσεις των τίτλων είναι όλα τα λεφτά :D )

fetch


fetch
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είχα τα περισσότερα !

Ο Graham Masterton ήταν μακράν ο αγαπημένος μου ! (Τσιλ, Εκδίκηση του Μανιτού, Δαίμονες της Νορμανδίας κτλ !)

Θυμάμαι την εμμονή του Τσιλ με τα σουσαμένια μπισκοτάκια !

http://www.grahammasterton.co.uk/
 
Πέρασαν τόοοοοοσα χρόνια........
 
geoanas είπε:
Πέρασαν τόοοοοοσα χρόνια........
Καλώς -και με χαρά μου- σας βρήκα! Λοιπόν αυτή η σειρά αρίθμησε συνολικά 49 βιβλία και τα είχα όλα, κι ο χαζός τα αντάλλαξα... ξέρω θα με βρίσετε αλλά... δυστυχώς αυτό έκανα!!! :-}
 
Διαβάζοντας προηγουμένως το τόπικ αυτό (με λίγη καθυστέρηση), είδα πως είχαν εκδοθεί και βιβλία του Κίνγκ απο τις εκδόσεις ΣΙΜΩΣΗ, δεν το ήξερα ότι είχε εκδόσει και Σ. Κίνγκ. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς :p
 
Τη καλημέρα μου σε όλους. :)

 


Και εγώ, ανακαλύπτοντας τυχαία σε μαγαζί μεταχειρισμένων βιβλίων τη συγκεκριμένη σειρά, βρήκα και απέκτησα -δυστυχώς- μόνο 3 από αυτά. Οι χρονολογίες τους είναι από 1978 έως 1980.



Στον "Δράκουλα του Λας Βέγκας", στο οπισθόφυλλο, οι εκδότες προειδοποιούν : "ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ" (!!)


 


fetch


 


Πάντως, είναι εκπληκτικό το τι ατμόσφαιρα μπορεί να σου μεταφέρει ένα παλιό βιβλίο τρόμου, όσα καλτ στοιχεία και να περιέχει.
:wub:
 
Πίσω
Μπλουζα