Βρώμικη Πόλις (1965)

tonytony

retron00b (sick admin's joke!)
Joined
14 Σεπ 2008
Μηνύματα
28.304
Αντιδράσεις
49.158
Βρώμικη Πόλις (1965)


RetroDB:
http://retrodb.gr/wiki/index.php/Βρώμικη_πόλη

Δραματική ταινία του 1965 παραγωγής Φοίνιξ Φιλμ 1965 , σε σκηνοθεσία Κώστα Ανδρίτσου , σενάριο Νίκου Φώσκολου και μουσική Γιώργου Κατσαρού. Πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Βόγλης , η Νίκη Τριανταφυλλίδη , ο Αλέκος Αλεξανδράκης , ο Φαίδων Γεωργίτσης , ο Νίκος Τσαχιρίδης κ.α. Η ταινία έκοψε 112.423 εισιτήρια και ήρθε 48η ανάμεσα στις 101 ταινίες της χρονιάς.


Υπόθεση : Ο Μικες Λιασκης ειναι παντρεμενος με την Αννα αλλα διατηρει ερωτικες σχεσεις με τη Μαρα, την οποια θελει να παντρευτει αφου χωρισει με τη γυναικα του. Η Αννα αρνειται να του δωσει διαζυγιο και του ανακοινωνει οτι θα αποκτησει παιδι. Ενα βραδι ενας τσαντακιας θα επιτεθει στην Αννα και θα προσπαθησει να τη βιασει αλλα με τη βοηθεια του Αλεξη Βιλια θα γλιτωσει. Στο νοσοκομειο οι γιατροι δεν θα καταφερουν να σωσουν το παιδι. Ο Αλεξης θα ζητησει απο την Αννα να αφησει τον αντρα της και να ζησει μαζι του.

 


72.jpg
Προβολή συνημμένου 101933

[video=youtube_share;FNoy0XSg5Ek]http://youtu.be/FNoy0XSg5Ek

Οι τίτλοι της ταινίας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αξιοπρεπής ταινία, με αρκετή δράση και καλό καστ. Έχω, όμως, άπειρα χρόνια να την παρακολουθήσω!
 
Ελαφρως τραβηγμενο το σεναριο της ταινιας, αλλα ειπαμε: Φωσκολος ειναι αυτος!

Επισης ο τροπος με τον οποιον γινεται η γνωριμια της Τριανταφυλλιδη με τον Αλεξανδρακη, εχει επαναληφθει και σε αλλες ταινιες με φωσκολικο σεναριο.

(Για να μη μιλησουμε για τα σηριαλ) :)
 
Με 4 άντρες και μία μόνο γυναίκα, δεν θα έπρεπε ο τίτλος να ειναι "Η δύσκολη"? Ο νόμος της προσφοράς και της ζήτησης αυτό απαιτεί.
 
Πίσω
Μπλουζα