Γιατί η μάνα μου μπορεί και δουλεύει Ubuntu..

dadmin

Banned
Joined
19 Ιαν 2006
Μηνύματα
4.698
Αντιδράσεις
118
Ισως οχι η δικια μου ακομα - αλλα καποιοι αλλοι τα εχουν καταφερει μια χαρα. :)
 
Ωραία η ιστορία του νεαρού,αλλα όχι τίποτα ιδιαίτερο μιας και βρήκε όπως λέει τη μάνα του να πειραματιστεί & να εγκαταστήσει το Linux ενώ ο πατέρας του γκρίνιαζε και είχε τις αμφιβολίες του..

δηλαδή η αληθινή πλευρά,όπου οι περισσότεροι έχουν τις αμφιβολίες για το Linux μιας που το κατεστημένο είναι τα Win, δυστυχώς
 
Λίγο "μούφα" μου φαίνεται η ιστορία. Το Linux δεν είναι σε καμία περίπτωση κατάλληλο για τον μέσο χρήστη και πόσο μάλλον για τη μαμά του. User friendly και Linux απλά δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση.

Εδώ και λίγο καιρό έβαλα το Ubuntu 8.10 και το τι terminal έχω χρησιμοποιήσει γράφοντας ακατάληπτα ξόρκια δεν λέγεται. :shake: Και δεν είμαι άσχετος. Και Unix έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν αλλά και linux περιστασιακά. Συγνώμη αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως θα τα βγάλει πέρα ο μέσος χρήστης Windows που το μόνο που ξέρει είναι να ανοίγει τον Explorer και το my documents.

Εγώ βέβαια έχω "πωρωθεί" γιατί μου βγάζει το geek που κρύβω μέσα μου. Αλλά για τη μάνα μου ούτε λόγος.
 
Η δική μου έκανε εγκατάσταση τα Vista τις προάλλες και κατέβασε και τους drivers :D
 
Η δική μου έκανε εγκατάσταση τα Vista τις προάλλες και κατέβασε και τους drivers
Ειδες ο μεσος χρηστης ? :cool:



Το Linux δεν είναι σε καμία περίπτωση κατάλληλο για τον μέσο χρήστη
User friendly και Linux απλά δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση.
και το τι terminal έχω χρησιμοποιήσει γράφοντας ακατάληπτα ξόρκια
Ειλικρινα, απο τα παραπανω μονο "πωρωμενο" και geek χρηστη δεν βλεπω...κριμα να γραφονται εν ετη 2009 (σχεδον) τετοια πραγματα.
 
Eίναι γεγονός ότι το Linux έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου. Όλο και περισσότεροι χρήστες μπορούν όλο και ευκολότερα να εγκαταστήσουν και να δουλέψουν το λειτουργικό.

Βέβαια δεν σημαίνει ότι αν κάποιος με ελάχιστες γνώσεις πάει να εγκαταστήσει το archlinux θα τα βγάλει πέρα, έτσι; Αλλά με την ίδια λογική ο καινούργιος οδηγός δεν πρωτοοδηγεί νταλίκα.......

Χαίρομαι ιδιαίτερα για τον ολοένα και παραπάνω αυξανόμενο ντόρο. Ειδικά με την έλευση των φτηνών netbooks που τρέχουν διανομή Linux πολύς κόσμος είχε την ευκαιρία να έχει μια πρώτη επαφή με το λειτουργικό, ευκαιρία που διαφορετικά δεν θα είχε.

Τώρα το αν η ιστορία είναι αληθινή ή όχι, δεν μπορώ και δεν είμαι ο κατάλληλος να το κρίνω.
 
ευκαιρια παντα υπαρχει να δοκιμασεις λινουξ,τωρα πια ξερω 2-3 πραγματα και ξερω περιπου τι παιζει στη διανομη που χρησημοποιω,θελει σιγουρα μια εξοικειωση και διαθεση να ψαχτεις.

εγω νομιζω οχι μονο το λινουξ ,γενικοτερα το opensource,ειναι καλο που υπαρχει,δινει αλλη πορεια στα πραγματα,δε μπορω να προβλεψω καθολου το μελλον του παντως.

το θεμα ειναι ο τροπος που αναπτυσσεται,παιρνεις και δινεις,αυτο μου φαινεται σημαντικο.
 
Πλανάστε πλάνη οικτρά αν νομίζετε ότι το linux μπορεί να αποτελέσει τώρα ή στο μέλλον λύση για το desktop. Τα ίδια ακούω πάνω από δέκα χρόνια αλλά εξέλιξη δεν έχω δει. Κολλημένο στο 1% των χρηστών είναι. Εντάξει δε λέω έχει βελτιωθεί κάπως στον τομέα ευκολίας χρήσης και συμβατότητας σε σχέση με το παρελθόν αλλά παραμένει ένα λειτουργικό από geeks για geeks. Εφόσον είσαι ακόμα αναγκασμένος να πληκτρολογείς εντολές για να κάνεις πολλά πράγματα είναι απαγορευτικό για το μέσο χρήστη.

Πάρτε για παράδειγμα το Ubuntu, που θεωρείται το πιο user friendly distro αλλά και το πιο διαδομένο αυτή τη στιγμή. Μου έβγαλε άσπρη οθόνη στην εγκατάσταση γιατί κάτι δεν του άρεσε, οπότε φτου και από την αρχή σε safe mode. Όσο για να το κάνω να αναγνωρίσει το SATA RAID μου βγήκε η πίστη. Τέλος πάντων, μη συνεχίσω με τα υπόλοιπα "ωραία" που συνάντησα και έπρεπε να ψάχνω στα fora του Ubuntu. Το τι "sudo τάδε" έχω πληκτρολογήσει δε λέγεται.

Ένα λειτουργικό κατά την ταπεινή μου άποψη πρέπει να είναι σαν το διαιτητή ποδοσφαιρικού αγώνα: να περνάει εντελώς απαρατήρητο. Το linux παραπέμπεται από τον παρατηρητή διαιτησίας.*

*Καλά και τα Windows θα έπρεπε να έχουν διαγραφεί από τους πίνακες με αυτή τη λογική αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το Λινουξ μπορει αντικειμενικα, αν τα βαλεις ολα κατω, να ειναι ενα πληρες λειτουργικο συστημα αλλα ο Παραθυρικος χρηστης αμεσως θα βρει μικρες λεπτομερρειες που τον διευκολυναν πολυ στα Παραθυρα αλλα απουσιαζουν απο το Λινουξ

(σημ. Λινουξ δεν εννοω τον πυρηνα η το λειτουργικο συστημα ως συστημα αλλα ολο το πακετο της διανομης)

Το τελευταιο που μου την εσπασε: στο firefox/Gnome δεν μπορω να αποθηκευσω εικονα με drag and drop ουτε μπορω να κρατησω link στο σκληρο.

Δυστυχως ο 'μεσος προγραμματιστης Λινουξ' δεν μπορει να αφουγκραστει αυτες τις αντικειμενικα μικρες και ασημαντες λειτουργιες τις οποιες ομως οταν συνηθισει ο 'μεσος χρηστης Παραθυρων' ειναι πολυ χρησιμες και κανουν τη ζωη του πολυ ευκολη. Οι προγραμματιστες του Λινουξ σκεφτονται επαγγελματικα. Αυτο που ανεφερα ειναι κινησεις που τις κανω δεκαδες φορες καθε μερα. Οποτε οταν βρισκομαι σε Λινουξ, τα χερια μου ειναι δεμενα!!!

Καλα κανουν, αλλα ο Μπιλ εχει ψυχολογους και συμβουλους μαρκετινγκ που σκεφτονται διαισθητικα και ξερουν τι θελει ο χρηστης :)

ΚΑι δυστυχως μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι οι προγραμματιστες προσπαθουν λαχανιασμενοι να κανουν catchup στον εμπορικο κοσμο. Το Γκιμπ να φτασει το Φωτοσοπ, το Οπενοφις να φτασει το ΜΣ Οφις, να διορθωσουν τα μπαγκς κλπ. Που να μεινει σκεψη για αυτα τα μικρα αχρηστα πραγματακια που χρειαζομαι εγω;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rakeesh είπε:
ΚΑι δυστυχως μου εχουν δωσει την εντυπωση οτι οι προγραμματιστες προσπαθουν λαχανιασμενοι να κανουν catchup στον εμπορικο κοσμο. Το Γκιμπ να φτασει το Φωτοσοπ, το Οπενοφις να φτασει το ΜΣ Οφις, να διορθωσουν τα μπαγκς κλπ. Που να μεινει σκεψη για αυτα τα μικρα αχρηστα πραγματακια που χρειαζομαι εγω;
Καλά αυτό δεν γίνεται με τίποτα. Και "ισχυρότερο" να γίνει το Gimp (πράγμα μάλλον απίθανο) το Photoshop είναι industry standard και δεν πρόκειται οι χιλιάδες επαγγελματίες που το χρησιμοποιούν να αλλάξουν. Η αλήθεια είναι ότι το Linux έχει πολλές "τρύπες" και μια από τις μεγαλύτερες ονομάζεται Adobe.
 
Πλανάστε πλάνη οικτρά αν νομίζετε ότι το linux μπορεί να αποτελέσει τώρα ή στο μέλλον λύση για το desktop. Τα ίδια ακούω πάνω από δέκα χρόνια αλλά εξέλιξη δεν έχω δει. Κολλημένο στο 1% των χρηστών είναι.
Θες να μου πεις οτι το 1994 "φορτωνες" το Slackware και ηταν οπως το σημερινο Ubuntu ?......εγω παντως τραβουσα το διαολο μου τοτε απλα για να φτασω μεχρι το bash.
Anyway, το GNU/Linux ειναι το λειτουργικο συστημα που εφερε στα pc τη σταθεροτητα των micros και minis - μια νεα ιδεολογικη οπτικη (χωρις τα γυαλια του Gates) και την αφορμη της δημιουργιας μιας παγκοσμιας κοινοτητας ανθρωπων που πιστευουν στη GPL και στο Open Source.

Οι ανθρωποι αυτοι ειναι που με πραξεις συνηθιζουν να "ξυπνουν" τα μυαλα μας απο το ληθαργο ειτε της επι πληρωμης ψηφιακης ζωης ειτε απο το βορβορο της παρανομιας.

Το Open Source κινημα εχει δωσει λυσεις στις περισσοτερες "αναγκες" μας και θα συνεχισει να το κανει χωρις να απαιτει ουτε καπικι.

Δεν ειμαι απο αυτους που θα σηκωσουν τα Λαβαρα της Αντιστασης κατα των "Παραθυρικων" χρηστων - ισα ισα πιστευω οτι αν σου κανουν τα "παραθυρια" για τη δουλεια ή τη διασκεδαση σου, κρατα τα και μην κοιταξεις τιποτα αλλο. Απο την αλλη βεβαια οταν αγαπας αυτο που ζεις στον ψηφιακο κοσμο, οταν ασχολεισαι με το hardware, με προβληματα του software και εχεις μερακι (θυσιαζοντας χρονο φυσικα), το GNU/Linux με οτι κουβαλαει μαζι του ειναι μονοδρομος.

Δεν νοηται να λες οτι εισαι geek και να λες ελαφρα τη καρδια οτι "Τα ίδια ακούω πάνω από δέκα χρόνια αλλά εξέλιξη δεν έχω δει." γιατι ετσι συμπεραινω οτι τα τελευταια 15 χρονια που εχω φαει στη μαπα την καθε παραξενια (αλλα και την καθε στιγμη μεγαλειου) του καθε (εθελοντη) Λινουξοdeveloper, δεν ημασταν μαζι... ακομα και αν μιλας αποκλειστικα για το Desktop αρκει μια βολτα σε καποιον χρηστη που εχει εγκατεστημενο compiz για να δεις πως η φαντασια γινεται πραξη.

Εδω δεν ειμαστε σε καποιο καναβατσο που οι μεν Παραθυρακηδες πλακωνονται με τους Λινουξακηδες - και γιαυτο δεν θα συνεχισω την οποια αντιπαραθεση - στο συγκεκριμενο subforum μιλαμε για Linux και παρουσιαζουμε θεματα που εχουν να κανουν με αυτο.

Ας μεινουμε σε αυτο φιλε μου Leon, και ο καθενας σπιτι του ας δουλευει με οτι τον ευχαριστει ;)
 
Όπα ήρεμα φίλε μου Telamona γιατί με πήρες από τα μούτρα χωρίς να φταίω. Δεν είχα καμία διάθεση αντιπαράθεσης. Απλά μεταφέρω την εμπειρία μου χωρίς καμία διάθεση να υποστηρίξω τα Windows. Τουναντίον.

Πρώτον δεν είπα ότι είμαι geek, είπα ότι "ξυπνάει το geek μέσα μου", δεν είναι το ίδιο. To Y/H τον χρησιμοποιώ κυρίως για τη δουλειά μου αλλά και για διασκέδαση. Δυστυχώς σε αυτούς τους δύο τομείς για μένα τα Windows είναι μονόδρομος (λόγω του software που χρησιμοποιώ και των games). Όμως μου αρέσει και ως "χόμπι" και γιαυτό χρησιμοποιώ και Linux (κυρίως για ασφάλεια).

Όταν έγραψα ότι "δεν βλέπω εξέλιξη" δεν εννοούσα στο development του linux αλλά στο market penetration. Πριν δέκα χρόνια τα ίδια άκουγα: ότι το linux επεκτείνεται, μπαίνει δυναμικά στο desktop, αυξάνονται οι χρήστες κτλ. και τί βλέπω 10 χρόνια μετά; Ακόμα το 1% των χρηστών το χρησιμοποιεί.

Ε λοιπόν δεν βλέπω καμιά δυναμική και καμία δυνατότητα να προσεγγυσθεί ο μέσος χρήστης. Και ναι μεν μπορεί να φταίει η "δαιμονική προπαγάνδα" της MS ή κάτι τέτοιο αλλά η χαώδης κατάσταση που επικρατεί δεν βοηθά.

Και όχι δεν δέχομαι ότι το linux είναι φιλικό στο μέσο χρήστη. Ακόμα και τώρα παραμένει ένας γρίφος για αυτόν. Ένας φίλος μου προσπαθούσε να κάνει το Ubuntu να δει ένα USB stick και του έβγαλε τη πίστη. Πάλευε με εντολές που βρήκε στο internet και τελικά άκρη δεν έβγαλε. Και έχω ακούσει πολλές τέτοιες ιστορίες.

Αν βέβαια είσαι απλός χρήστης που λειτουργείς το Open Office και το firefox αλλά έχεις από πίσω έναν admin που ξέρει τι κάνει και έχει στήσει το σύστημα όπως πρέπει, τότε ναι, δεν έχεις πρόβλημα. Αν πας να στήσεις το σύστημα εσύ (ο απλός μέσος χρήστης), βράστα Χαράλαμπε.
 
Και επιμένω.....

Πως φαίνονται αυτοί που δεν είδαν το ZENWALK..........τσ τσ τσ τσ :D

(Aμαν πια με αυτό το UBUNTU......τι στα διαλα είναι αυτό..... )
 
Φιλε Λεον εχεις χιλια δικια. Αλλα να σου πω, αυτο που εχω παρατηρησει εγω εχοντας περασει απο τις 3 τελευταιες εκδοσεις του Ουμπουντου, ειναι το εξης.

Ναι, υπαρχουν πιθανοτητες οτι τα πραγματα δεν τρεχουν οπως 'προβλεπεται'. Ναι, μπορει να εχεις την ταδε καρτα γραφικων και τον ταδε ντραιβερ. Ο γειτονας σου με τον ιδιο συνδυασμο βλεπει εφφε στο Gnome, αλλα εσυ για καποιο μυστηριο λογο οχι. Εσυ μπορεις να κανεις autodetect το στικακι, αλλα ο γειτονας σου οχι.

Απο οσους ψαξουν στα φορουμς για λυσεις και εντολες, στους μισους θα δουλεψουν, στους αλλους οχι

Τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη. Στο λινουξ δε θα τρεχουν τα παντα σε ολους

Να λεμε ομως και τα καλα: τα περισσοτερα προβληματα που ειχα με το περασμενο Ουμπουντου (δεν μπορουσα καν να τρεξω 3d apps!!!!) διορθωθηκαν μυστηριωδως με την καινουργια εκδοση!!!

Οκ υποτιθεται 'το Λινουξ ειναι πιο σταθερο απο τα Παραθυρα', ενα επιχειρημα που το ακουω 12 χρονια. Παντως τα παραπανω δυστυχως δε μου δειχνουν μια 'σταθερη' κατασταση. Δεν εχω ακουσει για Παραθυρα που δεν κανουν automount ενα στικακι, για Λινουξ ομως εχω ακουσει

teflon είπε:
Πως φαίνονται αυτοί που δεν είδαν το ZENWALK...... τσ τσ τσ τσ !!! :D :D:D
Εννοεις οτι το Ζεν ειναι πιο σταθερο απο το Ουμπουντου η οτι οι δυσκολιες μας ειναι παιχνιδακι μπροστα του; Ποια η θεση του στη συζητηση περι χρηστικοτητας του Λινουξ; :)
 
Φίλε Teflon επειδή:

- Αποκτώ netbook που έχει linux αλλά δεν με ενδιαφέρει να κρητήσω,

- Πρέπει η διανομή να χωράει στα 8 giga του SSD που έχει,

- Πρέπει να τρέχει με 512 mega ram,

Στείλε ένα link αν το Zen πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Για την ιστορία το netbook είναι το acer aspire one 110L που μου βγαίνει κοντά στα 220 ευρώ, σκέφτομαι να το χτυπήσω εντός των ωρών - ημερών για να παίξω κυρίως με linux μια και χρόνο έχω και θα ήθελα κάτι παραπάνω να κάνω.
 
Και ομως φιλε μου Λεον - μονο απο τα μουτρα δεν σε πηρα, δες τι εχεις γραψει μεχρι τωρα σε αυτο το thread.

Λίγο "μούφα" μου φαίνεται η ιστορία. Το Linux δεν είναι σε καμία περίπτωση κατάλληλο για τον μέσο χρήστη και πόσο μάλλον για τη μαμά του. User friendly και Linux απλά δεν μπαίνουν στην ίδια πρόταση.

Πλανάστε πλάνη οικτρά αν νομίζετε ότι το linux μπορεί να αποτελέσει τώρα ή στο μέλλον λύση για το desktop.

Κολλημένο στο 1% των χρηστών είναι.

Το linux παραπέμπεται από τον παρατηρητή διαιτησίας.

Και "ισχυρότερο" να γίνει το Gimp (πράγμα μάλλον απίθανο) το Photoshop είναι industry standard και δεν πρόκειται οι χιλιάδες επαγγελματίες που το χρησιμοποιούν να αλλάξουν.
Και ολα αυτα σε ενα thread που ξεκινησε με σαφως χιουμοριστικη διαθεση. Γενικα δεν ειναι δυνατον σε καθε linuxοthread να πρεπει να αποδειξω/ουμε οτι το Linux δεν ειναι γαιδαρος.

Διαβαζω βεβαια και διαφορα περιεργα - περα απο τους υποτιμητικους χαρακτηρισμους, για τους οποιους δεν ειμαι εγω ο καταλληλος να παρω στους ωμους μου το βαρος τους - οπως σχολια για τη σταθεροτητα του πχ

Ας πουμε λοιπον τα πραγματα με το ονομα τους

Το GNU/Linux ειναι ενα λειτουργικο που αποτελειται απο τον πυρηνα Linux και τα GNU tools. ΔΕΝ εχει bydefault κανενα γραφικο περιβαλλον και δεν του χρειαζεται αναγκαστικα για να δουλεψει.

Μπορεις να συνδεθεις στο internet να κατεβασεις torrents να κανεις chatting να δεις τις φωτογραφιες σου να δεις ταινιες να διαχειριστεις τα αρχεια σου , να "στησεις" δικτυο, file servers, print servers να κανεις automount το οποιοδηποτε "stickακι" να κανεις χιλιες δουλειες χωρις να αντιμετωπισεις κανενα προβλημα σταθεροτητας - ΑΡΚΕΙ να ξερεις το πως θα το κανεις, δηλαδη ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙΣ.

Ας παμε τωρα στο Γραφικο περιβαλλον - και στο λανθασμενο συμπερασμα οτι το Ubuntu πχ ειναι το Linux (προκειται απλα για μια διανομη με προσφερομενες λυσεις)

Κανεις απλος χρηστης των windowz δεν ειναι αναγκασμενος (ή δεν θελει ή και δεν μπορει) να κανει installation το λειτουργικο. Θα του το κανει καποιος που ξερει και θα του παραδωσει ενα συστημα που να λειτουργει.

Εδω ομως παρατηρειται το φαινομενο - να βαζουμε το δισκακι του Ubuntu στο pc και να θελουμε να το κανουμε να δουλεψει σωστα χωρις να εχουμε ιδεα πως λειτουργει το Linux και τι θα κανουμε για να ρυθμισουμε σωστα το συστημα μας.

Διαβαζω για ακαταλυπτα και χιλιαδες sudos - μα ειναι τοσο απλο - για να "στησεις" σωστα ενα GNU/Linux συστημα πρεπει να διαβασεις γιαυτο. Ειναι πιο πολυπλοκο απο τα windowz αλλα και εκει για να μαθεις να κανεις σωστα την εγκατασταση το εψαξες το θεμα και πιθανως ακουσες και διαβασες ενα καρο πραγματα. Εδω γιατι σου φαινεται παραξενο να ασχοληθεις ?

Ενα σωστα στημενο συστημα GNU/Linux ειναι ετοιμο να το χρησιμοποιησει ο καθε απλος χρηστης των windowz - αυτη ειναι η μονη αληθεια - (δειτε τα ετοιμα pc της DELL με προεγκατεστημενο Ubuntu) απλα για να το φτασεις μεχρι εκει πρεπει να διαβασεις. Αν δεν θελεις να το κανεις - και ειναι δικαιωμα σου αυτο - αστο το ρημαδι - βαλε τα Παραθυρα με Θεα και εισαι οσο ανετος σε θελει η M$ - δεν ειναι κακο αυτο.

* Διαβαζω συνεχεια για το 1%....μα ολες οι στατιστικες μιλουν για ενα 3.9 με 4% και ξερουμε ολοι οτι εκατομμυρια επιχειρησεις σε ολο τον κοσμο χρησιμοποιουν windowz οποτε και οι υπαλληλοι τους ειναι υποχρεωμενοι να χρησιμοποιουν το ιδιο λειτουργικο.

* Πριν 12 χρονια φιλε μου Rakeesh χρησιμοποιουσες W98 - αν θες να μου πεις κατι καλο για το Plug & Play τους, ευχαριστως να το ακουσω. Σημερα στο GNU/Linux αρκει να φορτωθει το module του usb στον πυρηνα και μια δηλωση στο fstab για να "παιξει" σωστα.

* Το GIMP δεν "φτιαχτηκε" για να χτυπησει το Photoshop στο γηπεδο του - αλλα για να δειξει σε ολους οσους κατεβαζουν και χρησιμοποιουν παρανομα ενα προγραμμα των 2000ευρω οτι σε καθημερινη χρηση μπορει ενας απλος χρηστης να κανει θαυματα - και το εχει καταφερει αυτο.

* To OpenOffice καλυπτει με το παραπανω ολες τις αναγκες ενος χρηστη ή και ενος γραφειου - δεν κοντραρει καν το M$ Office γιατι δεν το εχει αναγκη - και ειναι πληρως συμβατο με αυτο.

* Για τον Firefox (ως ΕΛ/ΛΑΚ project) γιατι δεν ακουστηκε κατι εδω ?

Ξαναλεω - σε αυτο το subforum ερχομαστε οι (και καλα) Linuxαδες για να μιλησουμε για το λειτουργικο που χρησιμοποιουμε και δεν ειναι θεμιτο να αποδεικνυουμε σε καθε post το οτι ειναι καλυτερο το ενα ή το αλλο - καποιοι απο μας διαλεξαν , καποιοι αλλοι απλα δεν εχουν τετοια επιλογη. Ας μεινουμε εκει και ολοι ειμαστε χαρουμενοι.
 
Ξέχασε να γράψει ότι η μητέρα του είναι μία δίμετρη 28 Μαΐων θεά, που έχει IQ μεγαλύτερο από την Σάρον Στόουν, και αφού τελείωσε τις συνήθεις σπουδές της στην ηλικία των 8, κατάφερε να έχει ήδη 3 μάστερ στην πυρηνική φυσική, έχει ντοκτορά στην κβαντομηχανική, έχει εξειδίκευση στην ρομποτική και τώρα κάνει μελέτες για τις επερχόμενες τεχνολογίες στους Η/Υ κάνοντας reverse engineering σε τεχνολογικά υπολείμματα από το ΑΤΙΑ που έπεσε το '89 στην Ρωσία. :D :D :D

Μακάρι η μάνα μου να μπορούσε να βρει πως δουλεύει το DVD_Recorder να τις κάνω δώρο ένα...!!!
 
Tel εδώ οι χρήστες παραθύρων λένε και γράφουν διάφορα για τα Vista μη μπορώντας και μη θέλοντας να μάθουν μερικές αλλαγές σε σχέση με τη χρήση XP, κόλλησες στο ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ να εγκαθιστούν σωστά μια διανομή Linux;

Αυτό δεν θα γίνει ποτέ, δυστυχώς εδώ μια Μ$ σε λίγο θα πουλάει τα "mutated Vista" (AKA Windows "7" ) γιατί κανείς δεν είναι διατεθιμένος να μάθει δυο πράγματα παραπάνω.

Και μια και το λέμε, να δεις το mainstream κοινό τι θα λέει τότες για το multitouch "περβάλλον" σώνει και καλά.

Να δω γραμματέα με βαμμένο νύχι δυό πόντους να κοπανάει TFT οθόνες με όλη της τη δύναμη και τι στο κόσμο Tel.........
 
Πίσω
Μπλουζα