Για αγορά παλιών παιχνιδιών

x_nikaki_x

RetroN00b
Joined
30 Μάρ 2010
Μηνύματα
28
Αντιδράσεις
28
Καλησπέρα!!
Πρόσφατα μπήκα στην διαδικασία να αναζητήσω κάποια παιχνίδια των παιδικών μου χρόνων καθώς η μαμά μου τα έχει εξαφανίσει όλα δυστυχώς.
Είχα βρει ένα φυλλάδιο-mini κατάλογο από αυτούς που ήταν μέσα στα επιτραπέζια και ξεκίνησα να ψάχνω στο google μήπως υπάρχει κάποιο διαθέσιμο για αγορά.
Βρήκα καταστήματα στο ebay, αγγελίες σε site με αγοραπωλησίες, ομάδες στο fb κτλ. Επίσης είδα ότι υπάρχουν καταστήματα με vintage παιχνίδια και υποτίθεται κάποιες μυστικές αποθήκες αποκλειστικά για εμπόρους.
Είδα λοιπόν τα ίδια παιχνίδια στην ίδια ακριβώς κατάσταση να τα πουλάνε από 10€ μέχρι 100€ και διάβασα επίσης για κάποια παιχνίδια ότι κάποιοι τα βρήκαν σε ξεχασμένα βιβλιοπωλεία με 5-10€ ενώ στο ebay είναι απαγορευτικές οι τιμές τους. Ένα συγκεκριμένο το πήρα από αγγελία που βρήκα σε ένα site, είναι ένα παιχνίδι μνήμης, ήταν κλειστό με ζελατίνα και με το που το άνοιξα έβαλα τα κλάματα... :cry: Άξιζε και το τελευταίο cent τόση χαρά που πήρα, αλλά ξενέρωσα λίγο όταν τύχαια έπεσα σε άλλη αγγελία που ήταν 75% κάτω από την τιμή που το αγόρασα εγώ.
Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω όποιον έχει ασχολήθει περισσότερο και έχει κάνει μεγάλυτερη έρευνα από που είναι προτιμότερο να αγοράσω ένα παλιό παιχνίδι. Σίγουρα έχω αποκλείσει το ebay γιατί το θεωρώ αισχροκέρδια να πουλάς σε τέτοιες τιμές και όποιος τσιμπίσει... Από ΄κει και πέρα είναι καλύτερα να πάω σε ένα από τα καταστήματα με τα vintage παιχνίδια ή να περιπλανηθώ στο Μοναστηράκι μήπως και?
 
Πίσω
Μπλουζα