Διοργανωση εκδηλωσεων απο το GRM !!!

cultilas

RetroWannaBe
Joined
5 Δεκ 2007
Μηνύματα
81
Αντιδράσεις
4
Αν και ειμαι σχετικα καινουριο μελος στο GRM, πραγμα που φανερωνει πως εχω ακομα να μαθω καποια πραγματα, θεωρω πως στον βαθμο που μπορω, εχω την δυνατοτητα να προσφερω στην κοινοτητα μας. Θελω να πιστευω πως και τα υπολοιπα μελη πιστευουν πως μπορουν να προσφερουν. Ειναι πολυ σημαντικο για

το GRM να εχει αρκετα αλλα και ταυτοχρονα δραστηρια μελη διοτι με αυτο το τροπο η δημοτικοτητα του αυξανεται και φυσικα ακουγονται ιδεες και προτασεις η

οποιες μπορουν να κανουν το site ακομα καλυτερο.

Σκεφτομενος λοιπον τα οσα προαναφερα, πιστευω πως το GRM μπορει να αποκτησει και μια νεα, πιο πραγματικη διασταση! Θα σας εξηγησω τι ακριβως εννοω. Τα θεματα οπου συζητονται και αναλυονται ειναι αρκετα και ποικιλλουν. Κινηματογραφος, μουσικη, τεχνολογια, θεματα με κοινωνικες προεκτασεις και αρκετα ακομα ειναι μονο μερικες κατηγοριες θεματων, απο τις οποιες καταπιανονται τα μελη του GRM. Για σκεφτειτε ομως τι ωραια που θα ηταν, αν ειχαμε και την δυνατοτητα να συμμετεχουμε και ενεργα σε κατι τετοιο. Για παραδειγμα, σκεφτειτε πως θα ηταν αν το GRM ειχε την δυνατοτητα να διοργανωσει ενα φεστιβαλ κινηματογραφου, ή να διοργανωσει ενα φεστιβαλ αφιερωμενο στα comics ή ακομα και να διοργανωσει εναν χορο σε ενα μαγαζι ή σε μια disco!

Το ξερω πως ακουγεται υπερβολικα φιλοδοξο και σιγουρα απαιτει απο τα μελη αρκετη ενασχοληση, αφου το ολο εγχειρημα απαιτει χρονο και χρημα. Απλως εκφραζω μια σκεψη την οποια θα ηθελα να κουβεντιασουμε.
 
Με αφορμή την πρόσφατη εμπειρία της έκθεσης DTE αλλά και του πρωταθλήματος kick off 2, έχω να πω τα εξής:

Η Amigahellas έδειξε στη DTE ότι είναι εφικτό. Μάλιστα το περίπτερό μας είχε μεγάλη επιτυχία και αναγνωρίστηκε αυτό και από τους διοργανωτές.

Μάλιστα στη DTE είχαν περίπτερο επίσης η HELLUG και το Athens Wireless Metropolitan Network (καί οι δύο δεν είναι εταιρίες). Γιατί όλοι αυτοί τα κατάφεραν και εμείς να μη μπορούμε; μήπως είναι περισσότερο geeks από εμάς; :biglaugh:

Τα παιδιά που ήρθαν στο πρωτάθλημα Kick off 2 έδειξαν ότι μπορούν να το δουν σοβαρά και να βοηθήσουν από τη μεριά τους.

Χώρος βρίσκεται με λίγη τύχη (εγώ διαθέτω, υπό προϋποθέσεις). Μάλιστα στο μέλλον σκοπεύω να διοργανώνω μικρές εκθέσεις με παλιούς υπολογιστές, όπου κάποιος θα μπορεί να έρθει να παίξει και να τους γνωρίσει.
 
Εγω εδω και καιρό ήδη ψάχνω χώρο για να οργανώσω ένα unnoficial Αmiga thering για να παίξουμε kickoff και sensible. Στην προσπάθεια να βρω χώρο είμαι παιδιά.
 
Φιλε και γειτονα Cultila η ιδεα σου καλη αλλα φοβαμαι οτι ειναι λιγο νωρις....

Εξηγουμαι...

Ειμαστε 1.238 Μέλη, 340 Ενεργά Μέλη και στα meeting μαζευομαστε 20 ατομα το πολυ οποτε η δεσμευση χωρου και η επενδυση χρονου και χρηματων ειναι λιγο επιφοβη προς το παρον.

Στο AmigaGathering σκασαμε μυτη 8 ατομα...
 
Wally είπε:
Στο AmigaGathering σκασαμε μυτη 8 ατομα...
Πάντως το GRM εκπροσωπήθηκε:goit: Και του χρόνου θα γίνει ακόμα πιο επάξια...είτε λέγεται amigathering είτε DTE.
 
Το πήρατε χαμπάρι, οτι στο αφιέρωμα που έκανε το Computer για όλους, στην DTE, αναφέρει και το περίπτερο της RetroMarket και του AmigaHellas;
 
DINO είπε:
Το πήρατε χαμπάρι, οτι στο αφιέρωμα που έκανε το Computer για όλους, στην DTE, αναφέρει και το περίπτερο της RetroMarket και του AmigaHellas;
Όχι!!

Του Δεκεμβρίου;
 
Τεύχος 281 - Ιανουάριος 2008
 
Θα συμφωνήσω με τον Wally ότι είναι λίγο επίφοβο ακόμα για πολλούς λόγους. Σίγουρα πάντως μας απασχολεί ως σκέψη και όσες ιδέες πέφτουν μπορεί να υλοποιηθούν στην διαδρομή.
 
Θα συμφωνήσω κι εγώ με Wally και ΑΕΟΝ,για το ολίγον πρώιμο μιας τέτοιας προσπάθειας,αλλά ακόμη περισσότερο για το χρήσιμο νέων ιδεών στο forum...!
 
Πίσω
Μπλουζα