Ελληνικά DVD της Candy στο E bay

Juanita

Retro PaTRi@RcH
Joined
23 Οκτ 2007
Μηνύματα
4.263
Αντιδράσεις
338
Περάστε κόσμε... :wait2:

Όποιος ενδιαφέρεται για DVD της Κάντυ ας μπει στην παρακάτω διεύθυνση...

http://cgi.ebay.com/GREEK-DVD-CANDY-CANDY_W0QQitemZ250298678253QQcmdZViewItem?hash=item250298678253&_trkparms=72%3A1222%7C39%3A1%7C66%3A2%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3911.c0.m14

Δεν ξέρω περί τίνος πρόκειται και αν έχει να κάνει με τα επεισόδια του CiGP;;;;

Γιατί η εργασία του CiGP δεν πωλείται...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
115 επεισόδια?? ... μια χαρά βάλτε ρεφενέ και χτυπήστε τα αλύπητα..
 
Εμένα κάτι μου βρομάει...

Αν είναι η δουλειά που έχουν κάνει τα παιδιά του CiGP, αυτός που τα πουλάει έχει μεγάλο θράσος!!!
 
Μπορουμε να στειλουμε ενα e-mail και να μάθουμε!
 
Τα παιδιά από το CiGP έχουν ειδοποιηθεί γι'αυτό???
 
Ελπιζω να μην ειναι αρπακτη...

Ομως το παρακατω του ιδιου, μου κανει εντυπωση:

http://cgi.ebay.com/GREEK-DVD-O-THANATOS-TOY-TIMOTHEOY-KWNSTA_W0QQitemZ250298674225QQcmdZViewItem?hash=item250298674225&_trkparms=72%3A1209%7C39%3A3%7C66%3A3%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3911.c0.m14

Τιμοθεος Κωνστας??

Παρακαλειται η GRM TV team να μας πει αν εχει "κυκλοφορησει" κατι τετοιο...
 
Μαλλον για αρπαχτη το βλεπω Wally.

Προσπαθησα να επικοινωνήσω μαζι του αλλα επειδή δεν ειμαι registered sto ebay δεν μπορω. Αν ειναι κανεις ας του στειλει μηνυμα να λυσουμε και τις αποριες μας (αν απαντησει ειλικρινά)
 
Από όσο κσέρω το συγκεκριμένο δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε DVD οπότε μιλάμε για πειρατικό περιεχόμενο και ως εκ τούτου είναι παραβίαση της πολιτικής του ebay.
 
Αν δείτε τι πουλάει είναι προφανές ότι πρόκειται για dvd με βίντεο κατεβασμένα από γνωστά μέρη του ίντερνετ...

Εγώ απορώ πως άργησε και τόσο καιρό να εμφανιστεί κάτι τέτοιο..ήμουν σίγουρος ότι κάποιος "πονηρός" έλληνας θα το έκανε...

Καλύτερα κάποιος να τον κάνει report στο ebay...

άλλωστε όπως είπε και ο ChisTOS δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ επίσημα σε dvd οπότε είναι πειρατικό υλικό και δεν επιτρέπεται σύμφωνα με τους όρους του ebay.
 
Που βρηκε ομως τον "Τιμοθεο Κωνστα"?Δεν το εχω βρει να κυκλοφορει ουτε "υπογειως"
 
Ειναι ενας απο τους πολλους κουτοπονηρους που πιστευουν πως θα πλουτισουν απο το κοπο, τον ιδρωτα και τον χρονο των αλλων.

Προσπαθω να τον κανω report αλλα το ebay κανει νερα και δεν με αφηνει να συμπληρωσω την φορμα.

Μεταξυ αλλων εχω δει να πουλανε επισοδια Getta Robo (dvd rips) οπου βρηκα και μετετρεψε φιλος με πολυ κοπο και χρονο..
 
Wally είπε:
Που βρηκε ομως τον "Τιμοθεο Κωνστα"?Δεν το εχω βρει να κυκλοφορει ουτε "υπογειως"
Από τη στιγμή που πουλάει κόπιες και δεν το αναφέρει ..γιατί σίγουρα πρόκειται περί κόπιες...κανείς δεν το εμποδίζει να αναφέρει ότι πουλάει κάτι που ξέρει ότι το ψάχνουν πολύ.

Νομίζω υπάρχουν κάποια αποσπάσματα από επεισόδια στο youtube...οπότε ίσως σου στέλνει ένα dvd με αυτά...ή και με τίποτα...λολ :precry:
 
Aίσχος,διότι είναι προφανές ότι πρόκειται για κόπιες και 99,99% βασίζεται στη δουλειά των παιδιών του GiGP...

Δυστυχώς τέτοιοι "έξυπνοι" τύποι τελικά δεν εκλείπουν ποτέ,τα ίδια γίνονται και με τις Mame συλλογές κατά καιρούς,τα ίδια είχε κάνει κι ένας άλλος "ξύπνιος" με το MK Mugen project λίγο καιρό πριν (το πουλούσε ως "Mortal Kombat 2008" για PC),γενικά κάποιοι θέλουν να εκμεταλλεύονται τον κόπο άλλων για να βγάλουν λεφτά...

Ασφαλώς κι όποιος μπορεί,οφείλει να τον καταγγείλει στο ebay!
 
Καλησπέρα :) ! long time no see :[

Όπως ίσως να ξέρετε (αν όχι δεν έγινε και τίποτα :D ), ανήκω στην ομάδα των CiGP. Και με πολλή ψυχραιμία το μόνο που έχω να πω είναι ότι δυστυχώς, αν δεν τα πάρουμε στα χέρια μας δε μπορούμε να ξέρουμε αν πρόκειται για τα δικά μας επεισόδια ή όχι.

(Και ξανά δυστυχώς, από τη στιγμή που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα οι αλυσίδες με τα δικά μας dvd που έχουμε υποσχεθεί, το πεδίο είναι ελεύθερο για τον όποιο εκμεταλλευτή και της προσπάθειάς μας αλλά και όλων των fans της Candy που δεν έτυχε για τον α' ή β' λόγο να βρουν το κανάλι μας στο YouTube ή τα "σημεία διανομής" των επεισοδίων.)

Και πάλι, τα dvd που πουλάει δεν είναι απαραίτητο να προέρχονται από τα "δικά μας" επεισόδια: πριν από περίπου 2 χρόνια και λίγο πριν γνωρίσουμε τα παιδιά που μας προσέφεραν τα επεισόδια, μία φίλη και επίσης μέλος του Candyterry forum είχε αγοράσει - για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 150 ευρώ - μέσω μικρών αγγελιών "όλη την Κάντυ με την ελληνική μεταγλώττιση σε 10 dvd".

Αυτά αποδείχθηκαν τελικά μια απαράδεκτη συλλογή από: 12 επεισόδια από τις vhs, 52 επεισόδια από την ΕΡΤ (εκ των οποίων τα μισά με εικόνα που τρεμόπαιζε και άλλαζε από έγχρωμη σε ασπρόμαυρη καθ' όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, 3 διπλά, 4 μισά και ΟΛΑ με χάλια ήχο), 3 επεισόδια από τον ΣΚΑΙ (με ακόμα χειρότερη εικόνα και ήχο αν και προβλήθηκαν 10 χρόνια αργότερα, και παράσιτα κινητού πρώτης γενιάς που το ξέχασες πάνω στην τηλεόραση και βαράει). Αt last but not least το τελευταίο dvd είχε επεισόδια στα ΙΣΠΑΝΙΚΑ με ξασπρισμένη εικόνα και κάτασπρους ελληνικούς υπότιτλους (!!!!!!!!!!!!!!). Αυτά δεν τα έχω μετρήσει, όπως και να'χει το άθροισμα ήταν κατά πολύ μικρότερο του 115, και το πακέτο δεν άξιζε τα λεφτά του, αλλά μέχρι τότε τα μόνα επεισόδια που είχαμε ήταν εκείνα της Death2Eliza.

Όπως καταλαβαίνετε κυκλοφορεί τουλάχιστον μία version διαφορετική από τη δική μας, και σ' αυτήν πρέπει να προσθέσουμε άλλες δύο, από φίλους που έχουν αφήσει σχόλια στο blog μας, προσφέροντάς μας τα δικά τους επεισόδια, και έναν ακόμα που είχε αλλά αρνήθηκε να τα μοιραστεί μαζί μας. Ποιος ξέρει πόσοι άλλοι έχουν υλικό, εντός και εκτός διαδικτύου και για λόγους που δε μας αφορούν (όσο και αν μας εξαγριώνουν ταυτόχρονα) δεν προτιμούν να το διαχειριστούν όπως εμείς.

Για να μην τα πολυλογώ, τον συγκεκριμένο πωλητή έτυχε να τον ανακαλύψω πριν καμιά βδομάδα, ψάχνοντας πληροφορίες για την τηλεοπτική σειρά του 80 "Κάθοδος", με τον Ζαχαρία Ρόχα.

Μαντέψτε: πουλούσε τη σειρά σε 9 dvd!!! Για 100 δολλάρια αν θυμάμαι καλά, και μέχρι τις 21/9. Δυστυχώς δεν κατάφερα να παρακολουθήσω τη δημοπρασία και να δω αν τελικά πουλήθηκε.

Αφού ούτε ο Τιμόθεος Κώνστας κυκλοφορεί πουθενά, αν μη τι άλλο σημαίνει πως ο άνθρωπος έχει κι άλλο υλικό εκτός από αυτό που φαίνεται να έχει κατεβάσει και μετατρέψει.

:wait2:

Η προσωπική μου άποψη είναι να συγκεντρώσουμε τα χρήματα και να τα αγοράσουμε, να τα δούμε και αναλόγως πράττουμε. Μην ανησυχείτε δεν ήρθα για έρανο :p :p (αν το συζητήσω σοβαρά, θα είναι με τις partners και τα υπόλοιπα κορίτσια από το Candy forum)

Πάντως το screenshot που έχει είναι από τα ιταλικά επεισόδια. Και δεν είναι από τις πρώτες εικόνες που βγάζει το google στην αναζήτηση..

αυτάα! :thanx2:
 
rezeero είπε:
Η προσωπική μου άποψη είναι να συγκεντρώσουμε τα χρήματα και να τα αγοράσουμε, να τα δούμε και αναλόγως πράττουμε. Μην ανησυχείτε δεν ήρθα για έρανο :p :p (αν το συζητήσω σοβαρά, θα είναι με τις partners και τα υπόλοιπα κορίτσια από το Candy forum)
Αν και δε με αφορά,θα είναι το λιγότερο "εγκληματικό" να του δώσετε και λεφτά του "κυρίου" αυτού...

Ακόμη κι αν έχει επεισόδια άλλα των δικών σας,δε νομιμοποιείται να τα πουλάει,σε καμία περίπτωση,απλά διότι ΠΟΤΕ δεν τα αγόρασε...

Να ήταν μια σειρά που είχε πρότερα κυκλοφορήσει εμπορικά σε DVD,την οποία είχε αγοράσει και πλέον την πουλούσε,σε όποια τιμή κι αν ήθελε,ΟΚ,δικαίωμά του.Αλλά τώρα είναι το λιγότερο αισχρό και απαράδεκτο αυτό που κάνει..!

Δηλαδή όλοι οι άλλοι που μοιράστηκαν τη σειρά τι είναι,κορόιδα;

Κι όλα αυτά χωρίς καν να σκεφτούμε,αν είναι αποκλειστικά η δική σας δουλειά !Σκέψου να είναι !!!
 
έχεις απόλυτο δίκιο.

όμως, πως αλλιώς να μάθουμε ποια επεισόδια έχουν μέσα αυτά τα dvd?

μακάρι να βρούμε έναν πιο ανέξοδο τρόπο..

γιατί όσο εύκολα μπορεί να λέω "έλα μωρέ, τί είναι να δώσουμε 3 ευρώ ο καθένας", τόσο με εξοργίζει να ξέρω ότι με αυτό τον τρόπο στηρίζω τον κάθε [edit] που θέλει να βγάλει λεφτά εις βάρος μας.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπηρχε και καποιο μαγαζι στην Θεσσαλονικη που ισχυριζοταν οτι ειχε τα επεισοδια. Πηγαμε με την Kambia και το τσεκαραμε. Ειχε 10 επεισοδια (ισως και λιγοτερα, δεν θυμαμαι ακριβως) με διαφορετικη μεταγλωττιση απ'αυτη της ΕΡΤ. Πρεπει να ηταν απο τις βιντεοκασετες που ειχαν φτιαχτει παραλληλα με την προβολη της σειρας στην τηλεοραση.

Επισης αν κρινω απο τον αριθμο των DVD (μονο 10!!!) αποκλειεται να ειναι ολη η σειρα και σε καλη ποιοτητα. Τα 39 πρωτα δικα μας επιασαν 4 DVD, τα αυθεντικα κορεατικα ειναι 20 DVD!!! Οποτε μπορειτε να καταλαβετε οτι "καποιο λακκο εχει η φαβα".
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παλαιότερα κυκλοφορούσαν στα βιντεοκλαμπ σε 4 κασσέτες επεισόδια της Κάντυ. Ήταν όμως πολύ λίγα... περίπου 4 σε κάθε κασσέτα...

Η μεταγλώτισση δεν ήταν εκείνη της ΕΡΤ απ' όσο θυμάμαι.

Ισως να είναι αυτά στα οποία αναφέρεται η Dom.

Ίσως πάλι ο τύπος να είχε προνοήσει να τα γράψει όταν η σειρά παιζόταν από το ΣΚΑΙ ή κάποιο τοπικό κανάλι να είχε προβάλει την "Καντυ" όπως είχε κάνει και η ΕΡΤ3.

Τώρα... το τι συμβαίνει... δύσκολο να το μάθουμε...

Θα προσπαθήσω να του στείλω και εγώ μέιλ και βλέπουμε... :xm:
 
Εχω την εντυπωση οτι η ΕΡΤ3 δεν προβαλε ολα τα επεισοδια. Αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη, γιατι εχουν περασει τοσα χρονια απο τοτε.
 
Καλησπέρα παιδιά...

Απ' οτι είδα στο θέμα γράφει 10 Dvd με ελληνική μεταγλότιση αυτό δεν στέκει γιατί δεν έχει βγεί σε dvd και έπρεπε να ντρέπενται αυτός που τα πουλάει γιατί πάει να πλουτίσει με τον κόπο του άλλου....

Ντροπή και αίσχος....

Έγω που είχα πάρει τηλέφωνο στην ΕΡΤ για να ζητήσω τα επείσοδια όλα ξέρεται τι μου είπαν μου πουλάγανε μόνο την μεταγλώτιση και τι ξαναλέω μόνο την μεταγλώτιση κάτι εκκατομύρια euro δεν θυμάμαι το νούμερο......και δεν την έχουν βγάλει dvd......
 
Πίσω
Μπλουζα