Εξώφυλλο 7Μέρες TV με τους 'Απαράδεκτους'

Nia

RetroN00b
Joined
5 Σεπ 2009
Μηνύματα
30
Αντιδράσεις
1
Παιδιά καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να έχεις κάποιος ένα παλιό τεύχος του περιοδικού 7Μέρες TV που έχει ως εξώφυλλο του θρυλικούς 'Απαράδεκτους'. Θυμάμαι μάλιστα ότι είχε και ένα μικρό αφιέρωμα μέσα... Αν το έχει κανείς και μπορεί να σκανάρει το εξώφυλλο θα του ήμουν υπόχρεη! Ευχαριστώ!
 
Πιθανον εως σιγουρο οτι δεν ειναι αυτο που ζητας μιας και εξωφυλλα εκαναν πολλα ,αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι απο εξυπηρετηση εδω μεσα ειμαστε ταχυτατατοι.

Αυτο ειναι απο τον Νοεμβρη του 1991 και αν ειναι αυτο πες μου να στο σκαναρω,αυτη ειναι φωτο.

attachment.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χαχα, ναι, πραγματικά αστραπιαία η απόκριση, ευχαριστώ πολύ! Φωτογραφία έχεις ανεβάσει ήδη? Δεν μπορώ να τη δω... πρέπει μήπως να κάνω κάποια ρύθμιση στον browser? (το javescript είναι ενεργοποιημένο).

Aardvark είπε:
Πιθανον εως σιγουρο οτι δεν ειναι αυτο που ζητας μιας και εξωφυλλα εκαναν πολλα ,αλλα πρεπει να παραδεχτεις οτι απο εξυπηρετηση εδω μεσα ειμαστε ταχυτατατοι.Αυτο ειναι απο τον Νοεμβρη του 1991 και αν ειναι αυτο πες μου να στο σκαναρω,αυτη ειναι φωτο.

attachment.php
 
Για δες τωρα πρεπει να ειναι ενταξει.
 
Εντάξει είναι, ευχαριστώ! Το συγκεκριμένο τεύχος δεν είναι αυτό που ψάχνω, αφού όμως υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο που έχει κρατήσει ένα τόσο παλιό τεύχος, μου δίνει την ελπίδα ότι μπορεί να έχει κρατήσει κάποιος άλλο και αυτό που ψάχνω! Thanxxxx :)
 
Εγω που δεν το ψαχνω αλλα μου αρεσει αυτο που βλεπω να σε βαλω σε κοπο; :)
 
Aardvark καλησπέρα! Υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις κανά άλλο τεύχος 7 μέρες tv εκείνης της περιόδου (1990-1995); Σε κόβω να έχεις ενημερωμένο αρχείο οπότε θα μου έκανες μεγάλη χάρη αν τα ανέβαζες..
 
Θα το κοιταξω να δω αν υπαρχει κατι,καλησπερα.
 
Ευχαριστώ πολύ πρώτα από ολα για την άμεση αναταπόκριση! Ελπίζω να βρείς κάτι, θα ήταν πολύ ωραίο να ξανα-δούμε (ή ενδεχομένως να δούμε για πρώτη φορά) κάποια από τα ομορφότερα εξώφυλλα της δεκαετίας '90..(του 7μέρες tv τα θεωρώ τα πλέον επιμελημένα στη κατηγορία τους) Αδημονώ(και πιστεύω και άλλοι...)
 
Πίσω
Μπλουζα