Επιστροφή στο μέλλον - Back to the Future 1,2,3 (1985, 1989, 1990)

Gyubrush

RetroMaNiaC
Joined
24 Ιαν 2007
Μηνύματα
579
Αντιδράσεις
18
Ειναι απο τις αγαπημενες μου ταινιες ειδικα το 1 και το 2!

Για πειτε γνωμες!:biglaugh:
 
Το πρώτο ήταν μια απο τις αγαπημένες μου ταινίες. Το είχα δει αμέτρητες φορές και διασκέδαζα με το παραπάνω. Το δεύτερο δεν το θυμάμαι ιδιαίτερα (αλτζχάιμερ) αν και έχω την εντύπωση οτι και αυτό μου άρεσε. Το τρίτο αν και μιά απο τα ίδια ήταν κατα την άποψή μου αντικειμενικά καλό. Φοβερή μουσική και ο αινστάιν επιστήμονας ήταν τρελή μορφή! Το συγκεκριμένο delorean νομίζω είναι ο ορισμός της μοντίφας!
 
H καλυτερη τριλογια ever , ορισμος των 80ς , η πιο διασκεδαστικη τριλογια ever, καλυτερη στιγμη στο Νο 2 ενω βρισκεται στο 2015 το ρετρο-καφε "80ς" .Ειμαι ολιγον τι υπερβολικος αλλα ειχα διασκεδασει απιστευτα τοτε.
 
πανε να γυρισουν και το νο 4 εδω και 2 χρονια, αλλα δυστυχως ο μαρτυ ειναι στο τελικο σταδιο του παρκινσον, οποτε πρεπει να βρουνε αλλον ηθοποιο

παντως λενε οτι στο τελος του νο 3 υπαρχει ενα εφε(για κλασματα δευτερολεπτων το βλεπεις)στο οποιο ο doc επιστρεφει την ιδια χρονικη στιγμη με το delorian.....λεγανε οτι θα το κολαγανε στην αρχη του 4
 
Εχω δεί την κάθε ταινία πάνω από 20 φορές. Χωρίς υπερβολή. Σαν τριλογία πιστεύω οτι είναι αξεπέραστη. Με κορυφαία την πρώτη ταινία, η δεύτερη πολύ καλή και η τρίτη, περίληψη αμερικάνικης ιστορίας. Σε ποιό ακριβώς σημείο είναι το εφέ στην τρίτη ταινία?
 
Στο τελος του 3 πρωτα επιστρεφει ο Μαρτυ με την ντελοριαν οπου καταστρεφεται και μετα απο λιγο φτανει και ο προφεσορας με το ιπταμενο τρενο οποτε δεν μου πολυκολλαει αυτο το εφε (αυτες οι ταινιες παντα με ζαλιζομπερδευαν).
 
Υποτιθεται οτι ηδη εχει παει στο μελλον ο Doc και γυρναει στο ιδιο σημειο χρονικα με τον μαρτιν εχοντας κανει και 4 παιδια!

Δεν νομιζω να αφηνει υπονοουμενα για αλλο sequel και το λεω με σιγουρια λογω του οτι εχω αγορασει την κασσετινα με τα 3 εργα καθως και extras εδω και 3 χρονια και δεν αναφεροταν κατι τετοιο πουθενα.Επισης τα χρονια εχουν ηδη περασει για να μπορεσει να παιξει ο Doc που ηταν ηδη ηλικιωμενος.Οσο για τον Μαικλ τζει φοξ,η αρρωστια του ειναι ηδη πολυ προχωρημενη.
 
Best movie trilogy ever! Αν και η πρώτη από μόνη της αρκεί να σταθεί ως μια ταινία ορόσημο στο είδος της..

Δεν έχω ακούσει τίποτα για τεταρτη ταινία και ο M.J. Fox έχει αποχωρήσει εδώ και χρόνια σαν ηθοποιός.. έχει κάνει μια σειρά από cd που μιλάει για την αρώστια του και το παρελθόν του.

Σίγουρα θα σας αρέσουν τα διάφορα memorabilia και φωτό οπότε ιδού μερικά από τα Back To The Future πράγματα που έχω (τα περισσότερα είναι packed!):

BTTF.jpg


4 διαφορετικες τριλογίες. Ευρωπαική με 4 discs, USA Widescreen, USA Fullscreen, και USA screwed-up-widescreen (είχαν κάνει μια γκάφα με την πρώτη widescreen version που την έκαναν edit με βάση μια fullscreen!)..

Aλλα όπως και να έχει είναι όλα συλλεκτικά για εμένα..
 
πω πω με έφτιαξες φανταστικό...
 
Gyubrush είπε:
Υποτιθεται οτι ηδη εχει παει στο μελλον ο Doc και γυρναει στο ιδιο σημειο χρονικα με τον μαρτιν εχοντας κανει και 4 παιδια!Δεν νομιζω να αφηνει υπονοουμενα για αλλο sequel και το λεω με σιγουρια λογω του οτι εχω αγορασει την κασσετινα με τα 3 εργα καθως και extras εδω και 3 χρονια και δεν αναφεροταν κατι τετοιο πουθενα.Επισης τα χρονια εχουν ηδη περασει για να μπορεσει να παιξει ο Doc που ηταν ηδη ηλικιωμενος.Οσο για τον Μαικλ τζει φοξ,η αρρωστια του ειναι ηδη πολυ προχωρημενη.
κατι λενε για τα εφε στο τελος που φευγει ο doc με το τραινο

καποιοι αμερικανοι και αγγλοι, σε εκεινο το σημειο το τσεκαρανε καρε καρε, και βρηκαν καποια εφφε στα οποια ερχεται καποιος εκεινη τη στιγμη

ειδομεν
 
Back to the Future...Πραγματικά αγαπημένο...είναι τόσο έξυπνες οι ταινίες που όσες φορές και να τις δείς ανακαλύπτεις και κάτι καινούργιο.. Είχα πάθει παράκρουση θυμάμαι όταν τελείωσε το 2 με τέτοιο cliffhanger...δε μπορούσα να περιμένω με τίποτα...Anyway είχε κάτι το μαγικό αυτή η τριλογία...στις μέρες μας δε νομίζω να ξαναβγεί κάτι τέτοιο... πραγματικά σε άγγιζε αν και κατά βάση ήταν μια κωμική περιπέτεια...στην πραγματικότητα ήταν κάτι πολύ παραπάνω. Κρίμα που δε δέχτηκε να παίξει στο 2 και στο 3 ο Crispin Glover. Θα ήταν ακόμα πιο τέλειο και δε θα χρειαζόταν να κάνει όλους τους ρόλους ο Michael Fox :)
 
Δεν νομιζω να εκανε ο Michael τον ρολο του πατερα του ,εκανε ολους τους αλλους για το γελοιον του πραγματος αντιθετως στο 2ο μερος ο fox γερασμενος ηταν ο ιδιος ο marty (40 χρονια μετα) και ο πατερας του που μπαινει κρεμασμενος αναποδα ειναι ενας αλλος ηθοποιος που εμοιαζε στον Crispin Glover.

Ετσι deadorgan να ξεκουναμε και κανενα παλαιο thread. :cool:
 
Ασφαλώς μια από τις καλύτερες ταινίες του 80s..Και ασφαλώς τα έχω και τα τρία αυθεντικά σε κασετίνα που μας υπέδειξε ο φίλος Phil vr πλήν του αυτοκινήτου υπό κλίμακα γρρρ! :D
 
Εκπληκτική ταινία. Πραγματικά μια περιπέτεια με καλοφτιαγμένο σενάριο και χαρακτήρες που σου μένουν στο μυαλό. Πρόσφατα πέτυχα το Back to the Future (το πρώτο) σε υπερατλαντική πτήση από Βαρκελώνη στις ΗΠΑ. Την είδα 3 φορές συνεχόμενες! Το πότε φτάσαμε στις ΗΠΑ ούτε που το κατάλαβα.

Δυστυχώς ο Michael J. Fox περνάει τρομερό προσωπικό δράμα τα τελευταία χρόνια με τη νόσο του Πάρκινσον. Πονάει η καρδιά μου που τον βλέπω κάθε φορά που βγαίνει στο γυαλί εδώ στις ΗΠΑ για να βοηθήσει στην ενημέρωση γι' αυτή την αρρώστια καθώς και να προτρέψει στην πιο εντατική έρευνα.
 
Πραγματικά η πρώτη ταινία -τουλάχιστον- ήταν όλα τα λεφτά! Απίστευτη πλοκή!

Ότι περίμενα να δω από ταινία του Steven Spielberg δηλαδή! Ιδιαίτερη αίσθηση μου προκάλεσε η στιγμή που ο Marty περπατούσε για πρώτη φορά στην πόλη που είχε γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω.... Και όλα αυτά συνοδευόμενα από καταπληκτικά μουσικά θέματα. Ο αγαπημένος μου Michael Fox τέλειος σαν Marty McFly μου δημιουργούσε την εντύπωση ότι ο ρόλος είχε γραφτεί ειδικά για αυτόν! Ο ρόλος της καριέρας του!

f_Clipboard02m_463627b.jpg


Αγαπητέ mastora όντως είναι τραγικό θέαμα να βλέπεις αυτόν τον αιώνιο έφηβο σε αυτήν την κατάσταση! Όπως μικρο-έδειχνε μια ζωή νόμιζα ότι δεν θα πάθαινε ποτέ τίποτα!
 
Turrican είπε:
Πραγματικά η πρώτη ταινία -τουλάχιστον- ήταν όλα τα λεφτά! Απίστευτη πλοκή!Ότι περίμενα να δω από ταινία του Steven Spielberg δηλαδή! Ιδιαίτερη αίσθηση μου προκάλεσε η στιγμή που ο Marty περπατούσε για πρώτη φορά στην πόλη που είχε γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω.... Και όλα αυτά συνοδευόμενα από καταπληκτικά μουσικά θέματα. Ο αγαπημένος μου Michael Fox τέλειος σαν Marty McFly μου δημιουργούσε την εντύπωση ότι ο ρόλος είχε γραφτεί ειδικά για αυτόν! Ο ρόλος της καριέρας του!

Και να φανταστείς ότι αρχικά τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει με άλλον ηθοποιό στο ρόλο του Marty. Στη πορεία ευτυχώς είδαν ότι δε "τράβαγε" και συμφώνησαν με τον Michael Fox ξεκινώντας τα γυρίσματα από την αρχή. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράματα ε;

Η σκηνή που ο Marty περπατούσε για πρώτη φορά στη πόλη το 1955 σου αφήνει πραγματικά ιδιαίτερη αίσθηση παρότι οι περισσότεροι απο εμάς δεν εχούμε ζήσει εκείνα τα χρόνια. Για κάποιο μαγικό λο΄γο πάντως εμένα με άγγιξε. Όπως επίσης εντυπωσιακή ήταν η πρώτη βόλτα στο Hill Valley το 2025!

Quote:

Marty McFly: Whoa, this is heavy.

Dr. Emmett Brown: There's that word again; "heavy". Why are things so heavy in the future? Is there a problem with the earth's gravitational pull?
 
DeadOrganPlayer είπε:
Και να φανταστείς ότι αρχικά τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει με άλλον ηθοποιό στο ρόλο του Marty. Στη πορεία ευτυχώς είδαν ότι δε "τράβαγε" και συμφώνησαν με τον Michael Fox ξεκινώντας τα γυρίσματα από την αρχή. Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράματα ε;
ΑΑΑΑ!!!! Αυτό δεν το ήξερα! Ευτυχώς......!

DeadOrganPlayer είπε:
Η σκηνή που ο Marty περπατούσε για πρώτη φορά στη πόλη το 1955 σου αφήνει πραγματικά ιδιαίτερη αίσθηση παρότι οι περισσότεροι απο εμάς δεν εχούμε ζήσει εκείνα τα χρόνια. Για κάποιο μαγικό λο΄γο πάντως εμένα με άγγιξε. Όπως επίσης εντυπωσιακή ήταν η πρώτη βόλτα στο Hill Valley το 2025!
Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω! Σχεδόν με έπιασε......Νοσταλγία για αυτήν την εποχή, χωρίς να την έχω ζήσει!

DeadOrganPlayer είπε:
Marty McFly: Whoa, this is heavy.

Dr. Emmett Brown: There's that word again; "heavy". Why are things so heavy in the future? Is there a problem with the earth's gravitational pull?
Χα! Χα! Χα! :biglaugh:
 
Turrican είπε:
Ιδιαίτερη αίσθηση μου προκάλεσε η στιγμή που ο Marty περπατούσε για πρώτη φορά στην πόλη που είχε γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω....

DeadOrganPlayer είπε:
Η σκηνή που ο Marty περπατούσε για πρώτη φορά στη πόλη το 1955 σου αφήνει πραγματικά ιδιαίτερη αίσθησηs
Παίδες δεν είναι τυχαίο που όλοι εντυπωσιάζονται από το σημείο που περιγράφετε. Είναι μια φοβερά καλογυρισμένη σκηνή στην οποία ο σκηνοθέτης καταφέρνει να μας κάνει να μοιραστούμε την περιέργεια του ήρωα, αλλά και το φόβο που λογικά θα πρέπει να νοιώθει κανείς όταν βρίσκεται ξαφνικά σε μια κουλτούρα και μια εποχή εντελώς διαφορετική από τη δική του.
 
Πίσω
Μπλουζα