Ερωτηση για αγγελια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ntinos_athens

RetroWannaBe
Joined
26 Ιουν 2008
Μηνύματα
46
Αντιδράσεις
1
κανω μια ερωτηση προς τους moders εχω αναρτησει μια αγγελια στο τμημα της ζητησης και ποτε δεν εχει ενφανιστει, γιατι?? πρεπει να προσεξω κατι? :(
 
Υπηρξε ενα θεμα παρανοησης μου σχετικα με κατι που ζητουσες - ενημερωθηκα σημερα - και τωρα ειναι up.
 
Είχα αναρτήσει και γω μία αγγελία πώλησης πριν μερικές μέρες.

Τι έκανα λάθος;
 
@Paspartoo

Μιάς και άνοιξε αυτό το θέμα θα ήθελα να ρωτήσω,η μη δημοσίευση αγγελιών για παιχνίδια playstation ισχύει και για το playstation 1? ρωτάω γιατί το playstation 1 δεν υποστηρίζεται πλέον οπότε δεν μου φαίνεται λογικό να έχει τέτοια απαίτηση η sony.
 
@f2bnp

Η αγγελια σου ειχε τις φωτογραφιες στο imageshack και οχι σε album στο site.

o κανονας αναρτησης αγγελιων ειναι εδω

@krem13

Εχει σταματησει η παραγωγη του μηχανηματος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ισχυει η προθεση της sony να μην επαναπωλουνται τα παιχνιδια των κονσολων της. Η EULA των παιχνιδιων του PS3 εχει περασει και στο PS2 και η προταση που εγινε δεκτη απο την EU μιλουσε για τα παιχνιδια των κονσολων της "γενικα". Ειτε ισχυει στη πραξη κατι τετοιο ειτε οχι - εμεις προληπτικα και αφου δεν δινουμε βαση στις Αγγελιες ως "μαγαζι" - αλλα απλα ως εξυπηρετηση των συλλεκτων μελων μας - δεν δεχομαστε αγγελιες με παιχνιδια των προιοντων της sony.
 
η δικιά μου αγγελία γιατί δεν αναρτίθηκε??
 
@nikoladim

Γιατι δεν ηταν αγγελια ζητησης. Ζητησες μια ολοκληρη κατηγορια videogames σε χρονικο οριζοντα δεκαετιας. Αν ψαχνεις κατι συγκεκριμενο, ευχαριστως, αλλιως "ακουγεται" σαν αγορα χοντρικης.
 
Ρε παιδιά ειλικρινά περιμένετε να περπατήσει το θέμα με τις αγγελίες με τέτοια αυστηρότητα; Και ωραία έστω έκανα λάθος και δεν ανέβασα στο album. Εμένα ποιος με ειδοποιήσε; Δεν έχετε χρέος να ενημερώνετε τουλάχιστον;

Ήμαρτον πια.
 
πασπαρτού γνωρίζεις κανένα έμπορα να ψάχνει για παιχνίδια προηγούμενης δεκαετίας??επισης είμαι καιρό μέλος της κοινότητας έχω ποστάρει την ιδιωτική μου συλλογή με video games, μήπως είσαι υπερβολικός??
 
Όντως παιδία δεν προχωράει, και δεν το λέω σαν πωλητής, τοσο πολύ, αλλα σαν αγοραστής πριν ένα χρόνο εύρισκα πολλά πραγματά να αγοράσω μέσω του site και μου άρεσε που τα λεφτά πήγαιναν σε γνωστό ατομο και εγώ επερνα πραγματάκια που μου άρεσαν. Πλέον μπαίνει μία αγγελία καθε τριημερό ανα μέσο όρο. κρίμα.
 
Ρε παιδιά ειλικρινά περιμένετε να περπατήσει το θέμα με τις αγγελίες με τέτοια αυστηρότητα;
Οχι δεν το περιμενουμε - δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναγινουν οι αγγελιες "μαγαζι" - απλα εξυπηρετουμε τα πραγματικα μελη μας εφοσον τηρουν τον τροπο με τον οποιο δουλευει το subforum.


Και ωραία έστω έκανα λάθος και δεν ανέβασα στο album. Εμένα ποιος με ειδοποιήσε; Δεν έχετε χρέος να ενημερώνετε τουλάχιστον;Ήμαρτον πια.
Εσυ δεν εχεις υποχρεωση να διαβασεις τον τροπο με τον οποιο γινονται δεκτες οι αγγελιες ? Εκει δεν λεει οτι μονο εφοσον τηρησεις καποιους κανονες θα ανεβει η αγγελια σου ?
Κατηγορεις εμενα που δεν ειδοποιησα εσενα (και προφανως αλλους 20) ενω δεν εχεις κανει καν τον κοπο να διαβασεις μιση σελιδα που αφορα αυτο που θες να κανεις. Ημαρτον λεω και εγω.

Παραβατικη Συμπεριφορα
Η ενοτητα Αγγελιων ειναι πλεον moderated απο τους Διαχειριστες, οι οποιοι (μολις λαβουν γνωση) εγκρινουν ή οχι την οποιαδηποτε αγγελια πριν ανεβει. Οποια δεν συμμορφωνεται με ολα τα παραπανω θα διαγραφεται αμεσα και χωρις καμια αλλη προειδοποιηση.

Για οποιαδηποτε απορια/ενσταση/παραπονο αρκει ενα pm στους Συντονιστες του forum. Οποιαδηποτε αλλη ενεργεια ή χρηση του δημοσιου ταμπλω του forum για παραπονα επιφερει ενεργειες που περιγραφονται στους Κανονισμους Λειτουργιας (παραγραφος Παραβατικη Συμπεριφορα και Κυρωσεις)
Αυτα δεν τα διαβασες προφανως.


πασπαρτού γνωρίζεις κανένα έμπορα να ψάχνει για παιχνίδια προηγούμενης δεκαετίας??
Προσωπικα ξερω 10, αλλα δεν ειπα αυτο nikoladim - ειπα οτι "ακουγεται" ετσι. Οι αγγελιες στη παρουσα μορφη ειναι απλα μια εξυπηρετηση - θες να πουλησεις κατι που εχεις ? θες να αγορασεις κατι που ψαχνεις ? ναι - αλλα οταν γραφεις κατι τοσο γενικευμενο δεν "ακουγεται" πλεον ως εξυπηρετηση. Υπερβολικος δεν θελω να γινομαι απλα ο τομεας Αγγελιων λειτουργει εδω και καιρο αρκετα διαφορετικα απο οτι παλιοτερα και σιγουρα δεν αποτελει προτεραιοτητα για το φορουμ.
 
είπες πως ακούγεται, σε ποιους όμως?? ??τα μέλη του φόρουμ τα οποία εξυπηρετούν οι αγγελίες γνωρίζονται μεταξύ τους.
 
τα μέλη του φόρουμ τα οποία εξυπηρετούν οι αγγελίες γνωρίζονται μεταξύ τους.
Ποιος το λεει αυτο ? Αυτη τη στιγμη απο τις 15 υπαρχουσες αγγελιες στις πωλησεις - μονο ο mike εχει ερθει σε συναντηση του Retromaniax και ειναι ο μονος που ξερω. Αν οντως γνωριζονταν μεταξυ τους θα ειχαν πουλησει οτι τους ενδιαφερει και δεν θα εβαζαν καν αγγελια.
 
Από τη μία είναι λογικό να διαπιστώνει κάθε μέλος ότι υπάρχει μεγάλη αυστηρότητα στους κανονισμούς αγγελιών.Κι εγώ άλλωστε με πολλούς από αυτούς είμαι εντελώς αντίθετος.Kαι για να μη φανεί ότι αοριστολογώ,δίνω 2 παραδείγματα:

Δικαιωμα συμμετοχης
Εχουν ολα μας τα μελη που πληρουν τα ακολουθα :

.................................................

.................................................

* Συμμετοχη στις δραστηριοτητες και τα projects του forum ή της ρετροκοινότητας γενικότερα.

Διακινούμενο Υλικό
* Οτιδηποτε retro υλικο κατασκευης μεχρι του 2002.
Όμως,

από την άλλη,είναι γεγονός ότι οι αγγελίες είχαν κατά το παρελθόν αποτελέσει πρόβλημα για το forum,κάτι που πλέον δεν υφίσταται.Αυτό φυσιολογικό είναι να μην ήταν ορατό κι αντιληπτό από κάθε μέλος του forum,εξ' ου και η αυστηρότητα αυτή τώρα του φαντάζει άνευ λόγου.Δεν είναι... ;)
 
Paspartoo είπε:
Μα τι μου λες; Κατέθεσα την αγγελία και περίμενα. Ούτε ένα μήνυμα του στυλ " η αγγελία σας δεν έγινε δεκτή" δεν μπορείτε να στείλετε δηλαδή; Μου λες δηλαδή ότι πρέπει να έχω γνωριστεί με το forum για να με εμπιστεύεστε; Ρε παιδιά αφού το forum είναι dedicated στα retro, γιατί δεν το κάνετε και ένα δυνατό forum για retro αγοραπωλησίες; Ξέρετε πόσο κόσμο θα εξυπηρετούσατε; :)

-Manos τι πρόβλημα είχε δημιουργηθεί με τις αγγελίες γιατί κοντεύω 2 χρόνια εδώ και δεν θυμάμαι κάτι.
 
f2bnp είπε:
Manos τι πρόβλημα είχε δημιουργηθεί με τις αγγελίες γιατί κοντεύω 2 χρόνια εδώ και δεν θυμάμαι κάτι.
Κατά το διάστημα που ήμουν στην mod team,είχα κάποια εμπειρία με αρκετές περιπτώσεις.Δε μπορώ φυσικά να πω κάτι παραπάνω και να κατονομάσω μέλη,δεν έχει καμία αξία και κανένα νόημα πλέον (οι περισσότεροι έχουν φύγει άλλωστε) αλλά πίστεψέ με,δε το λέω αυτό για να δημιουργήσω απλά εντυπώσεις και να δικαιολογήσω την αυστηρότητα για την οποία διαμαρτύρεστε...
 
Ακριβως οπως τα λεει ο Μανος (και ο Paspartoo). Το φορουμ εχει ενα ιδιομορφο χαρακτηρα και υπαρχει και ο χωρος των αγγελιων ως "ευγενικη" επεκταση προς τα μελη του, αλλα οχι σαν αυτοσκοπος. Εχουν γινει πολλα κατα καιρους, και να λετε δοξα το θεο που υπαρχει το thread των αγοραπωλησιων ακομα. Οι οροι και κανονισμοι αναρτησης αγγελιων υπαρχουν και ειναι ξεκαθαροι, και απο εκει και περα αν δεν καλυπτεται καποιος, υπαρχουν τα ebay και αλλα ελληνικα sites/forums αγοραπωλησιων.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νομικώς θα μπορούσατε να βάλετε μιά δήλωση του τύπου 'το site δεν φέρει καμία ευθήνη για τις αγοροπωλησίες στο thread αγγελιών' και να ησαστάν εντάξει.

Ενά poll για το πόσα μέλη θέλουν ένα thread αγγελιών χωρίς λογοκρισία πιστεύω να βοηθούσε.

ps. αξία ανεκτίμητη να ξυπνάς το πρωί και μαζί με τον φραπέ, και να βλέπεις προς πώληση 2-3 super ρετρό πακετάκια :D και επίσης σημαντικό βοήθημα για κάποια μέλη, ένα extra εισοδημά για το όταν αδειάζει το πορτοφόλι που γίνεται συχνά στην δυσκολή εποχή που ζούμε.
 
Ούτε ένα μήνυμα του στυλ " η αγγελία σας δεν έγινε δεκτή" δεν μπορείτε να στείλετε δηλαδή;
Γραφω τα ιδια παλι - γιατι δεν διαβαζεις εσυ ενα κειμενο μισης σελιδας που βρισκεται εκει 7 μηνες και εξηγει ολα οσα σε παραξενευουν - αντι να στελνω εγω 10 pms τη μερα ?


Ρε παιδιά αφού το forum είναι dedicated στα retro, γιατί δεν το κάνετε και ένα δυνατό forum για retro αγοραπωλησίες; Ξέρετε πόσο κόσμο θα εξυπηρετούσατε; :)
Dedicated "στα ρετρο" οχι στις retroπωλησεις. Οσο για το δυνατο φορουμ πωλησεων το καναμε πριν 2 χρονια και ειδαμε τα χαϊρια μας - τοτε απαντουσα 30 pms τη μερα, με καυγαδες με απειλες για μηνυσεις για εξηγησεις που και καλα ημουν υποχρεωμενος να δωσω κλπ κλπ Αυτα εχουν περασει ανεπιστρεπτι.
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα