Ερωτηση για worms blast [GBA]

morfeas-dsl-

Retro Member
Joined
25 Ιουν 2010
Μηνύματα
135
Αντιδράσεις
5
Καλημερα παιδες και καλο μηνα!

Μια ερωτηση θα ηθελα!

Πηρα απο ενα μαγαζι σε κατασταση βιτρινας , αριστο με λιγο ξεθωριασμενο κουτι προς 10 ευρω το παραπανω παιχνιδι.

Kαποια rarity guides το θεωρουν το πιο σπανιο για GBA. Οντως ειναι η εννοουσαν την NTSC εκδοση?
 
Καλημερα και σε σενα morfeas-dsl-

To post αυτο δεν απευθυνεται σε σενα αλλα ειναι μια γενικη παρατηρηση με αφορμη καμποσα παρεμφερη posts που ανεβαινουν τελευταια.

Εχουμε λοιπον πολλες αναφορες και ερωτησεις για rarity, για το αν αγορασαμε σε οκ τιμες, για το πως θα πουλησουμε σε συμφερουσες τιμες, για το αν αξιζουν οι συλλογες μας κλπ κλπ

Σας αφησα ενα σχολιο εδω και επιμενω σε αυτο συμπληρωνοντας οτι το retromaniax (ως φορουμ αναμνησεων αλλα και ως μια εγκυκλοπαιδικη ματια στο παρελθον μας απο τα 80s) δεν ειναι ο καταλληλος χωρος για αναπτυξη "καρτων" σπανιοτητας και ενος κατα καποιο τροπο Δρομο του Μεταξιου οσον αφορα τις πωλησεις retro υλικου.

Αυτο προσπαθησαμε να το κανουμε κατανοητο ακομα και με τους περιορισμους που θεσαμε στις Αγγελιες (να αναμενετε επιπλεον αυστηροποιηση στη συχνοτητα αναρτησεων εκει) και θελουμε να γινει συνειδηση στα μελη μας που ασχολουνται με Συλλογες.

Την προσωπικη μου αποψη για το ποιος ονομαζεται συλλεκτης και ποιος οχι - δεν θα την αναφερω εδω, γιατι θα ειναι ατοπη - αλλα σκεφτειτε οτι ολοι μας ειμαστε πρωτα απο ολα μελη του retromaniax, που ηρθαμε εδω για να θυμηθουμε και να ξανα ζησουμε, παρεα με αλλους, ολα αυτα με τα οποια μεγαλωσαμε, ειτε προκειται για τηλεοραση, κινηματογραφο, παιχνιδια, καταστασεις, υπολογιστες, κονσολες και οτι αλλο βιωσαμε ως παιδια.
 
Paspartoo δε ρωταω για να το πουλησω :) . Καποιος μπορει να χαιρεται με ρετρο games που επαιζε, καποιος μπορει να χαιρεται εχοντας σπανια ρετρο, καποιος οπως εγω μπορει να χαιρεται και με τα δυο. Εκανα την ερωτηση για να ξερω εαν οντως θα παει στη συλλογη που κανω με σπανια ή αν θα ειναι στη "mainstream" με αυτα που μπορει πχ να παιζουν ακομα και τα ξαδερφακια μου. Φιλικα :)
 
To πιθανότερο σενάριο είναι ότι η Αμερικάνικη έκδοση (το NTSC είναι αδόκιμο σε handheld) δεν έγινε ποτέ release. Και η Ευρωπαική πάντως, που είναι σίγουρο ότι έγινε, δεν είναι από τα κοινά παιχνίδια, χωρίς να μπορώ να δώσω ακριβή αξία. Πάντως 10 ευρώ για boxed GBA game είναι καλή τιμή σχεδόν για οποιοδήποτε από δαύτα. Σαν εμπορικό/συλλεκτικό αντικείμενο όμως χάνει αρκετά αν είναι sunfaded, κανένας συλλέκτης δεν κυνηγάει παιχνίδια με εμφανή προβλήματα. Μπορείς άνετα πάντως να το βάλεις στην συλλογή σου με τα "σπάνια".

Paspartoo, οι ρετρο-συλλογές είναι κομμάτι των αναμνήσεων μας (αυτός είναι και ο λόγος που τις έχουμε άλλωστε οι περισσότεροι) και οι πληροφορίες για αυτές ταιρίαζουν μια χαρά και με τον εγκυκλοπαιδικό χαρακτήρα του Retromaniax. Προσωπικά νομίζω ότι το να μάθουν οι χρήστες την αξία των πραγμάτων που έχουν δεν είναι κακό, αφού φαινόμενα υπερ-τιμολόγησης και υπο-τιμολόγησης πρέπει σιγά-σιγά να εκλείψουν. Τώρα αν νομίζεις ότι οι πληροφορίες αυτές είναι ανεπιθύμητες, μπορείς να διαγράψεις άμεσα το thread που έχω φτιάξει με την συλλογή μου για τα NeoGeo CD, μια και "τόλμησα" να βάλω προτεινόμενες τιμές, αντίθετα με τις επιθυμίες της διοίκησης του site. Εγώ θεωρώ ότι βελτιώνει την ποιότητα του σαν reference thread, αλλά ξέρεις πως είναι οι γνώμες...
 
Φιλε morfeas-dsl- , γενικα συμφωνω μαζι σου και ξεκαθαρισα οτι το post δεν απευθυνοταν σε σενα προσωπικα αλλα εγινε με αφορμη πολλων αλλων παρεμφερων threads που ανεβηκαν τελευταια.

Maddog, εννοειται οτι οι συλλογες ειναι κομματι του παρελθοντος μας και οι πληροφοριες για αυτες ταιριαζουν γαντι με τον εγκυκλοπαιδικο χαρακτηρα του forum μας.

Αυτο που δεν ταιριαζει ειναι η ακατασχετη συζητηση για αγοραπωλησιες - και αυτο απεχει παρασαγγες απο το οποιο δικο σου post σχετικα με τη συλλογη σου.

Θυμησε μου ποσες αγγελιες εχεις βαλει στο forum μας ? μηπως εχεις προσεξει και ποσες εχεις βαλει ο geoanas πχ ?

Ριξε και μια ματια - στο κλειδωμενο πλεον - thread , που ανεφερα παραπανω. Ελπιζω να καταλαβαινεις τωρα τι εννοουσα, και δεν χρειαζεται να τσιτωνεις. Η υπερβολη ειναι αυτη που προβληματιζει και οχι η αναφορα στις (αξιολογοτατες) συλλογες των μελων του retromaniax.
 
Πίσω
Μπλουζα