Ερώτηση για πώληση μεταχειρισμένων δίσκων Heavy Metal

exetlaios

Retro PaTRi@RcH
Joined
17 Mαϊ 2006
Μηνύματα
4.460
Αντιδράσεις
1.034
Δύο ερωτήσεις για τους Metalheads του φόρουμ :

1. Αν θέλατε να πουλήσετε μεταχεισμένους δίσκους σας, Heavy Metal, σε ποιό μαγαζί (Αθήνας/Πειραιά) θα απευθυνόσασταν ;

2. Έχετε άποψη, πόσο μπορεί να πιάσει το αυθεντικό LP "Greece Attacks" ?
 
Θεός, έκανε και thanks respect..
 
αν και δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία με το θέμα να πω ότι αν πας σε αυτά που είναι στο μοναστηράκι καλό είναι να τους επισκευθείς ώρα που δεν θα έχουν ιδιαίτερο κόσμο και να προσπαθήσεις να τους κάνεις να σκεφτούν περισσότερο,το λέω γιατί τις προάλλες πήγα από εκεί γιατί ήθελα να δώσω 3 δίσκους μου για να πάρω μερικούς άλλους,σε μια συγκεκριμένη περίπτωση (που εκείνη την ώρα είχε αρκετό κόσμο) ο υπάλληλος μετά από όχι πάνω από 2 :eek: δευτερόλεπτα σκέψης μου είπε 5 ευρώ για τον καθένα...φυσικά η αξία τους ήταν πάρα πολλές φορές υψηλότερη από τόσο... οπότε για να γλυτώσεις περιττή ταλαιπωρία και εκνευρισμό θέλει ίσως και κατάλληλο σχεδιασμό πέρα από συγκεκριμένες ονομασίες καταστημάτων.
 
Επειδή το έφερε η μοίρα τα τελευταία δύο χρόνια κι ασχολούμαι ερασιτεχνικά με το "νταλαβέρι" απαντώ:

Κατηγορηματικά, σε κανένα. Εκτός κι αν θες να τον πουλήσεις ένα δεκάρικο βαριά βαριά !!!! Τα μαγαζιά αγοράζουν από τον οποιονδήποτε ΜΟΝΟ "χονδρική" και τον τελευταίο καιρό που δεν πατάει κανείς στα μαγαζιά τους, τα αγοράζουν έναντι πινακίου φακής και όχι όλα, αλλά επιλέγουν από αυτά που θα τους πάς. Έχω δει αγοραραπωλησίες μέσα σε μαγαζιά στο Μοναστηράκι την ώρα που ψάχνω για δίσκους, εξοργιστικές !!!!

Το "Greece Attacks" με ένα 35άρι έχεις ελπίδες να πωληθεί αυτή την περίοδο, σε τιμή λιανικής εννοείται

Για παραπάνω ούτε αστείο.
 
Οσους λιγους εχω τους κραταω για ενθυμιο, τι νοημα εχει να τους δωσω για 5 ευρω τον καθενα σε καποιον με βαρεμενο υφακι και εκνευριστικους σχολιασμους;
 
εγώ που τους ακούω κιόλας και μάλιστα και κασέτες;
 
Πίσω
Μπλουζα