Η Επιστροφή του Αγίου (Return of the Saint)

dillon

RetroN00b
Joined
28 Νοέ 2010
Μηνύματα
26
Αντιδράσεις
7
Ειμαι fan κ των δυο σειρών «Αγιος» αλλά κ «Επιστροφη του Αγιου».

Μου αρεσουν το ιδιο πολυ κ οι δυο μεταφεροντας μια κοσμοπολιτικη σε δυο διαφορετικες περιοδους.

Θα μου επιτρεψετε να γραψω λιγα λογια για την «Επιστροφη του Αγιου» η οποια αν κ μεταγενεστερη δεν προβληθηκε πολλες φορες σε επαναληψη. Το MEGA στο ξεκινημα του παντως το 1989 την ειχε βαλει.

Ο Ιαν Ογκιλβυ πρωταγωνιστης στη δευτερη σειρα ηταν πολυ μεγαλο ονομα για την εποχη του. Το 1976 επαιζε στο «Εγω ο Κλαυδιος» κ απο κει τον τσιμπησαν οι συντελεστες της σειρας.

Ειχε προταθει μαλιστα κ για το ρολο του Τζειμς Μποντ τον οποιο ομως δεν πηρε. Δε φαινεται να ενδιαφερθηκε κ πολυ για την καριερα του ηθοποιου καθως καταγοταν απο πολυ πλουσια οικογενεια η οποια εχει ακομη τη διαφημιστικη Ogilvy & Mather.

Σημερα γραφει ιστοριες για παιδια κ παιζει δευτερους ρολους αραια κ που. Κριμα παντως γιατι ηταν πραγματικος ζεν πρεμιε.

Στο επεισοδιο 16: Collision Course: The Brave Goose κανει ενα περασμα απο την παραλια στις Καννες κ ο ιδιος ο Λεσλυ Τσαρτερις.

Η σειρα ειχε μεγαλη επιτυχια αλλα το κοστος λογω των εξωτερικων γυρισματων ηταν μεγαλυτερο οποτε κ εγκαταλειφθηκε η σκεψη για συνεχεια αν κ ηταν στα πλανα τους. Ο Ογκιλβυ ειχε 3ετες συμβολαιο.

Η ασπρη Τζαγκουαρ X5 ηταν προσφορα της αυτοκινητοβιομηχανιας, συγκεκριμενα ειχαν δωσει 2 αυτοκινητα. Οι παραγωγοι ειχαν απευθυνθει σε αγγλικες αυτοκινητοβιομηχανιες προκειμενου να διατηρηθει το βρετανικο υφος της σειρας.



Αυτα προς το παρον αμα θυμηθω κατι αλλο θα επανερθω. Το μουσικο κομματι παντως ηταν απιθανο.



Φιλικα
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ ενδιαφέρουσα ανάλυση για την "Επιστροφή του Αγίου" dillon και σε ευχαριστούμε!

Και Καλώς Ήρθες στο forum μας! :)
 
Ευχαριστω πολυ Bernard.c, βλεπω πολυ αξιολογο site με πολυ σεβασμο στις αποψεις ολων. Υπαρχει πολυ καλο επιπεδο μεταξυ των παιδιων κ για αυτο γραφτηκα.

Αν εχω να προσθεσω αλλα στο μελλον για τη σειρα εδω ειμαστε...

Γενικα μου αρεσαν ολες αυτες οι σειρες οπως The Avengers, The Professionals, etc

Φιλικα
 
dillon είπε:
Ευχαριστω πολυ Bernard.c, βλεπω πολυ αξιολογο site με πολυ σεβασμο στις αποψεις ολων. Υπαρχει πολυ καλο επιπεδο μεταξυ των παιδιων κ για αυτο γραφτηκα.
Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια.

Κύριο μέλημα του forum, από το ξεκίνημά του, είναι η διατήρηση ενός καλού επιπέδου συζήτησης και αυτό είναι κάτι που έχει επιτευχθεί με τη συμβολή του κάθε ενός από εμάς.

dillon είπε:
Γενικα μου αρεσαν ολες αυτες οι σειρες οπως The Avengers, The Professionals, etc
Και εμάς μας αρέσουν! (και γενικά ο,τιδήποτε έχει να κάνει με 60s, 70s και 80s!) :)
 
Και με το '50, και με το '50!!!
 
return-of-the-saint-dvd-set-738481.jpg


Για να θυμομαστε για ποια σειρα μιλαμε...

1199.jpg


Φιλικα
 
Πίσω
Μπλουζα