Wally Retired Admin Joined 19 Ιαν 2006 Μηνύματα 25.844 Αντιδράσεις 4.520 16 Φεβ 2008 #1 Φοβερο site με πλουσιοτατο content Ε Δ Ω
S Shock Retired Admin Joined 13 Ιουν 2006 Μηνύματα 5.315 Αντιδράσεις 236 16 Φεβ 2008 #2 Απ: Η Ιστορια της Ηλεκτρονικης Μουσικης Αυτό το post έπρεπε να το είχα κάνει εγώ Εσύ ένας μεταλλάς ασχολείσαι με τα μπλιμπλίκια της Roland. Respect. To ξέρετε ότι είναι πανάκριβα και δυσεύρετα! Επι τι ευκαιρία αν θέλει κανείς να ξεφορτωθεί τιποτα εδώ είμαστε. Σε αυτό το thread πάντως έχουμε πολλά να πούμε (γράψουμε)
Απ: Η Ιστορια της Ηλεκτρονικης Μουσικης Αυτό το post έπρεπε να το είχα κάνει εγώ Εσύ ένας μεταλλάς ασχολείσαι με τα μπλιμπλίκια της Roland. Respect. To ξέρετε ότι είναι πανάκριβα και δυσεύρετα! Επι τι ευκαιρία αν θέλει κανείς να ξεφορτωθεί τιποτα εδώ είμαστε. Σε αυτό το thread πάντως έχουμε πολλά να πούμε (γράψουμε)
starsky RetroActive Joined 13 Απρ 2007 Μηνύματα 486 Αντιδράσεις 11 19 Οκτ 2008 #3 ο ορος ηλεκτρονικη μουσικη ειναι πιο ευρυς και καπως συγκεγχυμενος πιστευω. αντι για roland ,βολευομαι με το : http://zynaddsubfx.sourceforge.net/ ειναι οτι πιο ενδιαφερον εχω δει απο τοτε που αρχισα να γνωριζω το opensource. παιζει και σε windows.
ο ορος ηλεκτρονικη μουσικη ειναι πιο ευρυς και καπως συγκεγχυμενος πιστευω. αντι για roland ,βολευομαι με το : http://zynaddsubfx.sourceforge.net/ ειναι οτι πιο ενδιαφερον εχω δει απο τοτε που αρχισα να γνωριζω το opensource. παιζει και σε windows.
nwntas RetroMasteR Joined 3 Ιαν 2011 Μηνύματα 1.465 Αντιδράσεις 667 7 Mαϊ 2014 #4 Πολύ καλό το project της σελίδας να βάλει σε μια σειρά τις υποκατηγορίες της ηλεκτρονικής μουσικής, και αρκετά διαφωτιστικός ο player που παίζει τα αντίστοιχα ενδεικτικά κομμάτια σε λούπα.
Πολύ καλό το project της σελίδας να βάλει σε μια σειρά τις υποκατηγορίες της ηλεκτρονικής μουσικής, και αρκετά διαφωτιστικός ο player που παίζει τα αντίστοιχα ενδεικτικά κομμάτια σε λούπα.
johnny19818 Retromaniax Thread Excavator! Joined 18 Απρ 2010 Μηνύματα 7.731 Αντιδράσεις 2.198 11 Mαϊ 2014 #5 Πραγματικά ένα πολύ καλό site για την μουσική του είδους. Πόσες όμως κατηγορίες υπάγονται και στην ηλεκτρονική μουσική...
Πραγματικά ένα πολύ καλό site για την μουσική του είδους. Πόσες όμως κατηγορίες υπάγονται και στην ηλεκτρονική μουσική...