Η γυναικάρα με τα κόκκινα - The woman in red (1984)

BETTY BOOP

Official *GOD* of RetRo
Joined
25 Απρ 2010
Μηνύματα
9.256
Αντιδράσεις
6.019
Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής, προβλήθηκε στη μεγάλη οθόνη στις 15/8/84 με τους Gene Wilder, Kelly LeBrock, Gilda Radner, Charles Grodin και άλλους ηθοποιούς.

Ένας ντροπαλός σαραντάρης (Gene Wilder) γοητεύεται από μια πολύ όμορφη γυναίκα ντυμένη στα κόκκινα (Kelly LeBrock), τη γυναίκα των ονείρων του. Είναι όμως παντρεμένος και στην προσπάθειά του να πλησιάσει την όμορφη γυναίκα χωρίς να γίνει αντιληπτός από τη σύζυγό του, θα μπλέξει σε απίθανες κωμικές καταστάσεις.

220px-Womaninredposter.jpg


Προβολή συνημμένου 91486
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πολύ , πολύ την αγαπούσα αυτήν την ταινία και την έχω δει άπειρες φορές!!
 
Την είχαμε σε βιντεοκασέτα (νομίζω την είχαν δώσει τα Νέα, κάπου μέσα δεκαετίας του '90) και είναι από τις ταινίες που νομίζω ότι τις έχω δει, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν τις έχω δει ολόκληρες. Θυμάμαι μόνο να έχω δει άπειρες φορές την αρχή, ειδικά στη σκηνή με τον εξαερισμό.

Μην ξεχνάμε, βεβαίως, ότι η ταινία μας έχει χαρίσει από το σάουντράκ της το οσκαρικό I Just Called To Say I Love You του Stevie Wonder

Αν και για μένα είναι εξίσου πιασάρικο το ομότιτλο τραγούδι, Woman In Red, πάλι του Stevie Wonder, που παίζει στη σκηνή με τον εξαερισμό. Είναι το πράγμα που θυμάμαι πιο έντονα στην ταινία, ίσως γιατί είναι το σημείο που έχω δει περισσότερο.
 
Πίσω
Μπλουζα