Η δικία μου συλλογή Game Boy

nicksofar

RetroActive
Joined
21 Σεπ 2008
Μηνύματα
263
Αντιδράσεις
21
Μέτα απο χρόνια έρευνας και ανεπάλληλες επισκέψεις στο ταχυδρομείο & απο τύπους courrier, η συλλογή Game Boy, έφτασε, τουλάχιστον προς το παρόν στο τέλος της, σας την παρουσιάζω.

υγ. Λοίπουν άλλα 2 Game Boy, ένα light boy, και καναδυο μάχημα παιχνίδια, θα τα φωτογραφίσω αργότερα...

Προβολή συνημμένου 35537
 
Ωραία συλλογή nicksofar! Βλέπω όμορφα παιχνίδια όπως Pokemon, Donkey Kong Land, Mario Land, Kirby, Megaman και Spiderman! Συνέχισε την καλή δουλειά.
 
thanks Geo, υπάρχουν αρκετά διαμαντάκια ώντος, αλλα η στρατηγική αδρενάλινη του Tetris, σε συνδιασμό με την μελωδικότατη, μελαγχολική balalaika μουσική, μού εχει δημιουργήσει εξάρτηση....
 
Το κοινό GB δεν το "πάω" με τίποτα, αλλά το GBA λέει πολλά!

Και βλέπω και εκεί μερικά όμορφα πραγματάκια, ειδικά αυτά τα Advance Wars τα έχω λιώσει! Δυστυχώς τα γέρικα μάτια μου δεν ξεχωρίζουν καλά όλους τους τίτλους, αλλά βλέπω και κάτι Breath of Fire, Doom, IK Advance κλπ ενδιαφέροντα...

Ωραία συλλογή, nicksofar!

Προσωπικά έχω ακολουθήσει την σαφώς ακριβότερη οδό των boxed/complete. Κάποια στιγμή θα σας τα δείξω και εγώ... :)
 
Πολύ ωραία nicksofar. Παιχνίδια για όλα τα γούστα. Πες μας για το παιχνίδι χωρίς αυτοκόλλητο και ποιό παιχνίδι σου στοίχισε περισσότερο. Μου άνοιξες την όρεξη για να φωτογραφίσω και εγώ τα δικά μου. Ίσως να δημιουργηθεί ένα thread αποκλειστικά για τις συλλογές μας;
 
Έχεις δίκιο Kambia. Απλά υπάρχει ένα μικρό "μπουρδούκλωμα" θεμάτων εκεί.
 
Θα το τακτοποιήσουμε και αυτό johnny_salonica ;)
 
τρομερη συλλογη..το παιχνιδι κατω απο το mario land δεξια ποιο ειναι?παντως και και χωρις κουτια παλι ειναι πολυ ωραια,παρολο που με τα κουτια ειναι αλλη φαση το artwork,παντως κακα τα ψεμματα ετσι σκετα χυμα τα κασσετακια στο ebay πουλιουνται σε εξευτελιστικες τιμες..τιμες χωμα κακα τα ψεμματα..και συμφερει ετσι να παρεις πολλες κασσετες..
 
ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια, όταν βρώ χρόνο, θα απαντήσω σε όλα σας τα ερωτήματα, ανελήμένες υποχρεώσεις, (λατε φουντούκι massimo στα Costa lol)
 
Πολυ ωραια συλογη nickosfar.IMG_0291.jpgΝα και η δικια μου μικρη συλογη παιδια.Λοιπουν ενα Nintendo 3ds που το εχω στην κοπελα μου ενα κλασικο game boy ενα game boy advance sp και καμια 15αρια παιχνιδια που προσ το παρον ολα αυτα τα εχω δανησει για το καλοκαιρι σε φιλουσ.

IMG_0283.jpg
 
Ωραιες συλλογες παιδια,μπραβο!!εγω απο gameboy εχω πολυ λιγα πραγματα..!!
 
Nicksofar ευχομαι να την μεγαλωσεις και αλλο τη συλλογη σου!!
 
perimenv κ εγω να μεγαλωσει η συλογη μου τη δευτερα πρωτα ο θεος :D βρηκα απο ελλαδα φυσικα(δεν στελνω συναλαγμα εξω :D ) ενα γκεμ μποι sp κ ενα mikro καθωσ κ φορτιστες κ 6 κασσετες (star wars 1&2κ καποιες αλλες που τωρα δεν θυμαμαι) στη τιμη των 45 ευρο.. η συλογη των γκειμ μποι πλησιαζει στο τελος της ..φοτο σε λιγο καιρο..

υγ .

εγω εχω κανει τισ αγορεσ μου περιπου ολες απο ελλαδα κ σε καλυτερες τιμες απο ebay.. που τα μεταφορικα ειναι στο θεο..αν σασ ποω τιμεσ που εχω πετυχει απλα δεν θα το πιστευετε..
 
θα προσπαθησω να ξεθαψω τα gameboy μου (clasic + advance + ds) και θα τα ποσταρω. το θεμα το ανοιξε ο φιλος nicksofar για να μας δειξει την δικη του συλλογη αλλα πιστευω να μας επιτρεψει να βαλουμε και εμεις την δικη μας, οπως αλλωστε εκανε και ο φιλος matalcandyman! περιμενουμε και του φιλου fonis.

nicksofar & matalcandyman συγχαρητητια για τις συλλογες σας! ;)
 
Ευχαριστώ παίδες, θα είναι τρελά ενδιαφέρον, στο thread να θαύμαζουμε, και άλλες συλλογές.

υγ. το μεγαλείο ενός μηχανήματος, πάντα το συνοδεύει το μεγαλείο μιας διαφήμισης [video=youtube;-02Myil6Rs0]

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
να βάλω και τη δική μου συλλογή ( η οποία δυστυχώς σιγά-σιγά θα αγοραστεί ξανά,δεν μπορώ άλλο να βλέπω ξεθωριασμένες/σκισμένες ετικέτες :( )

attachment.php
 
Πίσω
Μπλουζα